Mikä malli korvasi Volvo XC70:n?

Volvo XC70 oli erinomainen farmariauto, jossa oli tilava ja ylellinen sisustus, useita edistyksellisiä turvatekniikoita ja nelivetojärjestelmä. Mutta mikä Volvo-malli korvasi tämän poikkeuksellisen farmariauton?

Volvo V90 Cross Country korvasi Volvo XC70:n. Se on myös viimeinen malli yhtiön 90-sarjan mallistossa, johon kuuluvat S90 Sedan, twin-turbo V90-vaunu ja XC90-seitsemänpaikkainen katumaasturi. XC70:n lopetettua toimintansa vuonna 2016 Volvo V90 Cross Country esiteltiin myöhemmin vuoden 2017 alussa.

Kun Volvo lopetti XC70:n valmistuksen, jäi aukko täytettäväksi, eikä V90 Cross Countryn esittelyyn mennyt kauaa. Sitä paitsi tämä auto oli täydellinen henkilöille, jotka eivät halunneet vaunua tai katumaasturia, vaan jotain siltä väliltä.

Toisin kuin Volvo XC70:ssä, Volvo V90 Cross Countryssä on enemmän maavaraa ja se on edeltäjäänsä suurempi auto. Tämä on tyypillistä useimmille maastomalleille. Lisäksi V90 Cross Country -vaunu houkuttelee korkeammalla, noin 50 000 dollarin hinnalla, joka on varsin korkeampi kuin XC70:n lähtöhinta.

Volvo V90 Cross Countryn ominaisuudet

Volvo on kuuluisa siitä, että se luo joitakin markkinoiden kauneimmista ja edistyksellisimmistä farmariautoista. Volvo V90 Cross Country ei ehkä ole farmariauto, mutta se on lähempänä farmariautoa kuin katumaasturia.

Ulkonäöltään ja rakentamisen laadultaan Volvo V90 Cross Country kilpailee markkinoiden parhaiden kanssa. Auto näyttää samaan aikaan tyylikkäältä ja ylelliseltä. Kaiken lisäksi siinä on skandinaavisesti inspiroitunut sisustus, joka räjäyttää tajuntasi.

Sisätiloissa on suurin osa ominaisuuksista, joita voit toivoa ylelliseltä Cross Countrylta. Kiitos ominaisuuksien, kuten muotoiltujen istuinten, aidon puun verhoilun, nahkaverhoilun, suuren kattoluukun, kaksivyöhykkeisen automaattisen ilmastoinnin ja digitaalisen mittaristonäytön.

  Onko Volvo luksusmerkki?

Volvo on tunnettu edistyksellisestä tekniikastaan, ja olet iloinen, että löydät sitä tästä maastohirviöstä. Erinomaisin tekniikka, jolla tämä auto on varustettu, on sen puoliautonominen ajotekniikka. Siksi tämän auton ajaminen on hauskaa ja vähemmän väsyttävää tämän tekniikan ansiosta.

Sen lisäksi, että Volvo V90 Cross Country näyttää tyylikkäältä ylellisen ja teknisesti edistyksellisen sisätilan ansiosta, siinä on myös suuri tavaratila. Erinomaisen maavaransa ansiosta se on täydellinen auto maastossa liikkumiseen, kuten piknikille, vaelluksille ja paljon muuhun.

Miten Volvo V90 Cross Country toimii?

T6-nimellä tunnetulla turboahdetulla ja ahtimella varustetulla 2,0-litraisella nelisylinterisellä moottorilla varustettuna voit odottaa, että tämä auto on suorituskykyinen maantiellä. Se tuottaa jopa 316 hevosvoimaa, mikä on luokassaan fantastista. Lisäksi siinä on AWD-järjestelmä, jonka ansiosta se liikkuu helposti ja ongelmitta missä tahansa maastossa.

Vaikka käsiteltävyys on edelleen ongelma V90 Cross Countryn kanssa, se on parantunut valtavasti XC70:ään verrattuna. Tämä auto kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 5,9 sekunnissa. Lisäksi auton käyttö on suoraviivaista, sillä siinä on 12,3-tuumainen digitaalinen mittarinäyttö ja pystysuuntainen 9,0-tuumainen keskimmäinen kosketusnäyttö.

Onko Volvo V90 Cross Country turvallinen?

