Mikä on hiljaisin Volvo?

Mikä on hiljaisin Volvo?

Hiljainen auto vilkkaassa kaupungissa on juuri sitä, mitä luksuskokemuksen pitäisi olla. Volvo on nykyään yksi merkittävimmistä luksusautomerkeistä, sillä se pystyy kilpailemaan Audin, BMW:n, Mercedeksen, Jaguarin ja Lexuksen kaltaisten autojen kanssa.

Ylellisysauto tarjoaa kokemuksen, josta taloudellisen tason autot voivat vain unelmoida. Laadukkaat materiaalit, hienovarainen kyyti, korkeatasoinen muotoilu, paljon vempaimia ja yleinen hiljainen kokemus ovat sitä, mitä luksusautot parhaiten osaavat. Volvo S90, XC90 ja XC60 ovat kolme hiljaisinta Volvo-mallia, kun taas XC40 ja S60 ovat myös uskomattoman hiljaisia.

Jotta auto olisi hiljainen, se on suunniteltava aerodynamiikkaa ajatellen, siinä on oltava huippuluokan mukavat renkaat ja siinä on oltava paljon äänieristystä. Lisäksi siinä on oltava moottori, joka ei tärise, ja moottori, joka on yhdistetty vaihteistoon, joka pitää auton kierrosluvun aina alhaisena.

Kaiken kaikkiaan Volvo tekee uskomattoman hiljaisia autoja, ja kaikki niitä ajaneet ovat yleensä samaa mieltä. Jos haluat mahdollisimman hiljaisen Volvo-kokemuksen, valitse XC60, XC90 tai S90 sedan.

Volvo XC60 – Markkinoiden hiljaisin Volvo

Volvo XC60 on kompakti tai keskikokoinen ylellinen perhe-SUV, joka onnistuu tarjoamaan hienostuneen, hiljaisen ja läpikotaisin ylellisen kokemuksen. XC60 maksaa 42 650-69 500 dollaria riippuen siitä, minkä mallin valitset. Lisävarustelista on laaja, mutta se on sen arvoinen, jos haluat parhaan mahdollisen kokemuksen.

XC60:ssä on runsaasti istuin- ja tavaratilaa, jotka ovat lähes luokkansa parhaat. Voimansiirron osalta XC60 perustuu pääasiassa hienostuneeseen 2,0 litran 4-sylinteriseen moottoriin, joka on saatavana myös hybridinä, jonka täyssähköinen toimintasäde on jopa 19 mailia.

  Pitäisikö minun ostaa 10 vuotta vanha Volvo?

XC60 on suunniteltu hiljaiseksi ja pehmeän pehmeäksi. Se ei ole kovin ketterä, sillä Volvo asettaa ylellisyyden kaiken muun edelle. XC60 on hiljaisempi kuin XC90, koska se on pienempi ja kevyempi. XC90 ei ole yhtä aerodynaaminen kuin XC60, kun taas itse renkaat eivät myöskään ole yhtä hoikat.

Volvo XC90 – Uskomattoman hiljainen Volvon katumaasturi

Volvo XC90 on keskikokoinen ylellinen perhe-SUV, jonka hinta vaihtelee 50 900 ja 71 600 dollarin välillä. XC90 on ehdottomasti luksusmaasturi, sillä siitä ei ole lainkaan urheilullista versiota. Volvo halusi tehdä XC90:stä markkinoiden mukavimman Volvon katumaasturin, mikä tarkoitti myös sitä, että siitä piti tehdä erittäin hiljainen.

XC-mallisto perustuu myös ensisijaisesti 2,0 litran nelisylinteriseen moottoriin, minkä lisäksi on lisätty muutama hybridimalli. XC90 on saatavana myös seitsenpaikkaisena, mikä tarkoittaa, että se on yksi parhaista keskikokoisista luksus-SUV:ista. XC90 on uskomattoman hiljainen, mikä johtuu hienovaraisesta kyydistä, runsaasta äänieristyksestä ja suhteellisen aerodynaamisesta ulkomuodosta, jopa suuremmaksi katumaasturiksi.

Tarjolla olevat moottorit tuskin kuuluvat taustalla, varsinkin jos valitset hybridimallin. Matalan nopeuden manööverit eivät aiheuta mitään ei-toivottuja ääniä jousituksesta, ja myös jarrut ovat erittäin hiljaiset ja hyvin tasapainossa.

