Mikä on BMW Premium -paketti?

BMW Premium-paketti on suosittu valinta BMW-fanien keskuudessa. Se antaa sinulle eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten mukavat istuimet, joissa on sisäänrakennettu hierontatoiminto, sähköinen takaluukku ja sähköinen kattoluukku. Premium-paketti vaihtelee suuresti ostetun BMW:n mallista riippuen.

BMW Premium-paketti vaihtelee BMW-mallien välillä

Hyvä esimerkki premium-paketista on BMW 328i:n tai 328d:n premium-paketti, joka sisältää mukavuuskäytön, mukavuusistuimet, LED-ajovalot, kuutalon, lannerangan tuen ja satelliittiradion, jonka tilaus on maksuton yhden vuoden ajan.

Joissakin BMW-malleissa, kuten BMW 340i:ssä, BMW Premium -paketti on vakio-ostovaihtoehtona. Riippuu myös suuresti siitä, millä alueella asut tällä hetkellä BMW:tä ostaessasi. Eri alueilla on yleensä erilaisia paketteja.

Yleiset premium-ominaisuudet

Useimmissa uudemmissa BMW-malleissa, joissa on BMW Premium -paketti, on seuraavat ominaisuudet:
● Automaattiset kuljettajan ja matkustajan ulkopeilit
● Autotallin ovenavaaja
● Kompassi
● Sähköisesti säädettävät matkustajan ja kuljettajan istuimet, joissa on lannerangan tuki ja säätö.
● Kuukatto
● BMW Assist -järjestelmä Bluetoothilla
● Dakota-nahka
● Kuljettajan istuimen muistivaihtoehdot

Sport-paketti

BMW Premium -paketin vertailukohtana on syytä tarkastella BMW Premium -paketin ja BMW Sport -paketin erojen luetteloa. Sport-paketti tuo mukanaan seuraavat edut:
● Parempi urheilullinen vaihtoehtoinen jousitus
● Shadowline-verhoilu
● Urheiluohjauspyörä
● Korotettu huippunopeusrajoitus
● Erilaiset 17 tuuman vanteet paremmilla suorituskykyisillä renkailla.
● 6-vaihteinen Steptronic-vaihteistovaihteisto
Kuten selvästi näet, toisessa paketissa keskitytään mukavuuteen ja ylellisyyteen ja toisessa pelkkään ajamisen iloon ja parannettuun nopeussuorituskykyyn. Se, kumpi sopii paremmin tarpeisiisi, on täysin sinusta kiinni. Muista, että premium-paketissa on myös Sports-ajotila, joka osoittautuu joillekin kuljettajille enemmän kuin riittäväksi.
Sports-paketeissa on aina yleensä jäykempi ja urheilullisemmaksi viritetty jousitus, joka antaa hyviä tuloksia ajettaessa suurilla nopeuksilla, mutta saattaa olla enemmänkin hankala, kun ajetaan läpi nopeuskuoppien tai kuoppien kaupungissa.

  Parhaat BMW:n twin-turbomallit

BMW Premium -paketti eri BMW-sarjoissa

Tyypilliset BMW 3-sarjan Premium-paketin lisäosat ja kustannukset

BMW:n myydyin automallisarja on BMW 3-sarja. BMW Premium -paketti lisää näihin autoihin lämmitettävät etu- ja takaistuimet, lämmitettävän ohjauspyörän, reaaliaikaiset liikennepäivitykset, navigointi-GPS:n ja päivitykset 10,25-tuumaisesta infotainment-järjestelmästä mahtavaan 12,3-tuumaiseen. Lisäksi pääset leikkimään head-up-näytöllä.
Vuoden 2021 ajoneuvoissa premium-paketti maksaa noin 3 500 dollaria lisää, mutta se tuo mukanaan ominaisuuksia, kuten ajoavustinpaketin, kaistalta poistumisen, kuolleen kulman tunnistuksen ja käteviä ominaisuuksia, kuten pysäköintiavustimen.
BMW:n paketille on vaatimuksia, esimerkiksi jos haluat ostaa 4500 dollarin Executive-paketin, sinun on jo katettava ajoavustuspaketti, joka maksaa noin 700 dollaria.

