Mikä on BMW:n luksusversio?

Kaikki tietävät, että BMW on luksusmerkki. Se tunnetaan tyylikkäistä mutta tehokkaista ajoneuvoistaan. Monet eivät kuitenkaan tiedä, että BMW omistaa myös Rolls-Roycen ja Minin. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet etsimässä ylellisempää ajoneuvoa ja pidät BMW:stä, on turvallista sanoa, että Rolls-Royce olisi paras vaihtoehto.

Rolls-Royce: BMW:n omistama luksusmerkki.

Jos etsit ylellistä BMW:tä etkä toista merkkiä, voit pitäytyä BMW:n 5-sarjan ja 7-sarjan malleissa tai X5- ja X7-luokan ylellisissä katumaasturi-crossovereissa. Vaikka Mercedes-Benzillä on erityisen ylellinen versio Maybach, ja Toyotalla on Lexus ja Acura, BMW:llä ei ole ylellisempää versiota.
Se omistaa kuitenkin täysin erilaisen brändin, jolla on oma imago ja tunnettuus. Yksi maailman kalleimmista autoista – Rolls-Royce.
Sekä BMW että Rolls-Royce ovat luksusautoja. Mutta Rolls-Roycea voi pitää ylellisyyden korkeimpana mahdollisena ääripäänä. On turvallista sanoa, että jos omistat jo BMW:n ja nautit siitä ja jos etsit vielä ylellisempää ajoneuvoa, sinun kannattaa valita BMW-perheen auto.

Rolls-Royce: Phantom.

Yleisimmin ostettu Rolls-Royce, Phantom Drophead Coupe, on tunnettu voimastaan ja tyylikkäästä muotoilustaan. Se on merkin tunnetuin malli, ja toisin kuin muilla merkeillä, joissa halvemmat mallit ovat bestsellereitä, Rolls-Roycen kohdalla asia on päinvastoin. Phantom on myös kallein malli.

Täynnä vempaimia, aitoa nahkaa olevia istuimia, televisioruutuja, kellotelineitä, jäähdytysjärjestelmiä, mukitelineitä ja lämmitettäviä istuimia, jotka ovat mukavammat kuin huippuluokan sohva, tämä auto tuntuu enemmän viihtyisältä linnoitukselta kuin kulkuvälineeltä.

  15 Luksusautot ja maasturit halvimmilla hinnoilla vuonna 2021

Siitä huolimatta se on silti varustettu hirvittävällä lähes 7-litraisella suurella moottorilla, joka voi viedä sinut minne tahansa.

Phantomin moottori

Phantomin moottori on valtava 6,75-litrainen V12 twin-turbo, ja sen ansiosta se pääsee 5,3 sekunnissa 0-100 mailia tunnissa. Moottori mahdollistaa myös 250 km/h (155 mph) enimmäisnopeuden, mikä on uskomattoman nopea näin suurelle koneelle.
Phantomin moottori tuottaa 563 hevosvoimaa ja vääntöä 664 lb-ft. Tämä tekee ajokokemuksesta uskomattoman, kun sen voima on takanasi.

Vaihteisto

Tämä ylellinen linnoitus on varustettu 8-vaihteisella 8HP-automaattivaihteistolla, joka on enemmän kuin täydellisesti optimoitu.

Hinta

Rolls-Royce Phantomin hinta alkaa huikeasta 455 000 dollarista. Mutta jos sinulla on rahaa käyttää itseesi ja haluat ylellisen ajoneuvon, joka kestää vuosikymmeniä, tämä saattaa olla sen arvoinen! Tämä auto on ollut käytössä vuodesta 2003, joten sen vaikuttava pitkäikäisyys on yksi syy siihen, miksi niin miljonäärit kuin miljardööritkin ostavat sitä.

Mitat

Phantomin mitat ovat kokonaispituus 235 tuumaa (598 cm), leveys 79 tuumaa (202 cm) ja korkeus 64 tuumaa (165 cm). Sen paino on 2 560 kg (5 600 lbs), joten sillä on erittäin vankka pito tiellä.

