Mikä on Ford Tremor Package -paketti

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road

Fordin katumaastureilla ja kuorma-autoilla on aina ollut erityinen mieltymys maastoajoon, maastoajoon ja aavikkoajoon. Tämä johtuu siitä, että useimmat asiakkaat rakastavat karun maasturin/kuorma-auton tunnetta, joskus jopa enemmän kuin sen kykyä selviytyä maastoreiteistä ja haastavasta maastosta. Se liittyy myös siihen, että monet ihmiset, jotka ostavat näitä kuorma-autoja/maastureita, käyttävät niitä työtehtäviin, joihin usein kuuluu vaikeiden maastojen kulkeminen.

Ford tietää tämän, minkä vuoksi useimmat Ford-maasturit/kuorma-autot saa jonkinlaisella maastopaketilla varustettuna. Esimerkiksi Ford Bronco Raptor on kallein ja kyvykkäin versio yhä suositummasta Broncosta, mutta se keskittyy lähes täysin maastokelpoisuuteen ja aavikkoajoon. Tremor-paketti on samankaltainen, mutta se ei ole läheskään yhtä yhtenäinen kuin Raptor-paketti, joten mikä on Ford Tremor-paketti?

Ford Tremor -paketti löytyy esimerkiksi uudesta Ford Maverickista, F-150:stä, Rangerista ja useimmista Ford Super Duty -sarjan kuorma-autoista. Tremor-paketti sisältää lukuisia päivityksiä, joiden kaikkien tehtävänä on tehdä kuorma-autostasi entistä maastokelpoisempi ja samalla kymmenkertaistaa sen kestävyys.

Useimmat Ford-asiakkaat pitävät tästä paketista sen ulkonäön vuoksi, vaikka monet eivät käytä niitä maastoajoon vaan pikemminkin päivittäiseen ajamiseen. Kaiken kaikkiaan Tremor-paketti on enemmän kuin mitä silmä näkee, joten kerromme tarkemmin, mitä paketti oikeastaan pitää sisällään.

Mikä on Fordin Tremor-paketti?

Ford Tremor -paketti edustaa yhtä Fordin eräiden ajoneuvojen järkevämmistä maastokäyttöön tarkoitetuista lisävarustepaketeista. Ford Tremor -paketti sisältää muun muassa yhden tuuman leveyden lisäyksen, suuremmat ja huomattavasti järeämmän näköiset 18-tuumaiset vanteet, nupikkaat 33-tuumaiset maastorenkaat sekä muutamia lisäohjelmistopaketteja, jotka varmasti nostavat maastopeliäsi huomattavasti.

  Ford Mustang Shelby GT500 Luotettavuus

Tämä paketti sisältää myös suuremman jousitusmatkan, joka parantaa kallioryömintäkokemusta ja nopeaa maastoajokokemusta. Mukana on myös vahvempi voimansiirtolaitteisto ja valittavissa oleva lukittava takatasauspyörästö. Jos valitset Tremor-paketin, voit myös päivittää sitä entisestään hankkimalla eteen Torsenin rajoitetun luiston tasauspyörästön, joka tekee kuorma-autosta/maasturista entistäkin suorituskykyisemmän.

Kaikki tämä sisältää myös tiettyjä visuaalisia päivityksiä, mikä tarkoittaa uusia värejä, tiettyjä tarroja ja uusia verhoilumateriaaleja.

Mitkä ohjelmisto-ominaisuudet sisältyvät Ford Tremor -pakettiin?

Ford teki kotiläksynsä Tremor-pakettia kehittäessään sisällyttämällä siihen myös muutamia ylimääräisiä ohjelmisto-ominaisuuksia, jotka tekevät koko paketista paljon käyttökelpoisemman. Näihin kuuluu erityinen Trail Control -ominaisuus, joka toimii kuin maastossa toimiva mukautuva vakionopeudensäädin ja auttaa sinua ajamaan epätasaisemmilla pinnoilla antamalla auton tehdä kaikki kiihdytykset ja jarrutukset.

