Mikä auto on parempi kuin Mercedes-Benz?

Siitä lähtien, kun Karl Benz esitteli ensimmäisen bensiinikäyttöisen ajoneuvon vuonna 1886, Mercedes-Benziä on aina pidetty maailman parhaana automerkkinä. Kiitos sen jatkuvan erittäin hienostuneiden, ylellisten ja suorituskykyisten ajoneuvojen tuotannon. Mutta onko olemassa Mercedestä parempaa autoa?

Ei ole olemassa ehdottomasti Mercedes-Benziä parempaa autoa. BMW on kuitenkin joillakin osa-alueilla hieman edellä, mutta Mercedes-Benz on kokonaisuutena paras auto. BMW päihittää Mercedeksen esimerkiksi suorituskyvyssä, käsiteltävyydessä ja erinomaisessa ajokokemuksessa.

Mercedes-Benz VS BMW

Jos haluat hyvän luksusauton Mercedes-Benzin lisäksi, seuraava vaihtoehtosi on BMW. Vaikka BMW ei olekaan Mercedestä parempi auto, se tarjoaa kovaa kilpailua ja jopa päihittää Mercedeksen joillakin osa-alueilla. Seuraavassa kerrotaan, miten nämä kaksi ikonista luksusautomerkkiä kilpailevat keskenään:

Mercedes VS BMW -mallilajikkeet

Ylellisysajoneuvot ovat varsin kalliita kuin tavalliset. Tämän vuoksi on tärkeää, että on olemassa erilaisia malleja, joista valita. Tätä silmällä pitäen sekä Mercedes-Benz että BMW eivät ole pettymys. Niillä on tarjolla useita malleja, jotka vastaavat eri ostajien tarpeita.

Mercedes-Benzillä on valittavana useita eri luokkia, joihin kuuluvat A-luokka, C-luokka, E-luokka, S-luokka, CLS-luokka, GLC-luokka, Maybach ja paljon muuta. Toisaalta BMW tarjoaa myös seitsemän eri sarjaa, joihin kuuluvat 2-sarja, 3-sarja, 4-sarja, 5-sarja, 6-sarja ja 7-sarja.

Kun on kyse automerkistä, jolla on eniten malleja, BMW vie voiton. Tavallisten automallien lisäksi BMW:llä on myös BMW M-sarja, BMW i-sarja, X-sarja ja Z4-sarja. Mercedeksellä on kuitenkin myös suorituskykyinen Mercedes-AMG-mallisto.

Mercedes VS BMW Performance

Toinen alue, jolla BMW päihittää Mercedes-Benzin, on suorituskykyisten ajoneuvojen toimittaminen. Sekä Mercedes että BMW valmistavat suorituskykyisiä autoja. Kun kuitenkin verrataan BMW:n vakiomalleja Mercedeksen vakiomalleihin, havaitaan, että BMW:t ovat Mercedestä suorituskykyisempiä.

  Mikä on paras nelivetoinen Mercedes?

Mutta jos etsit todella suorituskykyistä autoa, Mercedeksellä on parhaat vaihtoehdot. Mercedes-AMG-mallistossa on joitakin tehokkaimmista ja suorituskykyisimmistä malleista. Ainoa haaste on se, että ne maksavat sinulle enemmän kuin tavalliset Mercedes-mallit.

Mercedes VS BMW Tekniikka

Yksi syy siihen, miksi ihmiset suosivat luksusautoja tavallisten autojen sijaan, on huipputekniikka. Sekä Mercedes että BMW on varustettu joillakin markkinoiden edistyksellisimmistä autotekniikoista.

Tässä kategoriassa Mercedes vie voiton. Mercedes on ollut autoteollisuuden tärkeimpien autoteknologioiden eturintamassa. Mercedeksen M-brace-järjestelmän avulla käyttäjät voivat hallita useimpia auton toimintoja. Toisaalta BMW:llä on iDrive-järjestelmä, joka on erinomainen, mutta ei lähelläkään M-brace-järjestelmää.

Mercedes VS BMW Turvallisuus

Toinen tekijä, joka erottaa luksusautot tavallisista autoista, on turvallisuus. Mercedes ja BMW on luokiteltu yhdeksi markkinoiden turvallisimmista autoista. Näissä ikonisissa saksalaisissa luksusautomerkeissä on kehittyneet turvajärjestelmät, jotka pitävät auton matkustajat turvassa.

Mercedes on näistä kahdesta autosta selvästi turvallisin. Kiitos sen ainutlaatuisen PRE-SAFE-teknologian, joka on vakiovarusteena sen luksusmalleissa. PRE-SAFE-tekniikka jarruttaa automaattisesti, kun se havaitsee vaaran. Toisaalta BMW:n suurin turvallisuusominaisuus on sen muotoilu.

