Mercury Mountaineer Luotettavuus

Mercury oli Ford Motorsin divisioona, ja se oli melko luotettava ja kestävä autoyhtiö. Mountaineer on keskikokoinen ylellinen katumaasturi, joka sopii hyvin useammalle matkustajalle ja kuormatilalle. Yhtiö on lakkautettu, mutta vanhan Mountaineerin ostaminen on hyvä vaihtoehto.

Yleiskatsaus

Mountaineer-katumaasturi esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1996, ja sen kolmas sukupolvi lopetettiin vuonna 2010. Kolmannen sukupolven katumaasturissa on kaksi voimansiirtovaihtoehtoa 4,0 litran V6-moottorista korkeimpaan 4,6 litran V8-moottoriin. Maasturissa on myös 6-vaihteinen automaattivaihteisto.

Luotettavuus

Ihmiset suosivat autoja, joiden huolto ei ole niin kallista. Mercury oli Ford Motorsin luotettava divisioona, ja autot ovat melko vakaita omistaa. Myös osien laatu on näissä autoissa erinomainen, minkä ansiosta ne kestävät hyvin pitkään. Mountaineer on ollut markkinoilla jo melko kauan, ja se on osoittautunut täysin luotettavaksi maasturiksi.

Turvallisuus

Turvallisuus on myös tärkeä tekijä auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercury-autot ovat olleet melko turvallisia ja osallistuneet rennosti törmäystesteihin. Mountaineer on ollut IIHS:n kolaritestissä ja se on osoittanut olevansa hyvä. Autossa on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, luistonesto, ABS jne.

Poistot

Poistoaste on myös tärkeä auton luotettavuuden arvioinnissa, koska tieto siitä, että autolla on hyvä jälleenmyyntiarvo, on suuri etu. Mercury on nyt kuitenkin ollut melko vanha ja kaikki sen autot ovat menettäneet paljon arvostaan. Myös Mountaineer on menettänyt paljon arvostaan, ja nyt sen arvo laskee vain noin 10 % viiden vuoden välein.

  Ovatko sähköautot vaikeampia korjata?

Huolto ja korjaus

Huolto on tärkein tekijä auton luotettavuutta arvioitaessa. Mercury-autot eivät ole kovin monimutkaisia autoja, ja monet mekaanikot osaavat käsitellä niitä. Mountaineerin keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 600 dollaria riippuen sen ajokilometreistä.

FAQ

Onko Mercury Mountaineer etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercury Mountaineer on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercury Mountaineerissa on?

Mercury Mountaineer on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: AWD Sport Utility Vehicles

Kuinka paljon hevosvoimia Mercury Mountaineerissa on ja onko siinä turbo?

Mercury Mountaineerissa on 210 hevosvoimaa ja 254 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 4.0L/ Polttoainejärjestelmä on: SEFI.

Kuinka paljon maavaraa Mercury Mountaineerissa on?

8,2 tuumaa ( 20,83 cm )

Minkä tyyppiset pyörät siinä on?

Mercury Mountaineerissa on 17 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Mercury Mountaineer kestää?

Mercury Mountaineerisi suorituskykyyn vaikuttaa suoraan se, miten kohtelet sitä. Jos huolehdit Mountaineeristasi ennakoivasti, se voi saavuttaa 200 000 tai enemmän kilometrejä.

Onko Mercury Mountaineereissa vaihteisto-ongelmia?

Mercury Mountaineerin vaihteisto-ongelmiin, jotka ovat yleisempiä, kuuluvat epätavallisen kovat vaihdot ja epäsäännöllinen vaihtaminen. Nämä ongelmat johtuvat usein kytkimien, kytkinrumpujen ja holkkien liiallisesta kulumisesta.

Millainen moottori Mercury Mountaineerissa on?

Mountaineerissa on yksi kahdesta moottorista. 4,0-litrainen, 210-hevosvoimainen V-6 tuottaa 254 kiloa vääntöä ja tuottaa 210 hevosvoimaa. Saatavana on myös viisivaihteinen automaatti. Uusi kuusivaihteinen automaattivaihteisto, jonka voimanlähteenä on 4,6-litrainen V-8, tuottaa 292 hv sekä 300 kilon vääntöä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z