Myös Ford 1 Pedal Drive -ominaisuus löytää tiensä Tremorilla varustettuihin ajoneuvoihin, ja sen avulla voit ajaa autoa kuin se olisi sähköauto. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ajaa autoa vain kaasupolkimella, sillä heti kun otat jalan pois kaasupolkimelta, auto alkaa jarruttaa.

Lopuksi Trail Turn Assist -ominaisuus auttaa sinua pienentämään kääntösädettäsi jarruttamalla sisäpyöriä, mikä auttaa sinua kääntymään akselin ympäri paljon helpommin. Tällä on suuri merkitys isommille Ford-kuorma-autoille, joista on tullut niin isoja, että niitä on lähes mahdotonta viedä useimpiin maastoratoihin.

Onko Ford Tremor -paketti sen arvoinen?

Ford Tremor -paketti ei ole halpa, mutta se on sen arvoinen, jos haluat viedä kuorma-autosi maastoon, sillä se todella tekee siitä entistä suorituskykyisemmän. Jos pidät vain Tremor-paketin ulkonäöstä, sinun on parempi valita jälkimarkkinareitti ja hankkia itsellesi joukko tarroja, nostosarja ja pari hyvännäköisiä vanteita.

  Yleiset Ford 7.3 Godzilla -ongelmat

Toisaalta Tremor-paketti tekee kuorma-autostasi kilpailukykyisemmän 2. käden markkinoilla, ja sen arvo säilyy siten paremmin. Vaikka Tremor-paketin alkukustannukset eivät olekaan halpoja, voit saada osan rahoistasi takaisin, kun on aika myydä kuorma-auto.

UKK-osio

Kuinka paljon Ford Tremor -paketti maksaa?

Ford Maverickin lopullinen hinta nousee 3 000 dollarilla Tremor-paketin ansiosta, kun taas ulkonäköpaketti, joka on saatavilla, jos valitset sen, maksaa 1500 dollaria lisää. Ford F150:n Tremor-paketti maksaa kuitenkin jopa 13 455 dollaria lisää normaalin hinnan lisäksi, mikä tekee siitä suhteellisen lähellä huipputason Raptoria.

Näin ollen on järkevää valita tämä paketti vain, jos pidät sen ulkonäöstä ja haluat todella käyttää sitä siihen, mihin se on tarkoitettu. Tämä tarkoittaa sitä, että jokapäiväiseen ajoon tarkoitetut kuorma-autot eivät tarvitse valtavia korotuspaketteja, valtavia ja äänekkäitä renkaita ja kasoittain tarroja, sillä ne kaikki vain pilaavat kuorma-auton päivittäisen ajokyvyn.

Onko Ford Raptor parempi kuin Ford Tremor?

Ford Raptor on kaikkien Fordin maastopakettien ykköspappa, sillä Raptor-kuorma-autoissa on yleensä tehokkaammat, täysin erilaiset moottorit, ja ne eroavat huomattavasti tavallisista kuorma-autoista ihon alla. Siksi Raptorilla varustettu kuorma-auto on muutaman tason verran Tremorilla varustettua kuorma-autoa parempi.

Tämä tuo mukanaan myös valtavan hinnannousun, Ford F150 Raptor maksaa 14 000 dollaria enemmän kuin Ford F150 Raptor, mutta useimmat Raptorin ostajat ovat enemmän kuin tyytyväisiä sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

  Hyundai i10 vs. Ford Fiesta - kumpi on parempi?

Mitä eroa on Ford Tremorin ja Ford XLT:n välillä?

Ford XLT-pakettia Ford kutsuu luksuspaketiksi, mikä tarkoittaa, että XLT-paketti tarkoittaa yksinkertaisesti tavallista Ford-kuorma-autoa, mutta siihen on lisätty ylellisyysominaisuuksia, kuten paljon kromia, sähkötoiminen takaluukku, yksityisyyslasi, kaistanpitoavustin, matot, hopeanväriset vanteet, lämmitettävät ja sähkötoimiset ulkopeilit, sumuvalot ja paljon muuta.

XLT-paketti maksaa yleensä noin 7 000-8 000 dollaria enemmän F150:ssä, mikä tarkoittaa, että lähtötason XL-malli maksaa noin 34 000 dollaria, mutta XLT maksaa 7 000-8 000 dollaria enemmän.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z