Yksi asia, joka erottaa Volvon muista luksusautoista, on turvallisuus. Huolimatta siitä, että Mercedeksellä on erittäin edistykselliset turvallisuusominaisuudet, Volvo on edelleen markkinoiden turvallisin automerkki. Volvo V90 ei ole jäänyt tässä kategoriassa jälkeen. Tässä maasturissa on kaistavahti, mukautuva vakionopeudensäädin, automaattinen hätäjarrutus ja paljon muuta.

  Kumpi on turvallisempi, Volvo vai Audi?

Onko Volvo V90 Cross Country farmariauto?

Ei, Volvo V90 ei ole farmariauto. Volvo tarjoaa kuitenkin V90-asemavaunua ostajille, jotka ovat kiinnostuneita farmariautosta. Toisin kuin V90-kombi, V90 Cross Country on varustettu korotetulla jousituksella ja vakiona AWD-järjestelmällä. Siksi se soveltuu paremmin karuihin maastoihin.

FAQ

Miksi Volvo lopetti XC70:n valmistuksen?

Volvo lopetti XC70:n valmistuksen, koska sen kilpailijat valmistivat halvempia autoja, jotka olivat myös luotettavampia. Lisäksi XC70 ei ollut luotettava, eikä sen käsiteltävyys ollut myöskään hyvä. Lisäksi XC70 ei ollut polttoainetehokas, joten sen ylläpito oli kallista. Kaikkien näiden tekijöiden vuoksi Volvo päätti lopettaa tuotannon ja kehittää paremman auton.

Milloin Volvo lopetti XC70:n valmistuksen?

Volvo lopetti XC70:n valmistuksen vuonna 2016. Se oli kolmas sukupolvi 70-sarjasta, joka esiteltiin vuonna 1996. 70-sarjan ensimmäistä sukupolvea valmistettiin vuosina 1996-2000, toista sukupolvea vuosina 2000-2007 ja kolmatta sukupolvea vuosina 2000-2016, ennen kuin se lopetettiin.

Ovatko Volvo XC70:t luotettavia autoja?

Ei, Volvo XC70 voi olla hyvä, ylellinen, turvallinen ja erittäin kehittynyt auto, mutta se ei ollut luotettava. Tämä on yleistä monille Volvo-automalleille. Volvo XC70 on kuitenkin yksi vähiten luotettavista Volvo-malleista jopa sen jälkeen, kun sen valmistus on lopetettu. Jos siis aiot hankkia käytetyn XC70:n, ole valmis käyttämään enemmän rahaa huoltoon.

  Tekeekö Volvo sähköautoja?

Ovatko Volvon korjaukset kalliita?

Kyllä, Volvojen korjaukset ovat kalliita. Tämä johtuu siitä, että niiden osat eivät ole tavallisia ja niissä on erikoisohjelmisto. Volvon osat ovat kalliimpia kuin tavallisten autojen, kuten Toyotan, Nissanin ja Hondan, osat. Siitä huolimatta Mercedeksen, BMW:n ja Audin osat ovat hieman kalliimpia kuin Volvon osat.

Mikä on Volvon korkea ajokilometrimäärä?

Volvon korkea ajokilometrimäärä on noin 200 000 kilometriä. Tämä on keskimääräinen kilometri, jonka useimmat Volvot voivat kellottaa ennen kuin niihin kehittyy vakavia ongelmia, jotka voivat aiheuttaa pysyvän nokan alasajon. Jotkin luotettavammat Volvo-mallit voivat kuitenkin ajaa yli 300 000 kilometriä, jos niitä huolletaan asianmukaisesti. Eniten kilometrejä ajanut Volvo on Volvo P1800, joka on ajanut 3,2 miljoonaa kilometriä.

Yhteenveto

Volvo XC70-kombi korvattiin Volvo V90 Cross Countrylla. Molemmat autot ovat poikkeuksellisia, mutta Volvo V90 on luotettavampi, tilavampi, ylellisempi ja siinä on enemmän maavaraa. Se on myös täydellinen henkilöille, jotka etsivät autoa, joka sijoittuu farmariauton ja maasturin väliin.

Mutta jos olet kiinnostunut farmariautosta, Volvo tarjoaa myös V90-kombiautoa. Se on paljon halvempi kuin V90 Cross Country, mutta vähemmän käytännöllinen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z