Mikä on Mercedeksen huippumaasturi?

Jos olet hankkimassa Mercedes-Benzin katumaasturia, tällä ylellisellä ja arvostetulla merkillä on yhdeksän eri mallia, joista voit valita. Mutta mikä on huippuluokan Mercedes-maasturi?

Mercedeksen katumaasturin huippumalli on G-luokka. Tämä katumaasturi on omaa luokkaansa legendaarisella laatikkomuotoilullaan. Mercedes G-luokka kuuluu kaikkien aikojen ikonisimpiin Mercedes-katumaastureihin, ja siinä on voimaa niin maastossa kuin maastossa. Poikkeuksellisen suorituskyvyn lisäksi tässä katumaasturissa on myös monia ylellisiä ominaisuuksia.

Mercedes-Benz G-luokka voi olla Mercedesin huippumaastureita, mutta GLS-luokka tarjoaa eksoottisimman ja ylellisimmän katumaasturin. Kiitos korkealuokkaisen ja ylellisesti valmistetun Mercedes-Maybach GLS 600:n. Tässä katumaasturissa on kaikki, mitä voit toivoa ylelliseltä katumaasturilta.

Miksi Mercedes G-luokka on Mercedeksen huippumaasturi?

Kuten aiemmin todettiin, Mercedes-Benz G-luokka on markkinoiden paras Mercedes-katumaasturi. Alun perin 1970-luvulla sotilaskäyttöön rakennettu maasturi muutettiin myöhemmin ylelliseksi mutta silti luotettavaksi ajoneuvoksi. Se on yksi parhaista maastoautoista maastossa ja maastossa ajamiseen.

Mercedes G-luokan ominaisuudet

Ulkonäkö
G-luokka on ainutlaatuinen auto, joka ei ole juurikaan muuttunut sen jälkeen, kun se esiteltiin 1970-luvulla. Se on säilyttänyt laatikkomuotoilunsa, joka on edelleen ainutlaatuinen tähän päivään asti. Sen lisäksi siinä on korkeat sivut, jotka tarjoavat riittävän maavaran, joten se on ihanteellinen maastokäyttöön.

Komean ulkonäön lisäksi G-luokkaa on saatavana kolmessa eri varustetasossa: G-Class, G 550 ja AMG G 63. Trimmauksesta riippumatta voit silti muokata tätä maastopetoa mieleiseksesi. Sen ainoat kilpailijat ovat Jeep Wrangler ja Land Rover Range Rover.

  Mikä on paras 90-luvun Mercedes Benz?

Tämä katumaasturi ei kaipaa mitään ilmoitusta, kun se kruisailee tiellä. Tunnistat sen helposti laatikkomuotoilusta, LED-ajovaloista, suurista 19-tuumaisista kevytmetallivanteista, taakse asennetusta varapyörästä ja ikonisesta puskurista. Voit kuitenkin vielä ostaa lisäosia, joilla saat autosta vieläkin näyttävämmän näköisen.

Vaikka G-luokka on rakennettu sotilaskäyttöön, siinä on moitteettomat sisätilat, jotka vetävät vertoja markkinoiden ylellisimmille katumaastureille. Siinä on puukoristeet, Nappanahkaiset istuimet, lämmitettävät sähkösäätöiset etuistuimet, kolmialueinen automaattinen ilmastointi ja tuuletetut etuistuimet.

Tällaisten ominaisuuksien ansiosta G-luokka muuttaa tavan, jolla nautit kyydistäsi sekä maastossa että maastossa. Lisäksi ominaisuudet kehittyvät sitä mukaa, kun siirryt perusmallista (G-luokka) suorituskykyiseen malliin (AMG G 63). Saat lopulta entistä tehokkaamman ja ylellisemmän ajoneuvon.

Suorituskyky

Mikään Mercedes-maasturi ei ole suorituskykyisempi kuin Mercedes-Benz G-luokka. Kiitos sen tehokkaan 4,0-litraisen V8-turbomoottorin, jossa on 9-vaihteinen automaattivaihteisto. Jos kuitenkin haluat tehokkaamman moottorin, voit valita AMG G 63 -varustelun.

Lisäksi G-luokka on nelivetoauto, joten sillä voi helposti kruisailla kaikenlaisissa maastoissa. Kaiken lisäksi tehokas moottori tuottaa 416 hv ja 450 lb-ft vääntöä. 4Matic-järjestelmän avulla tämä sotilasauto kiihtyy 0-100 km/h vain 5,6 sekunnissa.

