Mercedes E450:n yleiset ongelmat

Mercedes E450 esiteltiin ensimmäisen kerran W213-sukupolvelle, jonka tuotanto alkoi vuonna 2017. Mercedes päivitti W213-mallin viime vuonna modernisoidakseen sen ja varustellakseen sen uusimmalla Mercedes MBUX:lla, uusimman sukupolven monivaloajovaloilla sekä tehokkaammilla ja tehokkaammilla moottoreilla.

E450:ssä käytetään 6-sylinteristä 3,0 litran moottoria, jossa on 362 hv ja 369 lb-ft vääntöä, mikä riittää enemmän kuin tarpeeksi tekemään E450:stä hienostuneen, nopean ja ylellisen tuntuisen. Moottoria avustaa myös 48 voltin hybridijärjestelmä, joka lisää 21 hv ja 184 lb-ft vääntöä.

Tätä voimansiirtoa avustavat myös uusin Mercedes 96-Tronic -vaihteisto ja Mercedes 4MATIC AWD -järjestelmä. Vaikka E450 on suhteellisen uusi malli, se ei ole virheetön. Yleisimmät E450-mallia vaivaavat ongelmat liittyvät siihen, että auton sisäelektroniikka ei hoida tehtäviään ja että sisätiloissa on kaikenlaista kolinaa ja vinkumista.

Näyttää siltä, että useat lähteet viittaavat myös erilaisiin vaihteistoon liittyviin ongelmiin. E450 oli myös osa kahta takaisinkutsua, jotka koskivat mahdollisia polttoaineeseen liittyviä vahinkoja ja moottorin sammumiseen liittyviä ongelmia. Kaiken kaikkiaan E450 on suhteellisen uusi auto, ja se näyttää olevan myös kohtuullisen luotettava auto.

Mercedes E450:n elektroniikkaongelmat autossa

Joidenkin uskottavien verkkolähteiden mukaan E450-mallissa on ongelmia monien auton sisäisten elektronisten järjestelmien kanssa, kuten GPS-viestintäjärjestelmä, näytön jäätyminen tai tyhjäksi meneminen, ongelmien alkavat pariliitokset, ääniohjausongelmat, ohjauspyörän ohjausongelmat ja erilaiset kamera- ja anturiongelmat.

Tämä ei ole mikään yllätys, sillä E450:ssä on lähes kaikki, mitä Mercedes nykyään tarjoaa, ja näin suuren monimutkaisuuden myötä tulee myös paljon ongelmia. Useimmat näistä voi helposti korjata Mercedes-ohjelmistoon perehtynyt mekaanikko, mutta suurin ongelma on, että näillä on taipumus esiintyä yhä uudelleen ja uudelleen tietyissä malleissa.

  Mercedes Benz CL-luokan luotettavuus

Mercedes E450:n kolina- ja vinkumisongelmat.

E450-mallissa näyttää myös esiintyvän kaikenlaisia kolinoita ja vinkunoita, joita esiintyy yleensä kojelaudan, ovien ja muun matkustamon eri osissa. Omistajat toteavat myös, että nämä ongelmat voivat joskus olla jatkuvia ja erittäin hermoja raastavia, koska E450:n pitäisi olla erittäin hiljainen auto.

On myös syytä mainita, että jotkut omistajat raportoivat jatkuvasti erilaisista ovien kolinoista kuoppien kohdalla, jotka voivat olla joko johdonmukaisia tai epäjohdonmukaisia. Ongelmana on, että Mercedes-jälleenmyyjä tuskin pystyy selvittämään syytä ja korjaamaan ongelmaa, jos nämä eivät ole jatkuvia. Se ei kuitenkaan tarkoita, että ne olisivat enemmän tai vähemmän turhauttavia.

Mercedes E450:n vaihteistoasiat

Mercedes E450 9G-Tronic vaikuttaa suhteellisen luotettavalta vaihteistolta, jonka pitäisi kestää pitkään, mutta jotkut mekaanikot raportoivat, että 9G-Tronic ei ole täysin virheetön. Nämä ongelmat ilmenevät yleensä hiomina, nykivinä kiihdytyksinä, hitaana vaihtamisena, tärinän tunteena, viheltävinä ääninä tai jopa polttavan hajuna.

