Mikä on BMW:n suurin katumaasturi?

Mikä on BMW:n suurin katumaasturi?

BMW:n valmistama suurin katumaasturi on X7. Uudemmat X7:t maksavat vähintään 100 000 dollaria, ja niissä on urheilullisia moottorivaihtoehtoja, kuten 4,4-litrainen V8-moottori, joka saa sen tuntumaan urheiluautolta. X7:ssä on tilaa kolmelle istuinriville, ja siihen mahtuu jopa 7 matkustajaa, kun kolmas istuinrivi on avattu.

BMW X7

Saapuminen BMW X7:ään kertoo todella jotain sinusta. Se puhuu tyylistä, rikkaudesta ja ylellisyydestä niin kuin harvat muut ajoneuvot. Tämä statussymboli kilpailee Mercedes GLS:n, Audi Q7:n ja muiden huippuluokan luksusmaastureiden kanssa ilman, että hiki valuu. X7 on saatavana nelivetoisena xDrive-moottorilla ja tarjolla on sekä diesel- että bensiinimoottoreita.

X7 on melko suuri, mutta siinä on paljon voimaa painonsa vastapainoksi, mikä tekee siitä erittäin tasapainoisen tiellä. Tässä ovat sen tekniset tiedot:

  • Pituus: 5,15 metriä (202,8 tuumaa).
  • Leveys: 2 metriä (78,7 tuumaa).
  • Korkeus: 71,1 tuumaa (1,8 metriä).
  • Paino: 2460 kilogrammaa (5423 lbs).

X7 on BMW:n katumaasturituotannon lippulaiva. Se saa kaikki innovaatiot ja upouudet tekniset ominaisuudet heti BMW 8-sarjan jälkeen. Hienostuneella sisätilojen laadulla ja hyvin, hyvin pitkällä ominaisuuksien listalla tämä luksusmaasturi ei peräänny BMW-brändistä ja tuo myös hirvittävän suorituskyvyn raskaaseen kyytiin.

Vuoden 2021 xDrive40i X7 alkaa noin 75 000 dollarista vakiomallin osalta. Tämä on suhteellisen alhainen luku huippuluokan luksusmaasturille, mutta kun lisäät siihen isomman moottorin ja muutamia lisäominaisuuksia, kulutat helposti noin 120 000 dollaria uudesta keskiluokan BMW:stä. Alpina XB7 2021:n kaltaisen huippumallin hinta alkaa noin 140 000 dollarista.

  Kumpi saa enemmän tyttöjä - BMW vai Mercedes?

X7 moottori, nopeus ja vaihteisto

X7-ylellisyyskatumaasturiin on saatavilla 4 bensiinimoottoria. Valikoima alkaa X7 xDrive40i:llä, joka on 335-hevosvoimainen l-6 3 litran moottori, joka saavuttaa nopeuden 62 mailia tunnissa vain 5,8 sekunnissa. Tämä on hitain bensiinimoottori.

Nopein bensiinimoottoreista ja kokonaisuudesta on Alpina XB7, joka tuuletetaan vuonna 2020 ja tehostaa mielettömällä 613 hevosvoimalla ja 4,4 litran V8 twin-turbomoottorilla, joka yltää 0 – 62 mailia tunnissa vain 4,2 sekunnissa.

Dieselmoottoreiden osalta on 3 mallia, jotka vaihtelevat X7 xDrive30d:stä, jossa on 261 hevosvoimaa ja 3-litrainen moottori, X7 M50d:hen, joka on 394-hevosvoimainen peto, joka saavuttaa 62 mailia 5,4 sekunnissa.

Kaikki moottorivaihtoehdot ovat erittäin hiljaisia, kun haluat niiden olevan, ja ne voivat päästää aggressiivisia ääniä, jos olet tuhmalla tuulella. Moottori on erittäin herkkä, jopa alhaisimmilla kierrosluvuilla. Turboahdin käynnistyy noin 2000 kierroksella minuutissa.
Kaikkien moottoreiden parina on kahdeksanvaihteinen automaattivaihteisto. Vaihteisto on nopea ja pehmeä, ja sen avulla voit tarvittaessa ottaa manuaalivaihteen käyttöön. Manuaalivaihteiden vaihtamiseen käytettävät melat sijaitsevat ohjauspyörän takana, ja ne ovat varsin mukavat.

