Mikä on luotettavin Mercedes-maasturi?

Mercedes-Benz on hallinnut luksusluokan markkinoita vuosikymmeniä syystä. Ne luovat markkinoiden ylellisimpiä ja turvallisimpia autoja. Mutta mikä Mercedes-maasturi on luotettavin?

Luotettavin Mercedes SUV on Mercedes-Benz GLC-luokka. Näin sanovat kuluttajaraportit ja monet Mercedes-katumaastureiden käyttäjät. Aiemmin GLK:ksi kutsutussa ylellisessä kompaktissa katumaasturissa on tehokas moottori, ylellinen ja mukava matkustamo sekä useita huippuluokan ominaisuuksia.

Vaikka Mercedes tunnetaan useista ongelmista, Mercedes-Benz GLC-luokassa ei ole monia. Niinpä se on halvempi ja helpompi huoltaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi siinä on runsaasti edistyksellisiä ominaisuuksia ja ylellisyyksiä, jotka pitävät matkustajat turvallisina ja viihdyttävinä.

Mercedes-Benz GLC-luokan ominaisuudet

Ulkonäkö

Mercedes-Benz GLC-luokka on ylellinen kompakti katumaasturi. Kompaktin rakenteensa vuoksi tässä autossa on pieni tavaratila. Se on silti kauniisti muotoiltu ja siinä on useita määritteleviä ominaisuuksia. Ensin on kuitenkin päätettävä, haluatko perinteisen mallin vai coupen.

Mercedes-Benz GLC Coupén muotoilu on houkuttelevampi ja tyylikkäämpi kuin perinteisen GLC-luokan muotoilu. Ja jos haluat urheilullisemman ulkonäön, voit valita AMG-versiot, joiden ulkonäkö on uudistetumpi, mutta erinomainen.

Riippumatta siitä, valitsetko perinteisen GLC-luokan katumaasturin vai Coupen, päädyt korkealuokkaiseen ja tilavaan matkustamoon. Molemmat autot ovat 5-paikkaisia ja niissä on huippuluokan varusteita. Voit nauttia ominaisuuksista, kuten säädettävistä etuistuimista, joissa on lämmitettävät istuintyynyt, kaksivyöhykkeisestä ilmastoinnista, tuuletetuista etuistuimista sekä nahkaistuimista ja -pyörästä.

Muita keskeisiä ominaisuuksia, joihin tulet törmäämään, ovat ihastuttava head-up-näyttö, joka helpottaa auton käyttöä. Lisäksi matkustamossa on lämmitettävät takaistuimet, ympäristön valaistus, MBUX-multimediajärjestelmä ja 3-puolainen monitoimiurheiluohjauspyörä. Jos haluat kehittyneempiä ominaisuuksia, harkitse AMG-mallin hankkimista.

  Mercedes EQC VS Tesla

Ainoa haaste, jonka monet kohtaavat, on rajallinen tavaratila. Mercedes-Benz GLC-luokassa on ahdas tavaratila, joka on 19 kuutiometriä takaistuinten takana ja 57 kuutiometriä, kun istuimet on taitettu kokoon.
Viiden istumapaikan ansiosta Mercedes GLC-luokka sopii vain pienelle perheelle, eikä niille, jotka etsivät 7-paikkaista katumaasturia. Se ei myöskään ole ihanteellinen pidemmille ihmisille, sillä matkustamo ei ole kovin tilava. Kun jalkatila edessä on 40,8 tuumaa ja takana 37,3 tuumaa, auto on hieman ahdas.

Suorituskyky

Yksi asia, jossa Mercedes tuotemerkkinä loistaa, on tehdä mukavia ja suorituskykyisiä ajoneuvoja. Mercedes GLC-luokka on erinomainen myös tällä alalla. Tässä kompaktissa katumaasturissa on 2,0-litrainen 4-sarjan turbomoottori, jossa on 9-vaihteinen automaattivaihteisto. Tehokas moottori tuottaa 255 hv ja 273 lb-ft vääntöä.

Lisäksi se kiihtyy 0-100 km/h vain 5,4 sekunnissa. Mutta jos valitset AMG- tai AMG High Performance -version, saat vielä enemmän tehoa ja nopeamman kiihtyvyyden kuin perusmalli. Tämä kuitenkin maksaa myös hieman korkeamman hinnan.

Useimmat katumaasturit ovat polttoainesyöppöjä, mutta GLC-luokka säästää paljon. Kiitos sen hyvän EPA-luokituksen, joka on 21 mpg kaupungissa, 28 mpg maantiellä ja yhdistetty 24 mpg. Useimmat Mercedeksen katumaasturimallit kuluttavat paljon polttoainetta, joten GLC-luokka on hieman polttoainetehokas.

