Mikä on paras auto pitkälle automatkalle?

Viimeiset vuosi tai kaksi olivat uskomattoman stressaavia lukemattomien lukitusten ja matkustusrajoitusten vuoksi, mikä tarkoittaa, että lentokoneeseen tai junaan matkustaminen ei ole vieläkään yhtä helppoa kuin ennen. Hinnat ovat hieman paisuneet, ja aina on olemassa mahdollisuus, että saat tartunnan, vaikka olisit kuinka varovainen.

Jos kuitenkin haluat turvallisimman matkustustavan, sinun on luotettava luotettuun autoosi. Kaukomatkoihin kuuluu sinänsä paljon moottoritieajoa, paljon matkatavaroita ja paljon tylsyyttä. Tämä tarkoittaa, että tarkoitukseen sopivan auton on oltava mukava, hiljainen, käytännöllinen, tilava, viihdyttävä ja tehokas.

Suuri sedan on täydellinen valinta, kun on kyse pitkän matkan matkustamisesta, ja se, joka kannattaa hankkia, on Toyota Avalon. Jos kuitenkin haluat ylellisemmän ja vielä tilavamman täysikokoisen sedanin, kannattaa tutustua BMW 7-sarjaan. Jos olet ensisijaisesti kiinnostunut maastureista, tutustu Honda CR-V:hen.

Vaikka CR-V on varsin ihastuttava katumaasturi, Lincoln Navigator on vielä parempi, mutta se maksaa paljon enemmän. Jos kuitenkin nautit myös maalaismaisemista ja sinulla on tapana kulkea pitkiä matkoja yksin tai yhden matkustajan kanssa, Bentley Continental GT on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen.

Toyota Avalon – Edullinen vaihtoehto

Jos haluat loistavan monikäyttöisen ison sedanin maksamatta premium-hintoja, Toyota Avalonin pitäisi täyttää kaikki tarpeesi, ja vielä vähän enemmänkin. Avalonissa on iskukykyinen V6-moottori, joka tuottaa vaikuttavia MPG-tuloksia, erityisesti maantiellä.

Sisätilat ovat tilavat ja ensiluokkaisen näköiset, ja infotainment-järjestelmä on intuitiivinen ja tarjoaa myös käyttökelpoisia viihdetoimintoja. Luotettavuuden osalta Avalon on suurten sedanien segmentin kärkeä. Siinä on myös suuri tavaratila, hiljainen matkustamo ja paljon vakiovarusteita, jotka viihdyttävät sinua pitkän matkan aikana.

  Ovatko autot entistä luotettavampia vai epäluotettavampia

BMW 7-sarja – Tilaa, mukavuutta ja suorituskykyä huippuluokkaa.

BMW 7-sarja on BMW:n vertailusedan, joka kilpailee Audi A8:n, Mercedes Benz S-luokan ja Jaguar XJ:n kaltaisia autoja vastaan. 7-sarja on kuitenkin ylivoimainen, koska se on yhtä mukava niin maantiellä kuin maantieajossa ja on samalla jännittävä.

Vaikka 7-sarja eristää sinut hyvin ympäristöstäsi, se tarjoaa silti urheilullisen ajonautinnon. Sisätilat ovat täynnä paljon vempaimia, joiden pitäisi pitää sinut viihdyttävänä, ja tilantarjonta on parempi kuin A8:ssa tai S-luokassa.

Honda CR-V – Perhemaasturin vertailukohde

Honda CR-V on jo vuosia ollut yksi markkinoiden suosituimmista katumaastureista, ja uusin malli jatkaa samaa rataa. Se ei ehkä ole markkinoiden suurin katumaasturi, mutta se riittää silti hyvin viidelle matkustajalle ja kunnon matkatavaroille.

Se tarjoaa myös tehokkaat moottorit, suhteellisen korkeatasoiset sisätilat ja paljon vakiovarusteita. Parasta CR-V:ssä on kuitenkin se, että se tarjoaa markkinoiden kompakteista katumaastureista parhaan vastineen rahalle, erityisesti luotettavuutensa ansiosta.

