Mercedes E Class -vuodet, joita kannattaa välttää

Mercedes Benz E-Luokka on keskikokoinen luksussedan, joka on tehty niille, jotka haluavat nauttia seesteisestä kokemuksesta ratin takana. E-luokka on auto, jossa korostuvat tekniikka, mukavuus, turvallisuus ja ajamisen helppous. Se on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä Mercedes-sedanimalleista, sillä se julkaistiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1984.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että on olemassa joitakin E-Class-malleja, jotka ovat todellakin parempia kuin toiset. Tässä artikkelissa kerromme, mitä E-Klasse-malleja sinun kannattaa välttää, koska ne eivät ole luotettavimpia, eivätkä useimmat omistajat pidä niitä tyydyttävällä tasolla. Kun otetaan huomioon, että tällaiset autot maksavat paljon rahaa, on varmasti ongelma, että ne eivät ole muiden luksussedanien tasolla.

Huonoin Mercedes Benz E-Class -mallivuosi on malli 1995, koska se oli halpa, epäluotettava ja todella kärsi monista laatuongelmista kauttaaltaan. Vuoden 2006 Mercedes E-Class on myös yksi huonoimmista koskaan julkaistuista E-Class-malleista, koska se kärsii monista ongelmista.

Myös vuoden 2010 E-Klassea kannattaa välttää, sillä myös siihen useimmat omistajat eivät ole tyytyväisiä. Auto kärsii lukuisista ongelmista, ja se oli osa monia erilaisia takaisinkutsuja, joista suurin osa liittyi turvatyynyongelmiin.

1. 1995 Mercedes Benz E-Class

Vuoden 1995 Mercedes W210 oli ensimmäinen auto, joka käytti E-Class-mallimerkintää. Tämä malli esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1984, mutta sitä ei kutsuttu E-Classiksi, sillä nimimerkki tuli myöhemmin vuoden 1995 mallin myötä. W210-mallia pidetään usein yhtenä huonoimmista Mercedes Benz -malleista, jotka ovat koskaan lähteneet tehtaalta, koska se on halpamainen.

  Miten määritetään, mikä Mercedes-malli minulla on

Tämä oli aikakausi, jolloin Mercedes suorastaan epäonnistui tekemään hyviä autoja, sillä myös tuon ajan W220 S-luokka oli suorastaan ala-arvoinen. W210 kärsi lukemattomista laatuongelmista, jotka saivat auton tuntumaan todella halvalta. Sisätilojen kytkimet, sähköt, jousitus ja moottori olivat eniten valituksia saaneita osia.

Pahinta W210:ssä on kuitenkin ruoste, sillä W210 on yksi kaikkien aikojen vähiten ruostumattomista W210-malleista. Siksi meidän oli pakko ottaa se mukaan listallemme, sillä se ei yksinkertaisesti pysty kilpailemaan tuon aikakauden BMW 5-sarjan kanssa, ei edes lähelläkään.

2. 2006 Mercedes Benz E-Class

Kaikista koskaan ilmestyneistä E-Class-malleista vuoden 2006 malli näyttää olevan se, josta omistajat ovat valittaneet eniten. Kaiken kukkuraksi vuoden 2006 mallissa suurin osa ongelmista ilmeni vähäisillä kilometreillä, mikä tekee ongelmista entistäkin haitallisempia. Tasausakselin tiedetään vikaantuvan ennenaikaisesti, ja joidenkin omistajien mukaan ongelman korjaaminen vaati yli 4 800 dollaria.

Muita vuoden 2006 mallissa raportoituja merkittäviä ongelmia olivat polttoainesäiliöön liittyvät ongelmat ja joukko auton elektroniikkaan liittyviä ongelmia. Polttoainetiivisteen vuotaminen ei ole mikään pikkujuttu, sillä jos se jätetään hoitamatta, se voi jopa aiheuttaa auton syttymisen tuleen ja tuhota sen täysin.