Volvo S90 – Kaikkien aikojen hiljaisin Volvo-sedan.

Volvo S90 vuodelta 2022 on komea, hyvin varusteltu keskikokoinen luksussedan, joka kilpailee BMW 5-sarjan, Audi A6:n ja Mercedes Benz E-Luokan kaltaisten autojen kanssa. S90:n hinta vaihtelee 52 850 dollarista alkaen, ja se nousee selvästi yli 60 000 dollarin huippumalleissa.

  Volvo V50 - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

S90 on suunniteltu luksusluokan cruiseriksi, mikä tarkoittaa sitä, että se on voipehmeä, lähes äänetön ja erittäin mukava. Sedan on melkein aina mukavampi kuin SUV, koska siinä on maantiekäyttöön paremmin soveltuvat renkaat, jotka ovat yleensä hiljaisemmat kuin useimmat SUV-renkaat.

Koska Volvo on kuitenkin suunnitellut XC60:n ja XC90:n mahdollisimman hiljaisiksi, nämä erot ulottuvat vain katumaastureihin, jotka eivät ole niin keskittyneet seesteiseen ajokokemukseen. Niin tai näin, S90:n moottorit ovat samankaltaisia kuin sekä XC60:n että XC90:n moottorit, kun taas tilatarjonta ei ole yhtä hyvä, mutta riittävän hyvä.

S90:tä ostetaan ennen kaikkea sen virkistävän sisä- ja ulkosuunnittelun, luokan johtavan turvallisuuden ja suoraan tehtaalta saatavien hyvien varusteiden ansiosta.

FAQ-osio

Pitäisikö minun ostaa Volvo XC60?

Jos haluat kompaktin tai keskikokoisen luksus-SUV:n, joka tarjoaa luokkansa johtavaa turvallisuutta ja mukavuutta, XC60:n pitäisi ehdottomasti olla näköpiirissäsi. Vaikka XC60 ei olekaan aivan nykyaikaisin katumaasturi, se pystyy silti kilpailemaan joidenkin uudempien saksalaisten kilpailijoidensa kanssa, mutta lisäetuna siitä, että tiedät, miten auto toimii pitkällä aikavälillä.

XC60 on hiljaisin Volvo-malli, koska siinä on saavutettu täydellinen tasapaino koon ja äänieristyksen välillä ilman, että auto tuntuu oudolta ajaa. XC60 ei myöskään ole yhtä huomiota herättävä kuin jotkut saksalaiset kilpailijansa, mikä on hyvä asia, jos rakastat lentää tutkan alla.

  Onko Volvolla superauto?

Pitäisikö minun ostaa Volvo XC90?

Volvo XC90 on Volvon lippulaiva perheen luksusmaasturi. Tämä seitsenpaikkainen jättiläinen on tehty kuljettamaan sinua ja perhettäsi satoja kilometrejä mihin suuntaan tahansa ilman minkäänlaista hössötystä. XC90 on suunniteltu viettämään suurimman osan ajastaan maantiellä, sillä polttoainesäiliöalue ja tehdasvarustelista ovat luokan johtavia.

XC90 pystyy helposti kilpailemaan BMW X5:n ja Mercedes Benz GLE:n kanssa sekä sisä- että ulkosuunnittelussa. XC90 näyttää hieman hienostuneemmalta, mutta käsittelyssä ja suorituskyvyssä on puutteita.

Pitäisikö minun ostaa Volvo S90?

Jos haluat markkinoiden hiljaisimman, suurimman ja ylellisimmän Volvon, kannattaa hankkia S90. S90 on tehty myös kilpailemaan saksalaisten kilpailijoidensa kanssa, mutta S90 onnistuu olemaan jonkinlainen harrastajien valinta, sillä monet eivät edes tiedä, että S90 on olemassa.

Tämä on hyvä asia, sillä auto on todella ääriään myöten täynnä kaikkia turvallisuus-, ylellisyys- ja mukavuusominaisuuksia, jotka varmasti nostavat kokemuksen taivaaseen. S90 on luokkansa johtava auto tehokkuuden ja turvallisuuden suhteen, ja siksi sinun kannattaa todellakin harkita S90:n hankkimista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z