Mikä on epäluotettavin automerkki?

Markkinoilla on satoja automerkkejä, joten oikean auton valitseminen ei ole helppoa. Tieto siitä, mitkä autot ovat luotettavia ja mitkä eivät, voi kuitenkin auttaa sinua rajaamaan valintojasi. Mikä on siis epäluotettavin automerkki?

Epäluotettavin automerkki on Land Rover, johon kuuluu myös Range Rover. Consumer Reportsin, J.D. Powerin ja muiden luotettavuutta arvioivien tahojen mukaan Land Rover on vähiten luotettava automerkki, koska kuluttajat ovat raportoineet monista ongelmista.

Land Rover raportoi yli 220 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohti. Tämä on ylivoimaisesti huonoin auto 100 ajoneuvoa kohti raportoitujen ongelmien osalta. Kun tätä verrataan alan keskiarvoon, joka on 134, voidaan todeta, että se on paljon keskiarvon yläpuolella.

Land Roverin lisäksi on myös merkittäviä mainintoja, kuten Chrysler, jossa on 214 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohti, Jaguar, jossa on 186 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohti, Volvo, jossa on 185 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohti, ja GMC, jossa on 162 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohti.

Land Rover

Jos etsit luotettavaa autoa, sinun ei kannata harkita Land Roverin auton hankkimista. Tämä merkki raportoi eniten ongelmia (220) 100 ajoneuvoa kohden. Kuten aiemmin todettiin, lähin automerkki, jolla on paljon ongelmia, on Chrysler, jolla on 214 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohti.

Land Roverin eri malleista Land Rover Discovery Sport on kaikkein epäluotettavin malli. Kuluttajat ovat valittaneet sisätilojen laatuongelmista, kolinasta, ala-arvoisesta kiihtyvyydestä ja huonoista käsittelyominaisuuksista. Discovery Sportia seuraa tiiviisti Range Rover Sport. Myös tässä mallissa on useita moottoreihin, jarruihin ja jousitukseen liittyviä ongelmia.

Chrysler

Chryslerin valmistaja on italialainen jättiläinen Fiat. Kaiken kaikkiaan Fiatin valmistamissa autoissa on ollut luotettavuusongelmia, ja Chrysler johtaa koko ajan. Consumer Reportsin ja J.D. Powerin mukaan Chrysler raportoi 214 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohden. Muita Fiatin epäluotettavia merkkejä ovat Jeep ja Alfa Romeo.

Jaguar

Jaguar on toinen merkki, joka on suosittu epäluotettavien autojen valmistajana. Epäluotettavin Jaguar-malli on Jaguar F-Pace. Jaguarissa raportoitiin 186 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohden, mikä on yksi huonoimmista luksusautomerkkien joukossa. Useimmat Jaguarin ongelmat liittyvät infotainment-järjestelmään.

Alfa Romeo

Alfa Romeo on toinen Fiatin alainen automerkki. Vaikka se ei raportoi samoja ongelmia 100 ajoneuvoa kohti kuin Chrysler, useimmat sen mallit eivät ole luotettavia. Tällä merkillä on 196 ongelmaa 100:aa ajoneuvoa kohti. Sen luotettavuuspistemäärä on myös 53 % 100 %:sta.

GMC

GMC on General Motorsin tytäryhtiö. Toisin kuin muut tytäryhtiöt, kuten Buick, Cadillac ja Chevrolet, joiden luotettavuusluokitukset ovat hieman korkeat, tämä tuotemerkki saa kuitenkin hyvin alhaiset pisteet. Raporttien mukaan GMC-merkki raportoi vähintään 162 ongelmaa 100:aa ajoneuvoa kohti, ja GMC Sierra 1500 on kaikkein epäluotettavin.

