Mikä auto kestää 20 vuotta?

Autoista on tullut vuosien varrella luotettavampia, mutta kaikki autot eivät kestä yli 10 vuotta. Jos etsit kestävää autoa, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto. Sellaiset tahot kuin J.D Power, Consumer Reports, Edmunds ja ISee cars ovat listanneet tässä luettelossa esittelemämme autot kestävimmiksi ajoneuvoiksi.

Auto, joka kestää helposti 20 vuotta, on Toyota Corolla. Tämä auto ei ole ainoastaan kestävä ja luotettava, vaan se hajoaa harvoin. Joten oikein huollettuna voit odottaa, että tämä siisti ja mukava auto palvelee sinua yli 20 vuotta.

Muita kestäviä automalleja ovat Honda Fit, Ford F-150, Mazda MX-5 Miata, Toyota Avalon, Chevrolet Silverado, Toyota Highlander, Honda Accord ja Toyota Avalon. Kaikki nämä autot esiintyvät monissa luotettavuusluokituksissa ja rekisteröivät vähiten ongelmia. Siksi nämä autot ovat paitsi luotettavia myös kestäviä.

Toyota Corolla

Toyota on markkinoiden kestävin merkki. Toyotan kaikkien aikojen kestävimpien autojen joukossa Toyota Corolla on listan kärjessä. Sen lisäksi, että tämä malli on kestävä, se on myös yksi viime vuosikymmenen myydyimmistä autoista. On helppo ymmärtää, miksi monet ihmiset rakastavat tätä autoa.
Toyota Corolla on luotettava, mukava, turvallinen ja erinomaisen käsiteltävä. Se on jo suosikki perheiden keskuudessa, jotka etsivät luotettavaa ja mukavaa autoa, joka kestää vuosia. Kaiken lisäksi vanhoilla tai käytetyillä Toyota Corolla -malleilla on markkinoiden parhaita jälleenmyyntiarvoja. Siksi se on hyvä sijoitus.

Honda Fit

Toinen yli 20 vuotta kestävä auto on Honda Fit. Honda tunnetaan luotettavuudestaan, mutta sen autot ovat myös kestäviä. Honda Fit on ihana pienikokoinen auto, jossa on vähemmän ongelmia. Tämä auto on myös polttoainetaloudellinen, joten sen ylläpitoon ei kulu paljon rahaa.

  Mikä on paras auto kajakkien kuljettamiseen?

Mazda MX-5 Miata

Mazda MX-5 Miata on markkinoiden suosituin urheiluauto, kun kyse on luotettavuudesta ja kestävyydestä. Vaikka tämä auto ei ole yhtä nopea kuin kilpailijansa, se on erittäin luotettava. Lisäksi auto on polttoainetaloudellinen, mikä on harvinaista useimmille urheiluautoille. Rakennemallinsa ja suorituskykynsä ansiosta MX-5 Miatan voi odottaa kestävän yli kaksi vuosikymmentä.

Ford F-150

Jos rakastat kuorma-autoja, Ford F-150 on yksi markkinoiden kestävimmistä kuorma-autoista. Kaiken kaikkiaan Fordin F-sarjassa on joitakin markkinoiden kestävimpiä malleja. Ford F-150 on hybridiauto, mutta se toimii paljon paremmin kuin kilpailijansa samassa luokassa.

Toyota Avalon

3,5-litraisella V6-moottorilla ja 8-vaihteisella automaattivaihteistolla varustettu Toyota Avalon tarjoaa tasaisen mutta voimakkaan kiihtyvyyden. Tämä on täydellinen perheauto, jossa on viisi istumapaikkaa. Se, mikä erottaa tämän auton muista sedaneista, on sen kestävyys ja luotettavuus. Se kestää helposti yli 20 vuotta, jos sitä huolletaan asianmukaisesti.

Honda Accord

Honda Accord on monien mielestä markkinoiden luotettavin auto. Tämä auto on kuitenkin myös kestävä, ja siksi sen jälleenmyyntiarvo on erinomainen. Sinulle ei aiheudu suuria huolto- ja korjauskustannuksia, sillä se rekisteröi vähemmän ongelmia kuin useimmat autot.

