Mikä Mercedes on paras ostettava?

Mikä Mercedes on paras ostettava?

On vaikea uskoa, mutta tällä hetkellä myynnissä on tasan 20 Mercedes-mallia. Pienistä A-luokan viistoperäisistä autoista ylellisiin S-luokan limusiiniin, ja valikoimassa on moderneja katumaastureita ja useita urheiluautoja.

Näyttää siltä, että Mercedes on kattanut markkinat täysin. Kun valinnanvaraa on kuitenkin näin paljon, seuraava looginen kysymys on, mikä Mercedes on paras ostettava ja miksi?

Mercedes C-luokka on voittajamalli.

Kaikista Mercedeksen tarjoamista autoista huolimatta uskomme, että paras hankittava auto on Mercedes C-luokka. Tällä mallilla on edullinen lähtöhinta, ja sitä on saatavana useina eri versioina ja varustetasoina. Se voidaan räätälöidä niin, että se toimii urheiluautona tai luotettavana perhekuljetuksena.

C-luokka on monipuolinen

Nykyinen Mercedes C-luokka on tämän vuonna 2014 esitellyn kompaktin sedanin neljäs sukupolvi. Se on saatavana neliovisena sedanina, farmarina, kaksiovisena coupéna ja avoautona, ja se kattaa laajan kirjon asiakkaiden tarpeita, sillä se on käyttökelpoinen ja käytännöllinen perhekuljetus sekä kunnon kuljettaja-auto innokkaille omistajille.

C-luokan muotoilu on yksiselitteisesti Mercedes, ja tässä menestysmallissa on kaikki sille ominaiset muotoilun piirteet. Jotkut sanovat, että se näyttää pienennetyltä E- tai S-luokan mallilta, mikä on todella kohteliaisuus ja mainos tämän auton hienostuneelle ulkonäölle.

Se on tilava

Tilojen osalta C-luokka on riittävän tilava tarjoamaan mukavuutta neljälle aikuiselle ja heidän matkatavaroilleen. Vaativammille asiakkaille on tarjolla C-luokan vaunu, jossa on vielä suurempi tavaratila. Koska suurin osa C-luokista on perheautoja, voimme raportoida, että tämä malli on kaikin puolin tehtäviensä tasalla.

  Mikä on nopein Mercedes sedan?

C-luokan tekniset tiedot

C-luokan parhaat ominaisuudet ovat kuitenkin peltilevyn alla, ja siellä tämä kompakti sedan todella loistaa. Vakiovarusteena on takaveto, mutta lisävarusteena on saatavana pätevä neliveto. Vakiovaihteistona on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, mutta monet asiakkaat valitsevat nykyaikaisen automaattivaihteiston, erityisesti tehokkaammissa versioissa.

Saatavilla lukuisia moottorityyppejä

Toinen C-luokan suuri myyntivaltti on sen laaja moottorivalikoima. Tällä hetkellä tarjolla on 15 moottoria, mikä on hämmästyttävää. Asiakkaat voivat valita pienistä iskutilavuuksista, turboahdetuista bensiini- ja dieselmoottoreista aina C43 AMG- ja C63 AMG -mallien mahtaviin V6- ja V8-turbomoottoreihin asti.
Polttoainetehokkuudesta ja ekologisuudesta huolestuneille ostajille Mercedes tarjoaa hybriditekniikkaa sekä bensiini- että dieselmalleihin.

Tehokas suorituskyky

Vaikka suurin osa myydyistä C-luokista on tavallisia tai säästöominaisuuksin varustettuja malleja, autoharrastajat ovat erityisen kiinnostuneita suorituskykyisistä vaihtoehdoista. C43 AMG:n ja C63 AMG:n saa joko sedanina, farmarina, coupéna tai avoautona, joten ne sopivat jokaiseen tarkoitukseen.
Näiden mallien merkittävin ominaisuus on tietenkin teho ja suorituskyky. C43 AMG:ssä on 390 hv ja se saavuttaa nopeuden 100 km/h vain 4,7 sekunnissa, kun taas C63 AMG:ssä on jopa 510 hv ja se spurttaa nopeuteen 60 km/h huikean nopeasti 3,9 sekunnissa.

C-luokassa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet.

Ylellisyysmerkkinä Mercedes C-luokka on täynnä mukavuuksia, edistyksellisiä ominaisuuksia sekä huippuluokan turvajärjestelmiä. Kaikissa C-luokissa on varustetasosta riippumatta vakiona yhdeksän turvatyynyä, ESP, LED-ajovalot, jarruavustin, Attention Assist, aktiivinen pysäköintiavustin ja paljon muuta. Lisävarusteina on tarjolla paljon muitakin varusteita ja ominaisuuksia.

  Mitä 4Matic tarkoittaa Mersussa?

Edullista luksusta

Vaikka C-luokka on yksi luokkansa parhaista autoista ja Mercedes-malliston makea sportti, perushinta on silti jokseenkin edullinen. Yhdysvalloissa C-luokan perusmalli alkaa 41 000 dollarin MSRP-hinnasta, ja Euroopassa ostajien on maksettava noin 39 000 euroa lähtötason mallista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z