Jeep

Jeep on yksi markkinoiden suosituimmista maastoautoista. Siitä huolimatta se on myös yksi vähiten luotettavista autoista maanteillä. Fiatin valmistama automerkki kokee 159 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohden. Jeep Wrangler on vähiten luotettava Jeep-malli.

Volvo

Volvo on monien mielestä markkinoiden turvallisin luksusauto. Siitä huolimatta tämä auto suoriutuu huonosti luotettavuuden osalta. Luotettavuusraporttien mukaan Volvolla on 185 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohden. Volvo XC90 on vähiten luotettava Volvo-malli.

Dodge

Viimeisenä listalla on toinen Fiat-konserniin kuuluva automerkki. Kuten tytäryhtiönsä, myös Dodge on epäluotettava auto. Merkillä on vähintään 158 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohden. Epäluotettavin Dodge-malli on Dodge Journey.

FAQ

Mikä on luotettavin automerkki?

Luotettavimpien automerkkien tarkastelun jälkeen on hyvä mainita myös automerkit, jotka ovat luotettavia. Markkinoiden luotettavin automerkki on Honda. Muita luotettavia automerkkejä ovat Lexus, Toyota, Hyundai ja Smart. Huomaa, että useimmat luksusautot ovat epäluotettavia niiden sisältämän tekniikan vuoksi.

Mikä on luotettavin automalli?

Markkinoilla on monia luotettavia autoja, mutta jotkut ulkoilevat toisia. Luotettavimman automallin tittelin saa Mazda MX-5 Miata. Mazda MX-5 Miata on aina vuoden 1995 mallista lähtien erottunut muista luotettavuudeltaan. Jopa sen uusimmassa, vuoden 2020 mallissa ei ole ongelmia.

Mikä on vähiten luotettava automalli?

Auton ostaminen on hyvä investointi, sillä se helpottaa liikkumista paikasta toiseen. Mutta epäluotettavan auton ostaminen voi olla stressaavaa ja saattaa kuluttaa varojasi. Viimeisin luotettava automalli on Chevrolet Silverado 1500. Tässä autossa on paljon ongelmia, joiden vuoksi vietät enemmän aikaa autotallissa kuin tien päällä.

Mikä auto menettää arvonsa nopeimmin?

Jos olet ostamassa uutta autoa, kannattaa tietää, mikä sen arvo on muutaman vuoden kuluttua, jos aiot myydä sen. Auto, joka menettää arvoaan nopeimmin, on BMW 7-sarja. Tämä auto menettää yli 72 prosenttia alkuperäisestä arvostaan vain viidessä vuodessa. Jos siis aiot myydä sen 5 vuoden kuluttua, menetät valtavasti rahaa.

Mikä auto säilyttää arvonsa hyvin?

Kaikki autot eivät menetä valtavasti arvoaan 5 vuoden omistusajan jälkeen. Jotkut säilyttävät arvonsa hyvin, kuten Jeep Wrangler Unlimited. Tämä saattaa tulla yllätyksenä, sillä Jeep Wrangler on yksi markkinoiden vähiten luotettavista autoista. Jeep Wranglerilla on kuitenkin uskollinen fanikunta, joka tekee siitä arvokkaan, koska se säilyttää arvonsa hyvin.

Yhteenveto

Ennen kuin ostat unelmiesi auton, on tärkeää selvittää, onko se luotettava vai ei. Epäluotettavan auton ostaminen voi olla stressaavaa, koska et tule nauttimaan kyydistäsi ja käytät suurimman osan ajasta sen huoltamiseen tai korjaamiseen. Land Rover on markkinoiden epäluotettavin merkki, kun taas Honda on luotettavin merkki.
Näiden tietojen avulla sinun kannattaa aina tehdä tutkimusta hankkimastasi Land Rover -mallista. Huolimatta siitä, että Land Rover on vähiten luotettava automerkki, sillä on myös hyviä malleja. Tämän sanottuasi sinun kannattaa pysyä erossa Land Roverista, jos haluat luotettavan automerkin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z