Mikä on BMW:n renkaiden vaihtokustannus?

Tyypillisen BMW:n renkaanvaihdon kustannukset vaihtelevat 50 prosentista 150 prosenttiin kalliimmaksi kuin muiden ajoneuvojen renkaiden vaihto. BMW:n runflat-renkaiden vaihto maksaa noin 200-500 dollaria per rengas autosta riippuen. Esimerkiksi X5- ja X7-renkaat ovat kalliimpia kuin BMW 1-sarjan renkaat.

Kuinka paljon BMW:n renkaat maksavat keskimäärin?

BMW:ssä käytetään yleensä erityisiä run-flat-renkaita, jotka poikkeavat niistä, jotka useimmissa ajoneuvoissa on. Nämä erikoisrenkaat maksavat yleensä ylimääräisen dollarin ostosta ja vaihdosta. BMW ei korvaa renkaiden korjauskustannuksia, joten voi olla hyvä idea olla tietoinen hinnasta etukäteen.

BMW:stäsi ja renkaiden koosta riippuen Goodyear ilmoittaa, että ne vaihtelevat 250-320 dollarin välillä runflat-renkaiden osalta ja 110-190 dollarin välillä tavallisten renkaiden osalta. Tämä ei tietenkään sisällä työkustannuksia, jotka riippuvat valitsemastasi huoltopaikasta. Työvoimakustannukset yhdessä rengaskustannusten kanssa voivat nousta jopa 600 dollariin per rengas tai 2 500 dollariin koko auton osalta.

Mikä on runflat-renkaiden etu ja miksi BMW käyttää niitä?

BMW on käyttänyt run-flat-renkaita jo jonkin aikaa, ja niiden suurimpana etuna on se, että sinun ei tarvitse kuljettaa vararengasta auton takaosassa eikä korjaussarjaa mukanasi. Jos yksi renkaista menee tyhjäksi tai jos sinulla on ongelmia, voit ajaa sillä jopa 100 kilometriä ilman suurempia ongelmia, ennen kuin se on korjattava.

Suurimmat haittapuolet ovat, että ne ovat kalliimpia ja ajavat tiellä vähemmän tasaisesti. Siitä huolimatta BMW on päättänyt, että se arvostaa säilytystilaa ja turvallisuutta enemmän kuin kustannuksia.

  BMW vs. Infiniti - kumpi on parempi?

Mistä tiedät, tarvitseeko BMW:si uudet renkaat?

Se, pitäisikö sinun vaihtaa BMW:si renkaat ja milloin on oikea aika tehdä se, riippuu monista eri tekijöistä.
● Onko renkaan kulutuspinnan syvyys riittävä vai onko se jo käytetty loppuun?
● Renkaiden ikä.
● Mihin säähän renkaat on tarkoitettu? Ajatko kesällä talvirenkailla? Ne kannattaa vaihtaa välittömästi.
● Ajoneuvon tyyppi, jolla ajat.

BMW:n renkaiden kulutuspinnan syvyys.

Useimmissa Yhdysvaltojen osavaltioissa on erilaisia määräyksiä siitä, kuinka syvä renkaiden kulutuspinnan tulisi olla, ja vähimmäissyvyys on 2/32 tuumaa. Jos renkaidesi kulutuspinta on tätä pienempi, sinun on hankittava uudet renkaat mahdollisimman pian. Jos et osaa mitata kulutuspinnan syvyyttä, älä pelkää, monista mekaanikkoliikkeistä ja jopa huoltoasemilta on saatavilla yksinkertaisia kulutuspinnan syvyysmittareita.
Tai jos taskussasi tai lompakossasi on tavallinen penni, et ehkä sittenkään tarvitse työkaluja. Voit mitata renkaidesi syvyyden pennillä pyörittämällä senttiä niin, että Abraham Lincolnin pää osoittaa alaspäin. Sen jälkeen aseta se kulutuspintaan. Jos näet koko pään sivulta, meillä on huonoja uutisia sinulle. Sinun on vaihdettava renkaat, koska syvyys on alle 2/32 tuumaa.

Renkaiden ikä

Joskus renkaissasi on paljon jäljellä olevaa kulutuspinnan syvyyttä, mutta tuntuu, että ne liukuvat useammin kuin koskaan. Renkaat yleensä heikkenevät ajan myötä. Jos ajoneuvo on ollut pitkään pysäköitynä eikä renkaita ole pyöritetty vähään aikaan, ne saattavat deformoitua auton painon aiheuttaman paineen alla. Kannattaa antaa ammattilaisen tarkastaa renkaiden kelpoisuus kerran vuodessa, jos ne ovat vähintään 4 vuotta vanhat.
Jos haluat yksinkertaisesti tietää renkaidesi iän, renkaiden kyljessä on nelinumeroinen numero, jossa ilmoitetaan valmistusviikko ja -vuosi. Esimerkiksi 1119 tarkoittaisi vuoden 2019 11. viikkoa.

  Missä BMW:ssä on v6-moottori

Kausittaiset erot

Vuodenajasta riippuen tarvitset talvi- tai kesärenkaat. Jos asut lumisella alueella, kesärenkailla ajaminen voi olla paitsi laitonta, myös erittäin vaarallista sinulle ja ympäristöllesi.
Kesärenkailla on myös taipumus kulua huonommin talviolosuhteissa ja kerätä vaurioita. Sama pätee talvirenkaisiin kuumalla säällä, sillä molemmat on suunniteltu kestämään pidempään suhteellisessa ilmastossaan.

BMW-mallisi

Jos ajat BMW:n katumaasturia, kuten X3-, X5- tai X7-mallia, olet todennäköisesti varustettu myös nelivetoisella xDrive-järjestelmällä. Tämä tarkoittaa, että kaikkien renkaidesi materiaalin, merkin ja koon tulisi olla samat kuin valmistajan suosittelemat.
AWD-järjestelmillä on taipumus kuluttaa renkaita nopeammin, jos yksi neljästä renkaasta on erilainen kuin muut. Tämä tarkoittaa, että jos ajat maasturia, sinun on ehkä vaihdettava kaikki neljä rengasta kokonaan. Jos taas ajat 1-, 2-, 3-, 5- tai 7-sarjan BMW-luokan luksussedanilla, saatat selvitä vaihtamalla vain yhden renkaista.

FAQ

Mitä rengasmerkkiä suositellaan BMW-autoihin?

BMW suosittelee kaikkien tärkeimpien rengasmerkkien käyttöä, mukaan lukien Dunlop, Pirelli, Goodyear, Michelin, Continental ja Bridgestone. On tärkeää huomata, että jos käytät BMW:n katumaasturia tai xDrive-ajoneuvoa, sinun on varmistettava, että ostat saman merkkiset ja -malliset renkaat, jos vaihdat vain yhden renkaan. Kaikkien neljän renkaan materiaalin, koon ja merkin tulisi vastata toisiaan, varsinkin jos ajat AWD-BMW:tä.

Voiko BMW:hen asentaa tavalliset renkaat tyypillisten runflat-renkaiden sijaan?

Kyllä, voit laittaa BMW:hen tavalliset renkaat runflat-renkaiden sijaan. Tavallisten renkaiden suurimmat edut ovat, että niiden hinta on alhaisempi ja että ne tarjoavat tasaisemman ajon. Haittapuolena on se, että ne voivat mennä tyhjiksi, sinun on pidettävä vararengasta ja korjaussarjaa mukana ja ne on vaihdettava, jos ajoneuvo on leasing-ajoneuvo.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z