Mercedes-Benz SLK55 AMG Luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. SLK-luokka tunnetaan pienikokoisista ylellisistä roadster-autoista, ja SLK55 on AMG:n suorituskykyinen malli.

Yleiskatsaus

Daimler-Benz esitteli SLK-luokan ensimmäisen kerran vuonna 1996, ja sen tuotanto lopetettiin vasta hiljattain vuonna 2020. Kolmannen sukupolven SLK-luokkaan kuuluu SLK55, joka on AMG-malli. Auto on täynnä suorituskykyisiä ominaisuuksia 5,5 L V8-moottorilla.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa minkä tahansa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. SLK55 on ollut melko luotettava, ja J.D Powerin luotettavuusluokitus on 4 tähteä viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät erittäin hyvin törmäystesteissä. SLK55:tä ei ole testattu törmäystesteissä, mutta siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten etutörmäysvaroitin, mukautuva vakionopeudensäädin, kaistalla pysymisen avustin jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä ajoneuvon luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät yleensä melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % 5 vuoden kuluttua, ja SLK55:n arvo on noin 62 % 5 vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. SLK55:n huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

  BMW 2-sarjan Gran Coupe luotettavuus

FAQ

Onko Mercedes-Benz SLK55 AMG etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz SLK 55 AMG on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz SLK55 AMG:ssä on?

Mercedes-Benz SLK 55 AMG on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz SLK55 AMG:ssä on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz SLK55 AMG:n teho on 415 hevosvoimaa ja vääntömomentti 398 lb-ft. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz SLK55 AMG:n tavaratila?

6,4 kuutiometriä ( 0,181 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz SLK55 AMG:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko SLK 55 AMG hyvä auto?

Se on hyvin varusteltu, mukava ja sivistynyt kiintokaton ansiosta. Mutta se on silti pohjimmiltaan hotrod. 5,5-litrainen imumoottori on fantastinen. Vaikka SLK55AMG ei olekaan kaikkein herkin roadster, se on loistava yleismalli.

Mikä moottori on SLK55:ssä?

Uudessa Mercedes SLK55 AMG:ssä on uusi 5,5-litrainen V8-moottori. Uuden Mercedes SLK55 AMG:n käsintehty 5461 kuutiosenttimetrin moottori on normaalisti hengittävä versio CLS63 AMG- ja E63 AMG -malleista löytyvästä 5,5-litraisesta twin-turbo V8-moottorista.

Mikä oli SLK55 AMG:n viimeinen vuosimalli?

Viimeinen SLK55 valmistettiin vuonna 2015.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z