Mercedes VS BMW Luotettavuus

Tässä nämä kaksi merkkiä eroavat toisistaan. Luksusmerkit eivät yleensä ole luotettavia, koska niissä on kehittynyttä teknologiaa. Nämä teknologiat saavat autot hajoamaan usein. Jos siis luotettavuus on se, mitä etsit, ehkä sinun pitäisi valita luksusauto, kuten Lexus.

  Onko Mersun varastaminen vaikeaa?

Mercedes on kuitenkin luotettavampi kuin BMW. JD Powerin luotettavuusluokituksen mukaan sekä Mercedes että BMW sijoittuvat keskimääräistä huonommin. Mercedes-Benz sijoittuu kuitenkin korkeammalle kuin BMW, joka on toiseksi viimeisenä Land Rover Range Roverin jälkeen.

Mercedes VS BMW Vakuutus- ja huoltokustannukset

Huolimatta siitä, että luksusautoissa on parempaa teknologiaa ja kehittyneempiä ajoneuvoja kuin tavallisissa autoissa, niiden hankkiminen ja ylläpito on kallista. BMW ja Mercedes eivät ole poikkeus. Näiden kahden merkin ylläpitäminen maksaa paljon.

Näin ollen BMW on kalliimpi auto vakuuttaa ja ylläpitää. Vaikka Mercedeksen lähtöhinta on korkea, BMW:n varaosat ovat melko kalliita, ja auto hajoaa useammin kuin Mercedes. Siksi BMW:n omistaja joutuu maksamaan korkeampia vakuutusmaksuja kuin Benzin omistaja, jos he hankkivat samanlaisia automalleja.

Mercedes VS BMW Hinta

Kuten edellä todettiin, Mercedes on hieman kalliimpi kuin BMW. Kiitos sen erittäin kehittyneiden ominaisuuksien ja arvostetun nimen. Molemmat näistä automerkeistä maksavat kuitenkin paljon verrattuna muihin luksusautoihin, kuten Audiin ja Jaguariin.

FAQ

Onko Lexus luotettavampi kuin Mercedes ja BMW?

Kyllä, Lexus on luotettavampi kuin mikään markkinoilla oleva luksusauto, mukaan lukien Mercedes ja BMW. Itse asiassa Lexus on JD Powerin ja Consumer Reportsin mukaan markkinoiden luotettavin luksusautomerkki. Jos siis etsit luksusautolta luotettavuutta, Lexus on oikea valinta.

Kumpi on arvostetuin merkki – BMW, Audi vai Mercedes?

Kaikki nämä kolme merkkiä ovat huippuluokan automerkkejä, joilla on joitakin ikonisimpia ajoneuvoja tien päällä. Arvostuksen suhteen Mercedes on kuitenkin kärjessä, sen jälkeen tulee BMW ja lopuksi Audi. Mercedes-Benz on tuttu nimi, ja se on kestänyt aikaa.

  Mikä on Mercedes BlueTec?

Onko Porsche parempi kuin Mercedes-Benz?

Porsche ja Mercedes ovat kaksi ylellisyysmerkkiä, jotka tarjoavat pitkälle suunniteltuja ja edistyksellisiä ajoneuvoja. Nämä kaksi merkkiä eroavat kuitenkin hieman siinä, mitä ne todella tarjoavat. Porsche kohdistuu asiakkaisiin, jotka haluavat fantastisen ajokokemuksen, kun taas Mercedes keskittyy mukavuuteen ja turvallisuuteen.

Jos siis haluat nauttia ajosta urheiluautolla, Porsche on paras vaihtoehto. Mutta jos haluat mukavan, rauhoittavan ja turvallisen ajon, Mercedes on parempi vaihtoehto.

Yhteenveto

Jos etsit parempaa autoa kuin Mercedes-Benz, et ehkä törmää sellaiseen. Siitä huolimatta on olemassa joitakin autoja, jotka kilpailevat tiukasti Mercedeksen kanssa, kuten BMW, Audi ja Porsche. BMW päihittää Mercedeksen joissakin kategorioissa, kuten käsiteltävyydessä, suorituskyvyssä ja poikkeuksellisessa ajokokemuksessa.

Kaiken kaikkiaan Mercedes on paras auto, jota voit toivoa. Mutta jos haluat luotettavamman luksusauton, kannattaa harkita Lexuksen hankkimista. Mercedes on erinomainen sen mukavien sisätilojen, tehokkaiden moottoreiden, turvallisuuden, erinomaisen muotoilun ja huipputeknologian ansiosta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z