Sinun pitäisi aina kiinnittää huomiota näihin ongelmiin, sillä ne voivat aiheuttaa sitä enemmän haittaa, mitä kauemmin ne jäävät huomaamatta. Onneksi näyttää siltä, että nämä ongelmat ovat suhteellisen harvinaisia, kun otetaan huomioon, että verkossa on vain vähän tietoa niistä.

Mercedes E450 polttoainejärjestelmän ongelmat

Noin kaksi kuukautta sitten Mercedes antoi takaisinkutsun, joka koskee myös Mercedes E450 -mallia valmistusongelmien vuoksi, jotka mahdollistivat hiukkasten juuttumisen polttoainekiskon ja ruiskutussuuttimien väliin. Tämä voi aiheuttaa polttoainevuodon, joka voi mahdollisesti johtaa jopa tulipaloon. Sinänsä sinun on tarkistettava, onko tämä ongelma ratkaistu vai ei.

  Valmistetaanko Mercedes yhä Saksassa?

Mercedes on valmis vaihtamaan polttoainekiskon ja polttoainesuuttimet ilmaiseksi kaikille, jotka ovat hankkineet E450:n, jossa on tämä ongelma.

Mercedes E450:n moottorin sammumiseen liittyvät ongelmat

Näyttää siltä, että E450-mallissa esiintyy joskus myös moottorin sammumiseen liittyviä ongelmia, jotka johtuvat monista eri syistä. Nämä johtuvat useimmiten vaurioituneista ja kuluneista johdoista, jotka voivat aiheuttaa oikosulun ja siten pysäyttää auton ilman varoitusta.
Tämä on luonnollisesti ongelma, koska näin voi tapahtua ajon aikana, mikä lisää onnettomuuden mahdollisuutta. Mercedes on sanonut, että nämä ongelmat liittyvät lähinnä suurempitehoisiin AMG E-luokan malleihin, mutta myös jotkut E450-luokan omistajat ovat raportoineet näistä ongelmista.

FAQ-osio

Kuinka luotettava Mercedes E450 on?

Mercedes E450 on suhteellisen uusi auto, mikä tarkoittaa, että on vielä epäselvää, miten E450 pärjää, kun se saavuttaa 5 vuoden tai jopa 10 vuoden iän. Siitä huolimatta näyttää siltä, että E450 kestää tällä hetkellä melko hyvin, sillä vakavia ongelmia, joilla on tapana esiintyä suuremmassa mittakaavassa, ei juuri ole.

Tämä johtuu siitä, että nykyinen E450 esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2017, mikä tarkoittaa, että Mercedes on onnistunut korjaamaan suurimman osan ongelmista E450:n tuotannon aikana. Kaiken kaikkiaan E450 on melko luotettava auto, mutta se tarvitsee jatkuvaa ja asianmukaista huoltoa pysyäkseen luotettavana mahdollisimman pitkään.

  Mitkä Mersut ovat dieseleitä?

Kuinka paljon Mercedes E450:n huolto maksaa?

Monet nettisivustot väittävät, että E450:n vuosittaiset ylläpitokustannukset ovat 95-890 dollaria. Tämä tarkoittaa sitä, että jotkut omistajat eivät maksa lähes mitään koko vuoden aikana, kun taas toiset joutuvat maksamaan lähes 1000 dollaria melko uudesta autosta.

Toisen sivuston mukaan E450:n keskimääräiset huoltokustannukset ovat 160 dollaria, mikä on todella hyvä tulos monimutkaiselle saksalaiselle suurelle luksusautolle. Toisaalta se ei ole mikään yllätys, koska E450 on uusi auto, mutta toisaalta näin monimutkaisen auton kohdalla voisi olettaa, että E450:llä menisi huonommin.

Onko Mercedes E450 hyvä auto?

Kyllä, E450 on todellakin hyvä auto sekä siksi, että se tarjoaa uusinta tekniikkaa ja mukavuusominaisuuksia, että siksi, että se näyttää olevan kohtuullisen luotettava. E450 tarjoaa myös paljon tehoa ja on samalla suhteellisen tehokas. Se tarjoaa myös paljon tilaa jopa viidelle matkustajalle ja valtavan tavaratilan.

E450 tuntuu hienostuneelta ja hienostuneelta ajaa ja näyttää samalla hyvältä sekä sisältä että ulkoa. E450 voisi yhtä hyvin olla nykyisen E-Luokan malliston makea piste, koska siinä on täydellisesti tasapainossa teho ja sulavuus sekä tehokkuus ja kustannukset.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z