Mikä on nopein Mercedes sedan?

Mercedes-Benz ei ainoastaan valmista tyylikkäitä ja ylellisiä automalleja, vaan se myös suunnittelee joitakin markkinoiden tehokkaimmista sedaneista.

Markkinoiden nopein Mercedes-Benz-sedan on vuoden 2021 Mercedes-AMG GT 63 S -malli. Tämä ylellinen AMG GT -malli tuottaa tehokkaasta 4,0-litraisesta V8-turbomoottoristaan 630 hevosvoimaa ja runsaat 664 hevosvoimaa vääntöä. Siinä on myös 9-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto, ja se kiihtyy 0-100:een 3,1 sekunnissa.

Mercedes-AMG GT 63 S -mallin ominaisuudet

Ulkonäkö

Mercedes-AMG GT 63 S -malli on kauniisti valmistettu GT-urheilumuotoilulla. Huolimatta siitä, että Mercedes kutsuu tätä mallia coupeksi, se luokitellaan sedanien alle, koska siinä on neljä ovea. Muita merkittäviä ulkoisia ominaisuuksia ovat AMG-spesifinen säleikkö, neliovinen coupe-malli, täys-LED-ulkovalaistus ja monivaiheinen aktiivinen takaspoileri.

Kuten useimmat Mercedes-mallit, valmistaja tarjoaa useita lisävarusteita, kuten AMG night package, hiilikuitukatto, 21-tuumaiset taotut AMG-ristikkopyörät harmailla aksenteilla ja paljon muuta. Yksi tämän mallin erinomaisista ominaisuuksista on jyrkästi kalteva kattolinja ja neljä pakoputkea.

Sisustus

AMG GT 63 S:n sisätilat huokuvat luokkaa ja ylellisyyttä, jota yleensä löytyy huippuluokan Mercedes-malleista. Sisätilat on suunniteltu hyvin, ja kaikki on tehty yksityiskohtia kunnioittaen. Siinä on näkyvä keskikonsoli, joka sijaitsee kuljettajan ja matkustajan välissä.

Auton matkustajat nauttivat mukavista mustista Nappanahkaistuimista. Etuistuimet ovat myös tuuletetut ja lämmitettävät sekä muistilla varustetut. Ja 64-värisen LED-ympäristövalaistuksen ansiosta voit nauttia tämän AMG-mallin sisätilojen tunnelmasta.

Koska tässä autossa on hoikka ulkomuotoilu, se tarkoittaa, että se ei ole yhtä tilava kuin muut huippuluokan Mercedes-sedanit. Neljä henkilöä mahtuu silti istumaan, sillä autossa on kaksi etu- ja kaksi takaistuinta. Pääntila on noin 40,8 tuumaa edessä ja 38,2 tuumaa takana.

  Voiko Mercedeksen grilliä vaihtaa?

Suorituskyky

Yksi Mercedes-AMG GT 63 S:ssä erottuva asia on sen fantastinen suorituskyky. Käsityönä valmistetulla AMG:n 4,0-litraisella V8 Biturbo -moottorilla varustettu auto on yksi markkinoiden tehokkaimmista sedaneista. Lisäksi siinä on AMG Speedshift MCT 9-vaihteinen vaihteisto.

AMG GT 63 S -mallin teho on 630 hevosvoimaa ja vääntömomentti 664 paunaa. Tämä auto saavuttaa nopeuden 195 mailia tunnissa, mikä on yksi alan nopeimmista. Ja nelivetojärjestelmän ansiosta se kruisailee helposti eri maastoissa ilman haasteita.

Polttoainetaloudellisuus

Kuten odotettua, Mercedes-AMG GT 63 S on polttoainesyöppö. Mutta kun sitä verrataan muihin nopeisiin sedan-malleihin, sen polttoaineenkulutus on hyvä. EPA arvioi tämän auton kulutuslukemaksi 16 mpg kaupungissa, 21 mpg maantiellä ja 18 mpg yhdistettynä.

Tämä luokitus on myös samankaltainen kuin BMW Alpina B7:llä, jolla on 17/25/20 mpg kaupungissa/maantie/yhdistetty. Se on jonkin verran polttoainetaloudellisempi kuin Porsche Panamera Turbo S, jonka polttoainetaloudellisuus on 15/21/17 mpg kaupungissa/maantie/yhdistetty. AMG GT 63 S pystyy kulkemaan vähintään 290 kilometriä ennen kuin se tarvitsee tankkauksen.