Toyota Highlander

Toyota Highlander kuuluu markkinoiden kestävimpiin katumaastureihin. Kaiken lisäksi se on erittäin luotettava ja siinä on runsaasti turvallisuusominaisuuksia. Niihin kuuluvat automaattiset kaukovalot, esitörmäysjärjestelmä, jossa on jalankulkijan tunnistus hämärässä, ja kaistanseuranta-avustin. Se on yksi niistä autoista, jotka kestävät vuosikymmeniä.

  Parhaat hybridiautot pitkille kuljettajille

Chevrolet Silverado

Niin tyylikkäältä ja tehokkaalta kuin Chevrolet Silverado näyttääkin, voit aina luottaa siihen, että se kestää monta vuotta. Tämän amerikkalaisen kuorma-auton perushinta on 38 920 dollaria, mutta se on jokaisen pennin arvoinen. Siinä on 6 istumapaikkaa, joten kaikki perheenjäsenet nauttivat kyydistä, kun lähdette retkelle tai piknikille.

Subaru Forester

Tämä luettelo olisi epätäydellinen ilman Subaru Foresteria. Tämä auto kuuluu markkinoiden kestävimpiin ajoneuvoihin. Se on myös luotettava ja rekisteröi vähemmän ongelmia kuin useimmat maasturit. Kiitos tukevan rakenteen, loistavan käsiteltävyyden ja polttoainetehokkuuden.

FAQ

Mitkä automerkit kestävät pisimpään?

Honda saattaa olla luotettavin automerkki, mutta Toyota rakentaa kestävimpiä ajoneuvoja. Useimmat Toyota-ajoneuvot kestävät ajan testin, mikä tekee niistä merkin, jolla on kestävimmät ajoneuvot. Tämän lisäksi Toyota-ajoneuvoissa on yleensä vähemmän ongelmia kuin muissa automerkeissä.

Mitkä ovat luotettavimpia koskaan valmistettuja autoja?

Vaikka uusimmissa ajoneuvoissa on autojen historian edistyksellisimpiä tekniikoita, ne eivät ole kaikkien aikojen luotettavimpia autoja. Tämä titteli menee Mazda MX-5 Miatalle. Muita koskaan valmistettuja luotettavia autoja ovat Lexus LS 400, Toyota Camry, Honda Civic, Volvo 900-sarja ja Mercedes-Benz W124.

Mitkä autot kestävät ikuisesti?

Jotkin automallit on rakennettu eri tavalla. Omistamalla yhden näistä autoista säästät valtavia rahasummia, sillä nämä autot voivat kestää yli 15 vuotta. Näitä ovat Toyota Land Cruiser, Toyota Prius, Ford F-sarja, Volvo 900-sarja, Mercedes W124 ja Honda Civic.

  Parhaat viistoperäiset autot pitkille kuljettajille

Miten saan autoni kestämään pidempään?

Jos haluat, että autosi kestää yli 15 vuotta, sinun on tehtävä monia asioita. Näitä ovat muun muassa öljynvaihdot tarpeen mukaan, auton huoltoaikataulun tai -ohjelman noudattaminen, oikean automerkin valitseminen, varovainen ajaminen, autosi tarkastaminen ja sen pitäminen autotallissa säältä suojassa.

Mikä auto hajoaa paljon nopeammin?

Sen lisäksi, että tarkastellaan autoja, jotka kestävät pisimpään, jotkut autot hajoavat muutaman vuoden omistuksen jälkeen. Kun sinulla on yksi näistä autoista, vietät enemmän aikaa autotallissa kuin tien päällä. Tällaisia autoja ovat esimerkiksi Ford Focus, Alfa Romeo Giulietta, Land Rover Discovery ja Fiat 500.

Johtopäätös

Toyota Corolla on markkinoiden kestävimpien ajoneuvojen listan kärjessä. Tämä auto voi kestää yli 20 vuotta. Mutta jos et ole Toyotan ystävä, voit valita myös Honda Fitin, Mazda MX-5 Miatan, Chevrolet Silveradon, Subaru Foresterin tai Ford F-150:n.
Kaikki edellä mainitut autot eivät tuota sinulle ongelmia, sillä ne ovat myös markkinoiden luotettavimpia autoja. Käytät myös vähemmän rahaa korjaus- ja huoltokuluihin, sillä niissä on yleensä pieniä korjauksia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z