Turvallisuus

Vaikka G-luokka on ylellinen katumaasturi, se ei ole kaikkein mukavin Mercedes-katumaasturi. Lisäksi se on polttoainesyöppö, mikä tarkoittaa, että kulutat pumpussa enemmän kuin muut Mercedes-maasturit. Se on kuitenkin erittäin turvallinen, ja siinä on joitakin parhaita turvallisuusominaisuuksia.

  Mikä on paras Mercedes-luokka?

Se ylpeilee sellaisilla turvallisuusominaisuuksilla kuin elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, kuolleen kulman avustin, mukautuva vakionopeudensäädin, aktiivinen kaistanpitoavustin, PRE-SAFE-teknologia, kymmenen turvatyynyä ja paljon muuta. Se kuuluu myös luotettavimpiin katumaastureihin vuoden 2014 G-luokan ohella. Tämän tehokkaan koneen perushinta on 132 900 dollaria.

FAQ

Mikä on paras Mercedes-katumaasturi?

Paras valmistettava Mercedes SUV on vuoden 2017 GLC-Class Coupe. Tämä auto ei ole vain tyylikäs ja elegantti, vaan se on myös tehokas turboahdetun moottorinsa ansiosta. Toisin kuin useimmat katumaasturit, tämä auto on myös polttoainetehokas ja erittäin luotettava. Vaikka se on coupe, se on mukava ja siinä on useita turvallisuusominaisuuksia.

Mikä on ylellisin Mercedes SUV?

Mercedesin ylellisin katumaasturi on Mercedes-Maybach GLS-600. Saatat yllättyä huomatessasi, että ylellisin Mercedes-maasturi ei ole G-luokka. GLS-600:ssa on tehokas V8-turbomoottori, jossa on lukuisia ylellisiä ja turvallisia ominaisuuksia. Se on ylivoimaisesti ylellisin Mercedes-katumaasturi.

Tämä suuri katumaasturi on 7-paikkainen ja tarjoaa mukavuutta kuin mikään muu. Se on erittäin tilava, ja siinä on mukavat nahkaistuimet, 7-tuumainen MBUX-tabletti takaistuimelle, langaton lataus, 26-kaiutin Burmester-äänentoistojärjestelmä, lämmitettävä käsinoja ja paljon muuta. Siinä on lähes kaikki ominaisuudet, joita voit toivoa ylelliseltä katumaasturilta.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, Mercedes-Maybach GLS-600:n sekä sisätilat että ulkopuoli ovat upeasti tehty kuvastamaan ylellisyyttä ja ylellisyyttä. Tämä katumaasturi on myös pidempi kuin G- ja GLE-luokka. Huikealla 161 000 dollarin perushinnallaan tämä katumaasturi on myös markkinoiden kalleimpia.

  Mitkä ovat parhaat renkaat Mercedes E350 -autoon?

Mihin eri luokkiin Mercedes-maasturit kuuluvat?

Jos haluat ostaa uuden tai käytetyn Mercedes SUV:n, on erittäin tärkeää tietää, mistä luokasta valita. Mercedes ylpeilee ainakin yhdeksällä katumaasturiluokalla. Näitä ovat Mercedes-Benz GLA-luokka, GLB-luokka, GLC-luokka, GLC-Coupe, GLE-luokka, GLE-Coupe, GLS-luokka, Mercedes-Maybach GLS ja G-luokka. GLA on edullisin, kun taas Mercedes-Maybach GLS on kallein.

Mitkä Mercedes-maasturit ovat 7-paikkaisia?

Jos etsit isoa katumaasturia seitsenhenkiselle perheelle, et jää ulkopuolelle. Mercedeksellä on useita maastureita, jotka sopivat parhaiten tähän rooliin. Niihin kuuluvat Mercedes-Benz GLB-luokka, GLE-luokka ja GLS-luokka. GLB-luokka on hieman ahdas, kun taas GLS-luokka on mukavin. Varmista, että olet tutustunut kuhunkin luokkaan, ennen kuin pääset laskeutumaan tarpeisiisi parhaiten soveltuvaan autoon.

Yhteenveto

Mercedes G-luokka on markkinoiden arvostetuin Mercedes-maasturi. Mercedes-Maybach GLS-600 on kuitenkin markkinoiden kallein ja ylellisin Mercedes-maasturi. Kaiken kaikkiaan G-Class-mallisto tarjoaa hienostuneimmat ja tehokkaimmat Mercedes SUV-mallit. Kyseessä on siis Mercedes-katumaasturin huippumalli.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z