Turvallisuus

Turvallisuuden pitäisi olla yksi pienimmistä huolenaiheistasi, kun kyseessä on Mercedes-Benz. GLC-luokka on varustettu monilla huippuluokan turvallisuusominaisuuksilla, joihin kuuluvat PRE-SAFE-teknologia, aktiivinen jarruavustin, kuolleen kulman avustin, jossa on poistumisvaroitusavustin, ja takana tapahtuvan risteävän liikenteen varoitin.

  15 Luksusautot ja maasturit halvimmilla hinnoilla vuonna 2021

Hinta

Etsitpä sitten uutta tai käytettyä Mercedes-Benz GLC-luokkaa, ne ovat hieman edullisia verrattuna muihin luokkansa autoihin. Mutta jos valitset AMG-version, joudut maksamaan enemmän. GLC-luokan lähtöhinta on 44 250 dollaria, kun taas AMG Coupen lähtöhinta on 56 100 dollaria.

FAQ

Mikä Mercedes-Benz-malli on luotettavin?

Vaikka Mercedes-Benz GLC-luokka on Mercedeksen luotettavin katumaasturi, se ei ole luotettavin malli. Se titteli menee Mercedes-Benz E-Classille. E-luokka tarjoaa markkinoiden kestävimpiä, tilavimpia, mukavimpia ja luotettavimpia Mercedes-autoja. Jos siis luotettavuus on se, mitä etsit luksusautolta, E-Luokka on oikea valinta.

Kumpi automerkki on halvempi ylläpitää – Mercedes vai BMW?

Kun puhutaan luksusauton ylläpitokustannuksista, BMW ja Mercedes ovat kaksi kalleinta luksusautoa ylläpitää. BMW on kuitenkin hieman kalliimpi ylläpitää kuin Mercedes-Benz. Tämä johtuu siitä, että BMW:llä on taipumus hajota useammin kuin Mercedes-Benzillä.

Ovatko Mercedes-maasturit halpoja vai kalliita ylläpitää?

Mercedes-maasturit ovat kalliita ylläpitää ja korjata. Tämä johtuu siitä, että ne vaativat erityishuoltoa, sillä et voi viedä Benziäsi mihin tahansa mekaanikkoon. Sinun on etsittävä Mercedes-jälleenmyyjä, ja ne ovat kalliita. Verrattuna muihin luksusmaastureihin, Mercedes ja BMW ovat kalleimpia ylläpitää.

Mikä on paras käytetty Mercedes-maasturi ostettavaksi?

On monia erinomaisia käytettyjä Mercedes-maastureita ostettavaksi, mutta paras käytetty Mercedes-maasturi on vuoden 2017 Mercedes GLC-Class Coupe. Tämä auto ei ole ainoastaan tyylikkäästi rakennettu, vaan se tarjoaa myös paljon tehoa ja erinomaisen käsiteltävyyden. Siinä on myös huipputeknisiä ominaisuuksia, ja se on erittäin turvallinen ajaa.

  Ovatko Mercedekset hyviä autoja?

Muita merkittäviä mainintoja ovat muun muassa vuoden 2018 Mercedes-Benz GLE 350, vuoden 2019 Mercedes GLK 550 4Matic ja vuoden 2016 Mercedes-Benz GLC. Kaikki nämä katumaasturit ovat paitsi mukavia, tehokkaita ja turvallisia, myös luotettavia. Tämä on tärkeää, jos aiot omistaa maasturin pitkään.

Miksi ihmiset rakastavat Mercedes-Benziä?

Monet ihmiset rakastavat Mercedes-Benziä, koska he yhdistävät sen arvostukseen, laatuun, luotettavuuteen ja mukavuuteen. Tämän lisäksi Mercedes toimii poikkeuksellisen hyvin ja tarjoaa joitakin teiden tyylikkäimmistä autoista. Ennen kaikkea Mercedes-autot ovat erittäin turvallisia.

Johtopäätös

Mercedes-Benz GLC-luokka on markkinoiden luotettavin Mercedes-maasturi. Tämä auto on kuitenkin myös tehokas, mukava, tilava, turvallinen ja ylellinen. Myös käsiteltävyys on hyvä, joten se on hauska auto maasto-aktiviteetteihin. Mutta jos haluat hieman isomman, mutta silti luotettavan Mercedes-Benz SUV:n, GLE-luokka on loistava valinta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z