Mikä on hyvä maasturi isolle ihmiselle?

Maasturit vaikuttavat täydelliseltä valinnalta isokokoisille henkilöille, jotka eivät ole vielä valmiita sukeltamaan tila-autojen maailmaan. Vaikka jotkut sedanit ovatkin yhtä tilavia, maasturi on lähes aina käytännöllisempi kuin sedan, koska siihen on helpompi nousta sisään ja ulos.

Jeep Wrangler on loistava valinta sekä pidemmille että ylipainoisille kuljettajille, koska siinä on runsaasti pään-, vyötärö- ja jalkatilaa. GMC Yukon/Chevy Tahoe/Chevy Suburban on myös loistava valinta, koska siinä on runsaasti tilaa, olipa se sitten mikä tahansa.

Ford Expedition on toiseksi tilavin täysikokoinen katumaasturi ja jää vain Yukon/Tahoe/Suburbanin taakse. Jos haluat ylellisemmän, mutta yhtä tilavan katumaasturin, kannattaa valita Cadillac Escalade.

Jos haluat luksusta, kannattaa tutustua BMW X7:ään tai Mercedes Benz G-luokkaan, sillä nämä kaksi ovat markkinoiden tilavimpia ja ylellisimpiä premium-maastureita.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler ei kaipaa enempää esittelyä, sillä lähes kaikki tuntevat tämän seikkailunhaluisen nelivetomönkijän. Halusitpa sitten rauhallisemman ja kaupunkipainotteisemman Wranglerin tai maastokelpoisen Rubicon-vaihtoehdon, Wranglerin valinnassa on paljon valinnanvaraa.

Wranglerissa on 41,6 tuuman pääntila ja 43 tuuman jalkatila, joten siihen mahtuvat helposti sekä pitkät että ylipainoiset ihmiset. Valittavana on monia moottoreita ja varustevaihtoehtoja, ja kaikki ovat kohtuullisen luotettavia. Jos tarvitset enemmän kuormatilaa, voit aina valita Jeep Gladiator -lava-auton.

GMC Yukon/Chevy Tahoe/Chevy Suburban

Yukon/Tahoe/Suburban täysikokoinen katumaasturi on yksi markkinoiden tilavimmista katumaastureista, sillä se tarjoaa runsaasti matkustajapaikkoja ja kuormatilaa. Voit valita näiden kolmen mallin sekä eri moottori- ja varustevaihtoehtojen välillä.

  10 parasta käytettyä työmatka-autoa

Yukon, Tahoe ja Suburban on rakennettu samalle alustalle, ja niiden väliset erot ovat melko marginaalisia: Yukon on tasokkaampi malli, kun taas Tahoe ja Suburban ovat klassisia Chevy-tuotteita. Kaikki tämä tarkoittaa, että näiden pitäisi olla luotettavia pitkällä aikavälillä.

Ford Expedition

Ford Expedition on USA:n klassikko, koska se tarjoaa pitkäaikaisen linjan erittäin suosittuja täysikokoisia katumaastureita, joilla on vaikuttavia yleiskäyttöominaisuuksia. Ford on onnistunut nostamaan panosta uusimmalla Expedition-mallilla, mikä tarkoittaa, että on vaikea tehdä väärää päätöstä, kun valitsee Expeditionin.

Ennätyksellisen 9300 paunan vetokapasiteetin ansiosta Expedition on tiennäyttäjä retkeilystä ja vastaavasta kiinnostuneille. Expedition on riittävän suuri, jotta siihen mahtuu isompikin kuljettaja muutamalla säädöllä. On syytä mainita, että Expedition on myös yksi markkinoiden tilavimmista täysikokoisista katumaastureista.

Cadillac Escalade

Vaikka kaikki edellä mainitut katumaasturit ovat todellakin hyviä ostoksia, niitä ei voi verrata upouuteen Escaladeen. Cadillac on onnistunut raikastamaan Escaladea ja varustamaan sen kaikilla uusimmilla turvallisuus- ja autonomisen ajamisen tekniikoilla, joiden ansiosta Escalade tuntuu todelliselta vuoden 2021 lippulaivamaasturilta.

