Mikä on halvin auto, jossa on Android Auto?

Jos haluat halvimman Android Auto -auton suoraan tehtaalta, lue tämä artikkeli. Android Auto on todella hyödyllinen järjestelmä niille, jotka rakastavat käyttää puhelinsovelluksiaan kaikkiin autossa oleviin viihde-, viestintä- ja navigointitehtäviin.

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sovelluksia, kuten Google Maps, Waze, Audible, Spotify, Messenger ja monia muita suoraan autosi keskeisellä infotainment-näytöllä. Kun olet alkanut käyttää Android Autoa päivittäin, on melko vaikeaa palata käyttämään autosi sisäänrakennettua järjestelmää, koska se on yleensä jäänyt Android Auton taakse.

Chevrolet Spark on halvin ostettavissa oleva auto, jossa Android Auto on vakiona. Mitsubishi Mirage on toiseksi halvin ja Kia Rio on kolmanneksi halvin auto, jossa Android Auto on vakiona.

Kannattaa myös harkita Nissan Versan tai Hyundai Accentin ostamista, koska myös näissä kahdessa on Android Auto vakiona. Kaikkien näiden viiden avulla voit käyttää Android Autoa upouudessa autossa alle 20 000 dollarilla.

Chevrolet Spark – 14 000 dollaria Android Auto -järjestelmään.

Koska Android Autosta on nyt tullut niin suosittu ostajien keskuudessa kaikissa hintaluokissa, autonvalmistajat yrittävät parhaansa mukaan sisällyttää Android Auton myös halvimpiin autoihin, ja Chevrolet Spark on malliesimerkki tällaisesta filosofiasta.

Spark on suunniteltu kaupunkikäyttöön, koska se on pieni, helppo ajaa ja intuitiivinen. Järjestelmä on tarjolla 7-tuumaisella infotainment-näytöllä, jossa on sekä Apple Car Play- että Android Auto -tuki. Näiden toiminnallisuuksien lisäksi Spark on loistava auto rahoilleen, varsinkin jos etsit urbaania päivittäistä kuljettajaa.

  Onko pysäköinti pysäköintihallissa parempi autollesi?

Mitsubishi Mirage – 15 000 dollaria Android Auto -järjestelmällä.

Mitsubishi Mirage on myös uskomattoman halpa auto, jossa on mukana Android Auto ja Apple CarPlay -tuki. Vaikka Mirage ei tarjoa näiden kahden järjestelmän lisäksi mitään muuta, se on silti aikasi arvoinen, jos haluat halvan auton, jossa on Android Auto.

Se sijoittuu enemmän tai vähemmän samaan luokkaan Chevrolet Sparkin kanssa, vaikka Spark myy Miragea melko reilusti enemmän. Miragen mukana tulee Mitsubishi Smartphone Link Display Audio System -järjestelmä, joka sisältää 7-tuumaisen näytön, jossa on paljon infotainment-vempaimia ja älypuhelinten integrointimahdollisuuksia.

Kia Rio – 17 000 dollaria Android Auto -järjestelmään.

Kia Rio on malliesimerkki siitä, että markkinoiden halvimmissakin autoissa voi olla langaton Android Auto ja Apple CarPlay. Langattomat älypuhelinten CarPlay- tai Android Auto -ominaisuudet on useimmiten varattu autoihin, jotka maksavat kolme tai jopa neljä kertaa enemmän, joten Kia Rio -auton harkitseminen on välttämätöntä, jos haluat nauttia näistä järjestelmistä langattomalla lisämukavuudella.

Rio-perusversiossa on vakiona 8-tuumainen infotainment-näyttö ja muutama muu hyödyllinen mukavuusominaisuus. Se myös päihittää sekä Sparkin että Miragen siinä, että se on kaikin puolin hyödyllisempi auto, jota voi käyttää myös pidemmillä matkoilla.

Nissan Versa SV – 18 000 dollaria Android Auto -järjestelmällä.