BMW X7:n sisätilat ja ominaisuudet

Vuoden 2021 malleissa on vihdoin korjattu ongelma, ettei Android Autoa ole. Tähän asti sinun piti olla iPhonen käyttäjä, jotta voit hyödyntää Apple CarPlay -ominaisuutta.
Vernasca-nahalla valmistettu X7 on saatavana ”Design Pure Excellence” ja M Sport -versioina. Sisätilat ovat avarat ja tarjoavat runsaasti tilaa sekä matkustajille etuistuimilla, takaistuimilla että kolmannella rivillä.

  Parhaat BMW:n twin-turbomallit

Vakiovarustellussa mallissa on nelialueilmastointi, iDrive 7.0, langaton lataus, USB, lämmitettävät kolmosrivin istuimet, autonominen vakionopeudensäädin ja törmäystunnistusjärjestelmä. Muita hyödyllisiä toteutuksia ovat jarrutustoiminto sekä kaistavahti.

Valinnaispaketteihin kuuluvat jäähdytetyt tai lämmitetyt mukitelineet, LED-valot tai laserajovalot, panoraamakatto, maastoajotilat ja ajonhallintajärjestelmät.

Itsetasaava ilmajousitusjärjestelmä vastaa kaikkien mukavuudesta pidemmillä ja nopeammilla ajomatkoilla. Edistyksellinen järjestelmä laskee ajoneuvoa automaattisesti 0,8 tuumaa alemmas yli 86 mailin tuntinopeuksissa aerodynamiikan optimoimiseksi.

BMW X7:n turvallisuusominaisuudet

Edellä mainittujen kaistavahti-, jarrutustoimenpide- ja törmäystunnistusjärjestelmien lisäksi BMW X7 tuo mukanaan ominaisuuksia, kuten ajonvakautusjärjestelmän, etuturvatyynyt, yläturvatyynyt, polviturvatyynyt ja sivutörmäysturvatyynyt. Turvatyynyjä lähes kaikkialla. Olet niin turvassa kuin X7:ssä vain voi olla.

Törmäyksen sattuessa turvavöiden esikiristimet kiristyvät automaattisesti, jotta matkustaja on mahdollisimman turvallisessa asennossa törmäyksen aikana. Saatavilla on myös lukkiutumattomat jarrut eli ABS, jotka tunnistavat, kun käytät äärimmäistä jarrutusta, ja lisäävät huomattavasti X7:n kykyä kääntyä jarrutuksen aikana.

Muut BMW:n katumaastureista tiedettävät asiat

Mitä eroa on BMW X5:n ja X7:n välillä?
Suurin ero näiden kahden BMW:n ylellisyyskatumaasturin välillä on koko. X7:ssä on enemmän tavaratilaa, koska se on pidempi ja korkeampi kuin X5. Näissä kahdessa BMW:n katumaasturissa on samat moottorivaihtoehdot valittavana. Kokonaisvalinta riippuu mieltymyksestäsi. X7 on hieman ylellisempi ja tilavampi, mutta sen hinta on korkeampi.

Kumpi BMW:n katumaasturi on nopein?

X3 M40i, X4 M40i, X5 xDrive50i ja X6 xDrive50i kiihtyvät kaikki 4,6 sekunnissa nopeudesta 0-80 km/h. Alpina XB7 2021 sen sijaan saavuttaa nopeuden 62 mailia tunnissa vain 4,2 sekunnissa, kiitos yli 600 hevosvoiman konepellin alla. BMW X7:ää voidaan siis pitää nopeimpana BMW:n katumaasturina.

  Onko käytetty BMW i3 hyvä ostos?

Mikä on halvin BMW-maasturi, jonka voit ostaa?

Halvin BMW-maasturi, jonka voit ostaa, on vuoden 2020 BMW X2, joka alkaa yllättävältä 37 000 dollarilta. Kyseessä on tietysti vakiomalli, jossa on rajoitetut ominaisuudet ja heikkotehoinen moottori, mutta se on silti luksusmaasturi, joka tekee vaikutuksen sekä ulkonäöllään että suorituskyvyllään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z