Vaikka moottorit voisivat olla hieman tehokkaampia, kyydissä on riittävästi tehoa kaikenlaisen maaston läpikäymiseen. Jos rakastat vanhaa kunnon ison katumaasturin suuri V8-komboa, Escalade on todennäköisesti markkinoiden paras katumaasturi sinulle.

BMW X7

BMW X7 on BMW:n lippulaiva täysikokoinen katumaasturi, jossa on kaikki kellot ja pillit. Uudessa X7:ssä on erittäin helppo viihtyä, sillä siinä on monisäikeisesti sähköisesti säädettävät istuimet ja ohjauspyörä. Runsaat teknologia- ja luksusominaisuudet tekevät varmasti vaikutuksen hurjimpiinkin tekniikanörtteihin.

  Mitä tapahtuu, kun hybridiautosta loppuu akku?

X7 on täydellinen perhemaasturi niille, jotka haluavat nauttia pitkistä automatkoista jopa 6 lisämatkustajan ja koiran kanssa. Vaikka X7 maksaa huomattavasti enemmän kuin useimmat tämän artikkelin katumaasturit, se on varmasti rahansa arvoinen.

Mercedes Benz G-luokka

Mercedes Benz G-Class on ikoni, kun on kyse ylellisyydestä, muotoilusta, läsnäolosta tiellä ja maastolihaksista. Laatikkomaisen muotonsa ansiosta G-Class tarjoaa paljon sisätilaa sekä kuljettajalle että matkustajalle, mutta takamatkustajilta viedään hieman jalkatilaa, jos kuljettaja päättää työntää istuimen taaksepäin.

Tavaratila ei myöskään ole ihanteellinen verrattuna kaikkiin muihin tämän artikkelin katumaastureihin, mutta se on enemmän kuin riittävä 99 prosentille ihmisistä. Parasta G-luokassa on tekniikka, sillä se saa G-luokan tuntumaan avaruusalukselta riippumatta siitä, missä sitä päättää ajaa.

FAQ-osio

Mikä on hyvä auto isolle ihmiselle?

Vaikka katumaasturit ovatkin loistavia valintoja isokokoisille henkilöille, on olemassa muutamia sedaneja, crossovereita ja tila-autoja, joita sinun pitäisi harkita, jos harkitset uuden auton ostamista. Honda Fit, Chevy Impala, Subaru Legacy, Kia Optima, Cadillac CT6, Hyundai Sonata, Nissan Versa Note ja Genesis G90 ovat kaikki erittäin tilavia.

Jos tämä ei kuitenkaan riitä sinulle, kannattaa valita tila-auto, ja Honda Odyssey on luultavasti paras tila-auto tällä hetkellä.

Mikä on markkinoiden korkein katumaasturi tällä hetkellä?

Korkeat katumaasturit näyttävät tiellä ajettaessa panssarivaunuilta, ja se on syy siihen, miksi monet ihmiset ylipäätään ostavat mieluummin katumaastureita, ja markkinoiden korkein katumaasturi tällä hetkellä on Range Rover Vogue, jonka kattolinja on 11,7 tuumaa korkea, mikä tekee siitä yhtä korkean kuin jotkut hyötyajoneuvot.

  Millaisella autolla Columbo ajoi

Range Rover on sisältä erittäin tilava, ja on vaikea uskoa, että pienemmätkin Range Rover -mallit olisivat liian pieniä kenellekään, paitsi tietysti Evoque.

Miksi minun pitäisi ostaa maasturi?

On monia syitä, miksi ihmiset suosivat maastureita sedanien ja muiden autojen sijaan. Olipa kyse sitten korotetusta ajoasennosta, helposta sisäänpääsystä, paremmasta turvallisuudesta tai ulkonäöstä, katumaasturit hallitsevat markkinoita juuri nyt, eikä katumaasturivillitys näytä hidastuvan lähiaikoina.

Markkinoilla on tällä hetkellä loputtomasti erilaisia ylellisiä, taloudellisia, premium-luokan ja edullisia katumaastureita, joten voi tuntua mahdottomalta valita niistä vain yksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z