Mikä on halvin Mercedes-auto?

Mikä on halvin Mercedes-auto?

Vuonna 1926 perustettu Mercedes Benz on markkinoiden suosituimpia luksusautomerkkejä. Budjettihankkijoita ei kuitenkaan ole jätetty syrjään, sillä nyt tarjolla on myös edullisia malleja.

Halvin Mercedes-auto on vuoden 2020 Mercedes-Benz-A-Class A 220 sedan. Yllättävää kyllä, tässä Mercedes-automallissa on edelleen luksusauton tuntua, tyyliä ja luokkaa. Se on myös merkin pienin, lähtötason malli. Ennen A-luokan mallin esittelyä CLA-luokka piti hallussaan halvimman Mercedeksen titteliä.

Mercedes-Benz-A-luokan sedan (V177) on A-luokan ajoneuvojen neljäs sukupolvi. Ensimmäinen sukupolvi esiteltiin vuonna 1997, toinen sukupolvi vuonna 2004 ja kolmas sukupolvi vuonna 2012. Huomaa, että neljättä sukupolvea ei ole saatavana vain sedan-versiona, vaan myös viistoperänä.

Huolimatta siitä, että Mercedes-Benz-A-luokan A 220 sedan on erittäin edullinen, ajoneuvossa on monia erinomaisia ominaisuuksia, joita Mercedes-Benz-fanit rakastavat. Sillä on paljon tarjottavaa ylellisyyden ja suorituskyvyn suhteen. Älä siis anna hinnan hämätä sinua siitä, että kyseessä on tavallinen auto.

Mercedes-Benz-A-luokan A 220 Sedan ominaisuudet ja suorituskyky

Ulkonäkö

Vuoden 2020 Mercedes-Benz-A-Class A 220 Sedan on halvempi kuin useimmat kalliimmat luksussedanit. Siitä huolimatta auton laatu on edelleen korkea ja sitä voi verrata vain muihin Mercedes-automalleihin. Sen muotoilu on tyylikäs sekä sisältä että ulkoa.
Ulkopuoli näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Siinä on laadukkaat ajovalot ja takavalot, jotka antavat sille ylellisen ilmeen. Sisätilat vastaavat edelleen Mercedekselle tyypillistä ylellistä viimeistelyä ja huippuluokan ominaisuuksia, joihin olemme tottuneet. Siinä on esimerkiksi erinomainen kaksinäyttöinen kojelauta-asettelu ja hauska valaistusaksentti, jonka voi mukauttaa 65 eri väriseksi.

  Missä Mercedeksessä on head-up-näyttö?

Suorituskyky

Auton voimanlähteenä on 2,0-litrainen 188-hevosvoimainen välijäähdytteinen turboahdettu nelisylinterinen moottori. Se välittää voimansa seitsemänvaihteisen kaksoiskytkin-automaattivaihteiston kautta, joka mahdollistaa tarvittaessa manuaalikäytön.

Ohjaus ei kuitenkaan ole loistava, varsinkaan voimakkaissa mutkissa. Eco-, Comfort- ja Sport-ajotyylien ansiosta kuljettajilla on kuitenkin paljon vaihtoehtoja tutkittavaksi tien päällä A 220 -luokan sedanin kanssa.

Yllättäen tämä auto on etuvetoinen. Tämän vuoksi se ei ehkä ole kiihtyvyydeltään paras mahdollinen verrattuna AMG A 35 -malliin. Siitä huolimatta sen polttoainetehokkuus on erinomainen, joten kuljettaja voi säästää polttoainetta. Sen polttoainetehokkuus kaupungissa on 24 mailia gallonalla ja maantiellä 34 mailia gallonalla.

Mukavuus

Auto on erittäin mukava, ja siihen mahtuvat kaikenlaiset aikuiset, joilla on erilaiset vartalotyypit. Istuimet on muotoiltu oikein, jotta ne tarjoavat mukavuutta, vaikka pidemmät kuljettajat saattavat tarvita enemmän tukea yläselkään. Takaistuimille mahtuu mukavasti kaksi aikuista, kunhan he eivät istu pidemmän henkilön takana.

Tilavuus

Mercedes Benz A 220 Sedan ei ehkä ole suuri, mutta siinä on riittävästi tilaa muutaman tavaran säilyttämiseen. Tavaratilaa on takakontissa 8,6 kuutiometriä, mutta jaetut takaistuimet voidaan taittaa kokoon, jolloin tilaa saadaan lisää. Kuljettajalla ja etumatkustajalla on myös keskikonsolin säilytyslaatikko ja ovitaskut tavaroiden säilyttämistä varten.

