Mercedes Sprinter Luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. Näiden luksusautojen lisäksi Mercedes valmistaa myös melko monipuolisia pakettiautoja. Sprinter-pakettiauto on kevyt kaupallinen pakettiauto, jota käytetään rahtikuljetuksiin ja muihin liiketoimintatarkoituksiin.

Yleiskatsaus

Sprinter esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1995, ja se on edelleen kolmannessa sukupolvessa. Kolmannen sukupolven pakettiautot tulivat vuonna 2019, ja nämä ovat hintaansa nähden melko hyviä. Pakettiautossa on 4-sylinterinen V6-moottori ja siinä on myös automaattivaihteisto. Sitä käytetään myös ambulanssina monissa maissa, myös Yhdysvalloissa.

Luotettavuus

Ihmiset suosivat autoja, joiden huolto ei ole niin kallista. Mercedes-autot ovat verrattain kalliita ylläpitää, mutta osien ja autojen laatu on erinomainen, minkä vuoksi näissä autoissa on harvemmin suurempia korjauksia. Sprinter-pakettiauto on melko kuuluisa kestävyydestään ja laadustaan.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet määräävät myös auton luotettavuuden. Mercedes-autot ovat kuuluisia turvallisuusominaisuuksistaan ja vankoista autoista. Mercedes-pakettiautoja ei ole törmäystestattu Yhdysvalloissa, mutta pakettiautoilla on melko hyvät turvallisuusstandardit. Autoissa on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten huomio-avustin, kuolleen kulman avustin, aktiivinen jarruavustin jne.

Poistot

Myös poistoaste on tärkeä osa auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-autot vanhenevat yleensä melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Keskimääräinen Mercedes-autojen arvon aleneminen on noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja Sprinterin arvon aleneminen on noin 50 % viiden vuoden kuluttua.

  Paras Mercedes käytetty SUV

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat suurin osa luotettavuudesta. Autot, joiden huoltoon tarvitaan enemmän rahaa, eivät ole kovin tunnettuja ihmisten keskuudessa. Mercedeksen pakettiautot maksavat yleensä huomattavia huoltokuluja. Sprinter maksaa noin 1800 dollaria vuodessa kaikista huolloista.

FAQ

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz Sprinterissä on?

Mercedes-Benz Sprinter on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz Sprinterissä on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz Sprinterissä on 188 hevosvoimaa ja 325 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Diesel V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Diesel Direct Injection.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz Sprinterissä on 16 X 5,5 tuuman teräksiset etuvanteet ja 16 X 5,5 tuuman teräksiset takavanteet.

Kuinka kauan Mercedes Sprinter kestää?

Mercedes Sprinter -pakettiautot ovat kestäviä, jos niitä huolletaan oikein. Ne voivat kestää jopa 300 000. Ei ole harvinaista, että Sprinterit saavuttavat 450 000 kilometriä. On mahdollista, että ensimmäinen suurempi korjaus tarvitaan 150 000 mailin jälkeen.

Onko Sprinter-pakettiautoissa paljon ongelmia?

Sprinter-pakettiautojen pakokaasun joustoputket hajoavat tunnetusti ja aiheuttavat moottoriongelmia. Kuuma pakokaasu aiheuttaa vuodon putkeen ja sulattaa johdot. Kuuma pakokaasu voi sulattaa DEF-linjan ja joskus DEF-suuttimet. Moottori sammuu, kunnes flexpipe on vaihdettu.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z