Polttoainetehokkuus

Phantomin moottorin MPG on 12 kaupungissa, mikä on fantastinen tämän kokoiselle ajoneuvolle. Maantiellä se pääsee 20 mailiin gallonalla, mikä on parempi kuin pienempi Rolls-Royce Ghost -malli.

  Paras BMW naiselle

Sisätilat

Rolls-Royce Phantomin sisätilat ovat erittäin ylelliset, ja jokainen yksityiskohta on valittu huolella. Se menee jopa niin pitkälle, että siinä on kelloteline suosikkikellojasi varten! Istuimet on valmistettu huippuluokan nahasta, johon haluat uppoutua tuntikausiksi, mikä tekee pitkistä ajomatkoista unelmien tuntua.
Ominaisuudet, kuten hierontaistuimet, säädettävät istuimet ja jopa jäähdytetty konsoli, ovat vain muutamia mukavuuksia, jotka odottavat tämän upean luksusvaunun sisällä.

Yksi maailman hiljaisimmista autoista

Phantom on myös yksi maailman hiljaisimmista autoista, sillä sen ääni on vain 49 dB tyhjäkäynnillä! Rolls-Roycen sisustus on ylellinen ja tyylikäs, ja käsin ommeltu nahka saa sinut tuntemaan itsesi kuninkaalliseksi.

Missä Rolls-Roycea valmistetaan?

Rolls-Royce valmistetaan Englannissa, ja heillä on tehtaita ympäri maailmaa, jotta he pysyvät kysynnän mukana, myös Japanissa ja Yhdysvalloissa.
Tehtaat valmistavat vain noin 4 000 autoa vuodessa, mikä tekee siitä yhden harvinaisimmista luksusautoista.

Lopputulos

Onko Rolls-Royce lopulta sen arvoinen? Kaikki riippuu siitä, mitä haluat autolta ja kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävänäsi. Jos haluat jotain ylellistä ja näyttävää, niin kyllä, Rolls-Royce saattaa olla sinua varten. Mutta jos etsit jotain käytännöllisempää ja edullisempaa, ”tavallinen” BMW saattaa sopia tarpeisiisi paremmin.

BMW FAQ

Ovatko BMW:t luksus- vai urheiluautoja?

BMW valmistaa luksusluokan crossover-kupeita ja katumaastureita, jotka tarjoavat silkkaa ajamisen iloa. Tämä tarkoittaa, että saat nauttia ylellisen ajoneuvon mukavuudesta urheiluauton tehon takana. Lisäksi BMW:n tunnusomainen ulkonäkö löytyy kaikista sen malleista koosta ja muodosta riippumatta.

  Paras käytetty BMW X3 ostaa

Mikä on kallein BMW:n luksusmalli?

Kalleimmat BMW:t ovat keräilyautoja, kuten vuoden 2000 BMW X5 Le Mans, jonka hinnaksi on arvioitu yli miljoona dollaria. Muita BMW:n keräilyajoneuvoja ovat BMW M8 Prototype E31, jonka hinta on niin ikään reilusti yli miljoona dollaria, ja BMW 3.0 CSL Hommage -konsepti, jonka hinta on 1,5 miljoonaa dollaria. Näiden lisäksi ylellinen high-end BMW 2011 X6 G-Power S maksaa noin 800 000 dollaria, ja sen jälkeen tulee vuoden 2012 BMW M5 G-Power Hurricane RRs.

Mikä on kaikkien aikojen myydyin BMW-malli?

Myydyin BMW on BMW 3-sarja coupe-segmentistä. Tuotantovuodesta riippumatta 3-sarjan coupe on joka vuosi BMW-autojen myynnin kärjessä. Maastureista BMW X3 ja X5 ovat vuoden 2020 myydyimmät mallit. Syynä tähän on edullinen hinta verrattuna X7- ja 7-sarjaan sekä niiden innovatiiviset ja mukavat ylelliset ominaisuudet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z