Nissan Versan perusversiossa ei ole Android Autoa eikä Apple Car Playta tehtaalta, mikä tarkoittaa, että sinun on päivitettävä keskitason SV-versioon. Versa esiteltiin tuotantovuodelle 2021, mutta se ei tarjoa langatonta Android Autoa eikä langatonta Apple CarPlayta, mikä vain vahvistaa, että Kia Rio on tämän listan kehittynein auto.

  Kuka valmistaa parhaan nelivetojärjestelmän?

SV Versassa on 7-tuumainen infotainment-näyttö, ja se on parempi vaihtoehto kuin Rio, jos haluat käyttää autoasi matkustajien kuljettamiseen, koska se tarjoaa klassisen keskikokoisen sedanin siluetin.

Hyundai Accent SEL – 19 000 dollaria Android Auto -järjestelmällä.

Hyundai Accent näyttää ja tuntuu paremmalta kuin kaikki muut tämän listan autot, mutta se ei tarkoita, että siinä olisi Android Auto tai Apple CarPlay tehtaalta. Sinun on päivitettävä keskitason SEL-varusteluun, jolla saat langallisen Android Auton ja Apple CarPlayn.

Tämä tarkoittaa sitä, että sen yrityssisaruksessa, Kia Riossa, on langaton älypuhelinintegraatio, kun taas ”ylivoimaisessa” Accentissa sitä ei ole. Niin tai näin, Accent on parempi auto kuin kaikki tässä artikkelissa mainitut autot, joten kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa sellainen.

FAQ-osio

Tarvitsenko Android Autoa?

Jos olet tottunut järjestelmään tai omistat useita autoja, Android Auto -järjestelmällä varustetun auton ostaminen mahdollistaa järjestelmän käytön jatkamisen uudessa autossasi. Jos omistat useita autoja, voit käyttää samaa järjestelmää kaikissa autoissa, mikä on yksi tärkeimmistä eduista, joita Android Auton tai Apple CarPlayn kaltaiset järjestelmät tarjoavat.

Voit kuitenkin saada saman kokemuksen, jos autossasi on Bluetooth ja investoit halpaan puhelintelineeseen. Näin voit perustaa autoja käyttämällä autosi kaiuttimia ja samalla käyttää Google Mapsia tai Wazea suoraan puhelimesi näytölle.

  Nikkeli-metallihydridi vs. litiumioni hybridiautoissa

Ovatko Android Auto ja Apple CarPlay parempia kuin tavalliset auton sisäiset infotainment-järjestelmät?

Apple CarPlay ja Android Auto ovat todellakin parempia kuin useimmat autojen sisäiset infotainment-järjestelmät pääasiassa siksi, että ne luottavat alan parhaisiin sovelluksiin. Autonvalmistajat käyttävät suuria summia rahaa kalliiden ja kehittyneiden infotainment-järjestelmien kehittämiseen, mutta ne jäävät aina jälkeen nykyisistä älypuhelintrendeistä ainakin muutaman vuoden ajan.

Tämä tarkoittaa, että jotkut valmistajat, kuten Tesla, Audi, BMW ja Mercedes, tarjoavat järjestelmiä, jotka ovat yhtä hyödyllisiä. Audi on tarjonnut Google Earthia navigointijärjestelmänsä käyttöön jo muutaman vuoden ajan.

Onko Android Auto parempi kuin Apple CarPlay?

Jos olet Android-käyttäjä, käytät mieluummin Android Autoa. Toisaalta, jos käytät iOS-laitetta päivittäisenä älypuhelimenasi, käytät todennäköisesti mieluummin Apple CarPlayta. Molemmat ovat yhtä kehittyneitä ja hyödyllisiä, koska ne tarjoavat suurin piirtein samantasoisia toimintoja.

Se, kumpi näistä on parempi, riippuu lähinnä käyttöjärjestelmäsuosikistasi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z