Turvallisuusominaisuudet

Tätä kirjoitettaessa NHTSA tai IIHS eivät ole tarkastaneet auton törmäysturvallisuutta. Mercedes A 220 Sedanissa on kuitenkin paljon turvavarusteita. Näitä ovat muun muassa: kaistavahti, integroidut vilkkupeilit, luistonesto, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, päiväajovalot, lasten turvalukot, turvatyynyt, peruutuskamera ja paljon muuta.

  Mitkä ovat kaikkien aikojen parhaat Mercedes-mallit?

Tekniikka

Autossa on useimmat ominaisuudet, jotka löytyvät edistyksellisimmistä Mercedes Benz -automalleista. Siinä on kaksi 7,0-tuumaista kojelaudan näyttöä: toinen infotainment-kosketusnäyttöä ja toinen mittaristoa varten. Näytöissä on myös MBUX-käyttöliittymä, jonka avulla autoa voi ohjata äänellä, kosketuksella, ohjauspyörään kiinnitetyillä painikkeilla tai keskikonsolin kosketuslevyllä.
A 220 Sedanissa on myös erilaisia viihdeominaisuuksia, kuten Apple CarPlay, Bluetooth-suoratoisto, Android Auto ja 5 USB type-C-porttia. Siinä on myös 12-kaiutin Burmester Surround-äänijärjestelmä musiikin kuuntelua varten. GPS-navigaattorin avulla tien löytäminen kaupungissa on helppoa.

Takuu

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, autossa on 4 vuoden tai 50 000 kilometrin takuu, mikä tarkoittaa, että saat kaikki muiden huippuluokan Mercedes Benz -ajoneuvojen palvelut halvemmalla.

Usein kysytyt kysymykset Mercedes-Benz-A-luokan A 220 Sedanista

Onko Mercedes-Benz-A-Class A 220 Sedan halvin Mercedes Benz -auto?

Kyllä, se on. Mercedes-Benz-A-Class A 220 Sedan on halvin Mercedes-malli. Mutta ennen kuin A 220 Sedan tuli markkinoille, Mercedes CLA 250 Coupe oli halvin malli. Sen lisäksi, että auto on halpa, se on myös taloudellinen, sillä sen EPA-luokitus on 28 mpg.

Suorittaako Mercedes A 220 Sedan korkeatasoisesti kuten muut huippuluokan Mercedes-autot?

Vaikka Mercedes A 220 Sedanissa on ADAS:n kaltaisia ominaisuuksia, jotka kilpailevat S-luokan automallien kanssa, se ei ole lähelläkään S-luokan autojen suorituskykyä. Mercedes A 220 Sedan ei suoriudu yhtä hyvin, varsinkaan kaarreajossa. Siinä on hieman enemmän korin kallistelua ja aggressiivista kaarreajoa.

  Mikä on polttoainetaloudeltaan paras Mercedes?

Kuinka mukava Mercedes A 220 Sedan on?

Tämä auto on mukava, mutta ei yhtä mukava kuin korkealuokkaiset Mercedes-automallit. Siinä on poikkeuksellisia ominaisuuksia, kuten joustava jousitus, joka vaimentaa kuoppia pienillä tai suurilla nopeuksilla erittäin helposti. Lisäksi siinä on erittäin alhainen ympäristömelu ja istuimet on muotoiltu oikein, jotta ne sopivat erilaisille vartalotyypeille.

Kumpi Mercedes A-luokan auto on parempi vastine rahalle: A 220 Sedan vai AMG A 35?

Molemmat autot ovat edullisia, mutta Mercedes A 220 Sedan on vain parempi. AMG A 35:ssä voi olla parempi kiihtyvyys, mutta A 220 Sedanissa on kehittyneemmät ominaisuudet. Esimerkiksi kuljettajan avustin auttaa sinua liikkumaan kaupungissa helposti.

Loppupäätelmät

Nyt kun tiedät edullisimmat Mercedes Benz -automallit, sinun ei tarvitse enää odottaa saadaksesi oman ylellisen saksalaisvalmisteisen autosi. Mercedes Benz A 220 Sedan ei ole ainoastaan edullinen, vaan siinä on myös suurin osa niistä ominaisuuksista ja tekniikasta, jotka löytyvät muista huippuluokan Mercedes-automalleista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z