Mikä Audi saa parhaat bensamäärät?

Audi on viime vuosina pyrkinyt voimakkaasti parantamaan ajoneuvojensa kulutuslukemia. Nyt niillä on joitakin alan parhaita ajoneuvoja tällä saralla. Minkä Audin kulutus on siis paras? Otetaan selvää!

Pysyttelemme tässä Audin vuosimalleissa 2018, 2019 ja 2020. Tämä johtuu siitä, että näihin malleihin törmäät todennäköisimmin ”uutena”. Saattaa olla joitakin vanhempia ajoneuvoja, jotka tarjosivat paremman bensamäärän kuin nämä, mutta ikääntyvät moottorit ovat vaikuttaneet tähän hieman, joten on vaikea sanoa, kuinka paljon MPG:tä saat niistä nyt.

2018 Audi A3 e-Tron 4-sylinterinen, 1,4 litran moottori

Vuoden 2018 Audi A3 oli yksi ensimmäisistä Audin valmistamista hybridiautoista. Se on edelleen yksi polttoainetehokkaimmista kaikista Audin ajoneuvoista, lukuun ottamatta niiden valikoimaan kuuluvia puhtaita sähköajoneuvoja.

Kun ajoneuvo kulkee sähköllä ja kaasulla, se pystyy tarjoamaan fantastiset 83MPG.
Jos virta on loppunut, Audi A3 pystyy enemmän kuin hyvin kulkemaan pelkällä kaasulla. Silloinkin sen pitäisi tarjota melko kunnioitettavat 36MPG. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tämä ajoneuvo ei ole yhtä tehokas kuin muutamat muut tässä luetellut. Tämän vuoksi MPG on hieman korkeampi kuin monissa muissa Audi-ajoneuvoissa.

Viime vuosina Audi A3:sta on tullut puhdas sähköauto. Vuoden 2020 malli voi tarjota 77mpg, mutta pidä mielessä, että se ei enää kulje kaasulla.

2020 Audi A4 4-sylinterinen 2.0L

Audi A4 on aina ollut vakiokalustona listoilla, joissa keskustellaan polttoainetaloudellisimmista Audi-ajoneuvoista. Kyseessä on valtavan hyvin suunniteltu ajoneuvo, eikä vuoden 2020 malli ole poikkeus tästä säännöstä.

  Minkä merkin sisätilat ovat parhaat - Audin, Mercedeksen vai BMW:n?

Arvioitu 35 mpg maantiellä ja 27mpg kaupunkiajossa, 2020 Audi A4 tarjoaa yhdistetyn keskiarvon 30 mpg.

Tämä olettaen, että ostat ajoneuvon automaattiversion. Manuaaliversiossa luvut saattavat olla hieman erilaiset, mutta ne eivät poikkea hämmästyttävän paljon tästä. Se liikkuu edelleen todennäköisesti 30 mpg:n yhdistetyn kulutuslukeman tuntumassa.

2018 Audi A4 Ultra, 4-sylinterinen 2,0 litran moottori.

Vuoden 2018 Audi A4 Ultra tarjoaa hieman enemmän kilometrejä maantiellä kuin vuoden 2020 tavallinen Audi A4 -malli. Tässä se kykenee valtavaan 37MPG:hen maantiellä. Kaupunkiajossa se menee kuitenkin vain 24mpg, mikä antaa meille yhdistetyn 31mpg.
Tämä tarkoittaa, että vuoden 2018 malli on hieman parempi kuin vuoden 2020 malli kilometrimäärän osalta, mutta pitää muistaa, että nämä moottorit ovat nyt ikääntymässä. Tämä tarkoittaa sitä, että kilometritulos on luultavasti samalla tasolla näiden kahden mallin välillä.

2019 Audi A3 Cabriolet 4-sylinterinen 2.0L

Audi A3 on toinen malli, jonka voit aina luottaa tarjoavan erinomaisen MPG:n.
Vuoden 2019 malli tarjoaa 26mpg kaupunkiajossa ja maantiellä noin 35mpg. Tämä antaa meille yhdistetyn luvun 29MPG. Se on hieman vähemmän kilometrejä kuin jotkut muut vaihtoehdot tässä, mutta maantiellä MPG on fantastinen, varsinkin kun vuoden 2019 Audi A3:a pidetään edelleen ”uudempana” mallina.

2020 Audi A8 L 6-sylinterinen 3.0L

Tämä on yksi Audin vuoden 2020 hybridimalleista.
Tämä malli antaa sinulle 54MPG:n yhdistetyn lukeman, kun se toimii sekä sähköllä että premium-kaasulla.
Valitettavasti 23MPG:n kulutus pelkällä kaasulla ajettaessa on yksi vähiten polttoainetehokkaista Audi-malleista vuonna 2020. Jos sinulla siis on yksi näistä, haluat aina varmistaa, että se on ladattu, sillä muuten se kuluttaa kaasua kuin ei olisi huomenna.

  2022 Mercedes AMG EQS vs. Tesla vs. Audi

2020 Audi Q5 4-sylinterinen 2.0L

Tämä on Audin toinen hybridimalli vuodelle 2020.
Hybridikäytössä se pystyy tarjoamaan 65mpg. Puhtaasti kaasulla ajettaessa se tarjoaa 27mpg. Se ei edelleenkään ole loistava, mutta se on parempi kuin Audi A8, vaikka se tarjoaa samanlaisen määrän tehoa.
Muistakaa, että nämä luvut ovat Audin markkinoimia lukuja. Kilometrilukema voi vaihdella. Kaikki riippuu olosuhteista, joissa ajat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z