Lincoln Navigator – Viiden tähden hotelli liikkeessä

Lincoln Navigator on ollut myynnissä jo jonkin aikaa, ja se tarkoittaa, että sen voi saada melko edulliseen hintaan. Jos valitset Black Label -huippumallin, saat kaikki viihdetoiminnot, joita maasturilta voi toivoa.

Tarjolla on riittävästi tilaa 7 matkustajalle ja silti paljon tavaratilaa. Matkustamo on uskomattoman hyvin sisustettu, ja siinä on paljon laadukkaita materiaaleja. Tarjolla oleva ilmajousitus on uskomattoman rauhallinen, ja matkustamo on hyvin eristetty pitkiä maantieajoja varten.

  Miten voitat automyyjän?

Bentley Continental GT – Markkinoiden paras Grand Tourer.

Bentley Continental GT on luultavasti paras auto mannertenvälisiin matkoihin, sillä se tarjoaa ylivoimaa lähes joka suhteessa. Moottoreista alkaen voit valita joko malliston kärkimallin ja voipehmeän W12-moottorin tai urheilullisemman V8-vaihtoehdon.
Sisätilat on vuorattu kokonaan hienoilla materiaaleilla, ja NAME surround -järjestelmä on uskomaton. Istuimissa on monisuuntainen sähkösäätö, lämmitys, jäähdytys ja hieronta, jotta olosi olisi mahdollisimman mukava. Jos törmäät kuitenkin mutkittelevalle tielle, nautit myös Continentalin leikkisästä alustasta ja salamannopeasta DCT-vaihteistosta.

UKK-osio

Mikä tekee loistavasta pitkän matkan cruiserista hyvän?

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten hyvin auto toimii pitkällä matkalla, mutta mukavuus on luultavasti tärkein. Tämä tarkoittaa, että tarkastelemassasi autossa on oltava tukevat ja mukavat istuimet, hiljainen matkustamo ja ergonominen sisustus.

Sen on myös oltava tilava sekä matkustajien osastolla että tavaratilassa. Moottorin on oltava reipas ja silti taloudellinen maantiellä, ja infotainment-järjestelmän on tarjottava paljon hyödyllisiä toimintoja, jotta viihdyt pitkällä matkalla.

Onko parempi matkustaa maasturilla vai sedanilla?

Maasturit ovat loistavia pitkän matkan matkustajia, mutta ne eivät ole yhtä hyviä kuin jotkut sedanit. Kaikki riippuu kuitenkin kyseisestä mallista, mutta sedanit ovat yleensä aerodynaamisempia ja kevyempiä, mikä tarkoittaa, että sedanin pitäisi teoriassa olla sisältä paljon kevyempi ja hiljaisempi.

  Mitkä ovat turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta parhaat sähköautot?

Tämä tarkoittaa myös sitä, että sedanin pitäisi olla myös tehokkaampi. Maastureissa on kuitenkin yleensä enemmän tilaa, ja ne tarjoavat hallitsevamman ajoasennon, joka suosii näkyvyyttä kaikkialle. Lisäksi katumaasturit ovat ylivoimaisia, kun on kyse huonommasta tienlaadusta, mutta maantieajossa sedan on paljon ryhdikkäämpi.

Mitkä autot eivät ole loistavia pitkän matkan kruisailijoita?

Se, miten hyvin auto suoriutuu pitkän matkan matkasta, riippuu ensisijaisesti siitä, miten hyvin se on varustettu. Tämä tarkoittaa sitä, että lähtötason varusteluauto ei todennäköisesti ole hyvä, koska tällaisissa autoissa on yleensä perusistuimet, joissa ei ole paljon säätömahdollisuuksia.

Lisäksi pienet autot, joiden sisätilat ja tavaratila ovat huonot, eivät myöskään ole kovin hyviä ilmeisistä syistä. Lopuksi, tehottomilla moottoreilla varustettuja autoja olisi myös vältettävä, koska ne lisäävät matkakustannuksiasi eksponentiaalisesti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z