Lopuksi todettakoon, että useimmat asiakkaat eivät koskaan pitäneet vuoden 2006 E-Klassista, mikä alensi merkittävästi auton yleistä asiakastyytyväisyyttä. Joka tapauksessa, jos päätät ostaa vuoden 2006 E-Classin, voit tehdä sen, sillä on olemassa esimerkkejä, joista on pidetty asianmukaista huolta. Varmista, että teet kaikki tarvittavat tarkastukset ennen ostoa, ja sinun pitäisi olla hyvä.

  Mikä on Mercedes Mansory?

3. 2010 Mercedes Benz E-Class.

NHTSA sai myös muutaman sata valitusta vuoden 2010 Mercedes Benz E-Classista. Useimmat valitukset liittyivät turvatyynyihin, ja siksi Mercedes kutsui vuoden 2010 mallia takaisin useita kertoja. Surullista on, että Mercedes joutui tekemään useita takaisinkutsuja ratkaistakseen tämän ongelman, eikä koskaan voi olla 100-prosenttisesti varma, että ne onnistuttiin ratkaisemaan kokonaan.

Toinen merkittävä ongelma vuoden 2010 mallissa liittyy jousitukseen, jonka tiedetään syövyttävän ja murtuvan ennenaikaisesti. Myös jousituksen jousitukset näyttävät olevan vuoden 2010 mallin kipeä kohta, mikä tarkoittaa, että koko jousitusjärjestelmä ei vastaa sitä, mitä E-Klassin pitäisi olla.

Monet raportit liittyvät myös auton äänentoistojärjestelmään, sillä bassovahvistimella on taipumus epäonnistua useaan otteeseen. Kaikki tämä teki vuoden 2010 E-Klassista hieman hankalan, sillä kukaan ei halua käyttää niin paljon rahaa ja olla jatkuvasti huolissaan siitä, mikä seuraavaksi pettää. Tämä johtaa lopulta alhaisiin asiakastyytyväisyystuloksiin.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa Mercedes Benz E-Class?

Jos haluat sedanin, jolla voi tehdä koulukuljetuksia ja VIP-kuljetuksia samaan aikaan, E-Klasse on oikea valinta. Kokonsa ja tilavuutensa ansiosta E-Klassissa voi kuljettaa mukavasti jopa viisi aikuista, ja tavaratila riittää koko viikon ajoon. Se on myös täynnä huippuluokan ylellisyysvarusteita, jotka kohottavat kokemusta.

Jotkut pitävät E-Klassea kuitenkin taksiautona, eivätkä siksi halua ostaa sitä. Muut E-Klassea koskevat valitukset liittyvät siihen, että auto on hieman ”vanhusystävällinen”, varsinkin kun sitä verrataan Audi A6:een tai BMW 5-sarjaan.

  Mercedes W218 ongelmat

Mikä Mercedes Benz -malli on paras?

Se riippuu siitä, mitä haluat autolta. Jos käytännöllisyys ja perhekäyttö ovat sinulle tärkeämpiä kuin mikään muu, E-Klasse Variant on oikea valinta. Jos haluat auton, joka jaksaa raastaa moottoritiellä kilometrejä ilman, että se janoaa liikaa polttoainetta, kannattaa harkita dieselvaihtoehdon hankkimista.

Jos kuitenkin haluat jännittävimmän ja jännittävimmän E-Klasse-mallin, jonka rahalla saa, kannattaa valita jokin AMG-malleista, jotka ovat uskomattoman nopeita, jännittäviä ja samalla mukavia.

Kuinka kauan Mercedes Benz E-Class kestää?

Mercedes on yksi niistä merkeistä, jotka ovat tunnettuja siitä, että ne valmistavat autoja, jotka kestävät puolitoista elämää, ja lähes kaikki E-Klasse-mallit pystyvät siihen, jopa W210-malli. Jos teet huolellista työtä ja huolehdit autosta aina, kun se tarvitsee jotain, sinun pitäisi pystyä ajamaan E-Klassilla enemmän kuin hyvin vuosikymmeniä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z