BMW 5-sarjan Premium-paketin ominaisuudet

Vuoden 2021 BMW 5-sarjan Premium-paketti maksaa 2700 dollaria, ja se sisältää nahkaistuimet, nelivedon, lämmitettävät takaistuimet ja head-up-näytön. Lisäksi siihen kuuluu Wi-Fi hotspot, sähkötoiminen takaluukku, etäkäynnistys ja langaton laitteiden lataus. Saat myös päivitetyn version 16-kaiutinjärjestelmällä varustetusta Harman Kardon -stereojärjestelmästä ja elepohjaisen infotainment-järjestelmän.
BMW 5-sarjan seuraavan tason päivitys on Executive-paketti, joka maksaa 3 600 dollaria enemmän ja sisältää kaikki edellä mainitut ominaisuudet sekä tummennetut takaikkunat ja keraamiset hallintalaitteet. Sen lisäksi voit saada hierovat etuistuimet 1 000 dollarilla.

BMW 7-sarjan Premium-paketin ominaisuudet ja hinta

Hassua kyllä, tämä täysipainoisen kauniisti tehty ylellinen ajoneuvo antaa asiakkaalle myös mahdollisuuden päivittää premium-paketin, ikään kuin se ei olisi jo alun perin tarpeeksi premium.
BMW 7-sarjan Premium-paketti on saatavana 740i-, 740i xDrive- ja 750i xDrive -malleihin, ja se sisältää sähkötoimisen taka-aurinkosuojuksen ja takasivuikkunoiden varjostimet. Siinä on myös head-up-näyttö ja kauniit Nappanahkaiset sisätilat.
Autobahn-paketti on saatavana myös samoihin malleihin, ja se sisältää aktiivisen Comfort Drive -järjestelmän, Road Preview -toiminnon ja integroidun aktiivisen ohjausjärjestelmän.
BMW 7-sarjan Premium-paketti tuo mukanaan myös hierovat istuimet ja laminoidun lasin, joka säätelee sisätilojen lämpötilaa ja toimii myös äänieristeenä. Pääset myös hyötymään tuoksutetusta ilmasta.

  BMW 328i vs. 320i - kumpi on parempi?

Muut paketit

Jos haluat laajentaa BMW:n mukavat ajo-ominaisuudet seuraavalle tasolle, voit hankkia Technology-paketin, joka lisää ajoapuvälineitä.
Jos päätät lisätä matkustajiesi tyytyväisyyttä, voit tavoitella Rear Seat Comfort Pack -pakettia, joka päivittää autosi takaistuimet ensiluokkaisiksi. Se lisää lämmitettävät istuimet sekä suuret 10-tuumaiset näytöt molempien etuistuinten takaosaan. Sen lisäksi saat myös Blu-ray-soittimen ja television auton sisälle.

Lisää kysymyksiä BMW-paketeista

Onko BMW Premium -paketti sen arvoinen?

Mallista ja alueesta riippuen BMW Premium -paketti tuo autoosi erilaisia etuja. Se on arvokkaampi joissakin malleissa, kuten BMW 3-sarjassa, koska se lisää paljon ominaisuuksia, ja vähemmän vastinetta rahalle toisissa malleissa, kuten BMW 7-sarjassa, joissa on jo paljon ylellisyyttä ja ominaisuuksia.

Mitä BMW:n teknologiapaketit sisältävät?

Kaikki BMW-paketit ovat erilaisia eri BMW-malleissa, mutta yleisesti ottaen BMW:n teknologiapaketti sisältää langattoman latauksen, LCD-näyttöavaimen, 12,3-tuumaisen infotainment-näytön eleohjauksella, head-up-näytön ja pysäköintiassistentin, joka osaa pysäköidä auton automaattisesti mihin tahansa mahdolliseen tilaan vaihtamalla vaihteita, jarruttamalla ja liikkumalla itsenäisesti.

Mikä on BMW Executive-paketti?

BMW executive -paketti ei ole saatavana kaikkiin autoihin, ja se edellyttää, että sinulla on jo valmiiksi tiettyjä paketteja, kuten BMW Premium -paketti. Se on päivitys ajoneuvoosi, joka on suunniteltu erityisesti yritysjohtajille ja johtajille. Se tuo mukanaan lisäominaisuuksia, kuten moottorin etäkäynnistys, lämmitettävät ja jäähdytettävät mukitelineet, tummennetut takaikkunat, pehmeästi sulkeutuvat ovet, mukautuvat LED-ajovalot ja monia muita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z