Mikä on huonoin Audi ostaa käytettynä?

Näyttää siltä, että monet käytettyjä autoja ostavat ihmiset ovat samaa mieltä siitä, että käytetyn Audin ostaminen ei ole pitkällä aikavälillä hyvä kauppa. Tärkein syy, miksi ihmiset päättävät ostaa käytetyn auton, on säästää rahaa. Audit tunnetaan mukavina ja tyylikkäinä luksusautoina, minkä vuoksi monet ihmiset haluavat aluksi hankkia sellaisen.

Kun asiakkaat näkevät myytävän käytetyn Audin, he innostuvat hinnasta ja siitä, kuinka paljon he voivat säästää luksusautossa. Se, mitä he eivät heti katso, on se, kuinka paljon rahaa tämä ajoneuvo tulee maksamaan heille ajan mittaan. Useimmat Audit on suunniteltu toimimaan tehokkaasti ensimmäiset kolme vuotta, mutta sen jälkeen tulee paljon korjauksia.

Kaikki nuo mekaanikkokäynnit voivat maksaa paljon, varsinkin kun ne lasketaan yhteen ajan mittaan. Useimmiten käytetyn Audin ostaminen ei ole viisas taloudellinen päätös. Jokainen malli on erilainen omana itsenään, ja jotkut uudempien vuosien ajoneuvot eivät ole niin huono valinta.

On kuitenkin yksi Audi-tyyppi, joka on aiheuttanut asiakkaille enemmän ongelmia kuin muut käytettynä ostettuna. Jos aiot ostaa käytetyn Audin säästääksesi rahaa, huonoin Audi, joka kannattaa ostaa, on Audi A4. Ne ovat kalleimpia ylläpitää, ja mekaanikot näkevät ongelmia kaikissa malleissa vuosien varrella.

Mitä ongelmia Audi A4:ssä ilmenee?

Kun ostat käytetyn ajoneuvon, on odotettavissa, että käytössäsi ei ole uusinta tekniikkaa ja saatat tarvita satunnaisia korjauksia. Useimpien autojen kohdalla korjauskustannusten jälkeen se on silti parempi kauppa kuin uuden auton ostaminen. Useimmilla käytetyn Audi A4:n ostajilla ei ole samanlaista onnea.

  Audi A3 Sportback e-tronin luotettavuus

Mekaanikot ovat huomauttaneet, että he näkevät jatkuvasti samoja kolmea ongelmaa käytetyissä Audi A4:ssä riippumatta siitä, mistä vuodesta ne ovat peräisin. Kaikki kolme ongelmaa liittyvät sedanin moottoriin.

Öljyn käyttö

Yksi käytetyissä Audi A4:ssä havaituista ongelmista on liiallinen öljynkulutus. Monet kuljettajat ovat huomanneet, että noin 64 000 mailin kohdalla ajoneuvossa on ongelmia öljyn vuotamisen tai palamisen kanssa. Tämä sotku voi maksaa heille keskimäärin 6000 dollaria käsin. Pahin malli tämän ongelman osalta on vuoden 2011 Audi A4.

Moottorin vikaantuminen

Moottorivika on toinen suuri huolenaihe käytetyn Audi A4:n ostamisen yhteydessä. Koska näiden ajoneuvojen moottorit eivät ole kaikkein luotettavimpia, ne kohtaavat usein ongelmia ylikuumenemisen, voitelun puutteen ja räjähtämisen kanssa. Tämän auton pitäminen käynnissä maksaa omistajille vuosittain 6 500 dollaria lisää.

Huonolaatuinen mäntä

Yli 20 prosenttia käytetyn Audi A4:n omistajista kohtaa ongelmia moottorin männän kanssa. Näiden moottoreiden kuluminen aiheuttaa sen, että moottorin männän laatu heikkenee ajan myötä. Vaikka tätä ongelmaa ei esiinny kovin usein, kun se ilmenee, se voi maksaa noin 8 500 dollaria.

Mitkä Audi A4:n vuosimallivuodet ovat huonoimpia?

Vaikka Audi A4:llä on jonkin aikaa tien päällä ollessaan melkoinen osa ongelmista, kaikki mallivuodet eivät ole kamalia. Vuosien 2013 ja 2018 mallit ovat luotettavampia kuin muiden vuosien mallit, eikä omistajilla ole läheskään yhtä paljon ongelmia niiden kanssa.

  Kumpi on parempi - Quattro VS 4Matic?

Jos olet ostamassa käytettyä Audia, kaksi vuotta, joita haluat välttää Audi A4:n osalta, ovat 2009 ja 2011. Nämä kaksi mallia ovat saaneet eniten valituksia (ja eniten käyntejä mekaanikoilla). Vuodelta 2009 saatiin 33 valitusta ja vuodelta 2011 22 valitusta.

Sekä vuoden 2009 että 2011 Audi A4:t ovat Audit, joiden korjauskustannukset ovat korkeimmat alhaisimmalla ajokilometrimäärällä. Omistajat käyttävät tuhansia dollareita joka vuosi vain pitääkseen ne toimintakunnossa.

On syytä pitää mielessä, että Audi A4 on ollut markkinoilla vuodesta 1996 lähtien, ja vanhemmat mallit tarvitsevat todennäköisesti myös enemmän korjauksia kuin uudemmilla moottoreilla varustetut mallit. Vaikka vuoden 2002 mallia pidettiin aikanaan yhtenä parhaista malleista, sellaisen omistaminen nykyään olisi erittäin kallista ylläpitää.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z