Turvallisuus

Mercedes-Benz ei arvaile turvallisuuden suhteen. AMG GT 63 S on yksi markkinoiden turvallisimmista luksusautoista. Se ylpeilee turvallisuusominaisuuksilla, kuten aktiivisella jarruavustimella, huomioavustimella, car-to-X-viestinnällä, kuolleen kulman avustimella, PRE-SAFE-järjestelmällä, jarruavustimella, elektronisella ajonvakautusohjelmalla ja monella muulla.

Teknologia- ja infotainment-ominaisuudet

Tätä mallia on hauska ajaa, sillä siinä on huippuluokan infotainment- ja viihdeominaisuudet. Se sisältää huippuluokan ominaisuuksia, kuten 12,3-tuumainen kosketusnäytöllinen multimedianäyttö, 12,3-tuumainen digitaalinen mittariston näyttö, MBUX, kosketuslevyohjain ja ääniohjaus luonnollisella kielen ymmärtämisellä.

  Missä Mercedeksessä on meluvaihteet

Hinnoittelu

AMG GT 63 S:n nopeuden ja huipputeknisten ominaisuuksien ansiosta tämä ei ole tavallinen sedan. Tämän vuoksi tämä auto maksaa yli 162 000. Korkeasta hinnastaan huolimatta tämä auto antaa sinulle kokemuksen, jollaista et ole koskaan ennen kokenut.

FAQ nopeista autoista

Mikä on markkinoiden nopein luksussedan?

Markkinoiden nopein luksussedan tällä hetkellä on vuoden 2020 Bentley Flying Spur. Tämä sedan kiihtyy nopeudesta 0-100 3,7 sekunnissa. Nopeaksi tämän auton tekee sen poikkeuksellinen nopeus, joka on 207 mailia tunnissa. Seuraavaksi nopeimmat sedanit ovat BMW Alpina, jonka nopeus on 205 mph, ja Dodge Charger Hellcat Redeye, jonka nopeus on 203 mph.

Mikä on luotettavin Mercedes-auto?

Luotettavin Mercedes-Benz-malli on E-luokka. Vaikka Mercedes rakentaa luotettavia autoja, kaikki niistä eivät ole kovin luotettavia. Siitä huolimatta E-Klasse on hyvin rakennettu kestämään pitkään ilman suuria ongelmia. Kyyti on myös mukavaa, ja polttoaineen kulutus on erinomainen.

Kumpi luksusauto on nopeampi – Mercedes AMG GT 63 S vai BMW Alpina B7?

Molemmat näistä autoista ovat supernopeita. BMW Alpina B7 on kuitenkin hieman nopeampi kuin Mercedes-AMG GT 63 S. AMG GT 63 S:n huippunopeus on 195 kilometriä tunnissa, ja se kiihtyy nopeudesta 0:sta 100 kilometriin tunnissa 3,1 sekunnissa. Toisaalta Alpina B7:n huippunopeus on 205 mph ja se kiihtyy 0-100 nopeuteen 3,2 sekunnissa.

  Mercedes vs BMW luotettavuus, kumpi on luotettavampi?

Mitä AMG-paketti sisältää?

MG-paketti sisältää takasäleikön muotoilut, urheilullisen etuosan ja sivuhelmat. Lisäksi pakettiin kuuluvat kiillotetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut pakoputket, rei’itetyt jarrulevyt, 18-tuumaiset kevytmetallivanteet ja madallettu suoran ohjauksen jousitus.

Mikä on paras Mercedes ostettavaksi?

Paras ostettava Mercedes-Benz-malli riippuu tarpeistasi ja budjetistasi. Jos sinulla on rahaa, voit valita G-Wagon-maasturin tai S-luokan Maybachin. Jos haluat nopeutta, AMG GT 63 S on paras valinta. Mutta jos haluat luotettavuutta, E-Luokka on paras vaihtoehto.

Nopeutta tyylillä

Mercedes-AMG GT 63 S on markkinoiden nopein Mercedes-Benz-malli. Erinomaisen nopeuden lisäksi siinä on huippuluokan sisätilat ja paljon vakiovarusteita. Tämä auto on kuitenkin myös kallis, ja sen säilytystila on minimaalinen.
Kaiken kaikkiaan se on nopeutta varten rakennettu auto, ja se on verrattavissa joihinkin markkinoiden nopeimpiin sedaneihin. Se on samassa luokassa kuin BMW Alpina B7, Dodge Charger Hellcat Redeye, Tesla Model S, Jaguar XE SV Project 8 ja Bentley Flying Spur.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z