Mikä on paras BMW-sarja?

Mikä on paras BMW-sarja?

Vuosien varrella BMW:t ovat osoittautuneet parhaiksi luksusajoneuvoiksi, jotka tuovat nautinnollisen ajokokemuksen ja todellisen tuntuman tien päällä. BMW:t ovat myös varsin monipuolisia, ja eri tilaisuuksiin on tarjolla erilaisia malleja. BMW 4-sarja on sopivin valinta pidemmille matkoille, kun taas BMW 1-sarja sopii mainiosti kaupunkiliikenteeseen.

Parhaat BMW-sarjat pitkille matkoille

Nauttiaksesi pitkästä perheen automatkasta kaukaiseen kohteeseen tarvitset runsaasti jalkatilaa, pääntilaa, mukavuutta, ylellisyyttä ja nopeutta. Lisäksi tarvitset ison tavaratilan, johon voit sijoittaa matkatavarasi. BMW 4-sarja tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta. Se on yhdistelmä urheilullisuutta, hienostuneisuutta ja tyyliä, joka saavuttaa nopeuden 0 – 60 km/h vain 4 sekunnissa, jos valitset M-paketin.

BMW 4-sarjan ohjaus on vertaansa vailla, pehmeä ja herkkä. Monet omistajat kertovat, että he tuntevat olevansa yhteydessä koneeseen, mutta hallitsevansa ajoneuvoa täysin. Ainoa haittapuoli on, että 4-sarja ei ole kaikkein taloudellisin luksussedan, sillä se kulkee keskimäärin 22 mpg kaupungissa ja 33 mpg maantiellä.

BMW 4-sarja: Infotainment ja sisätilat

Kun puhutaan pitkistä matkoista, mukavuus tekee ihmeitä. Vuoden 2021 4-sarjan malleissa on vakiona 8,8-tuumainen näyttö ja lisävarusteena ostettavissa 10,3-tuumainen näyttö. Näytöt ovat erittäin intuitiivisia ja kuljettajan kannalta mukavia käyttää.

Infotainment-ohjelmisto on uusin iDrive 7, jossa on sisäänrakennettu Apple Carplay ja Android Auto. Sisäänrakennettu Wi-fi ja langaton älypuhelinten lataus ovat myös lisäominaisuuksia, joista voit maksaa ja jotka varmistavat ajomukavuuden.

  Ovatko käytetyt BMW:t luotettavia?

BMW 4-sarja: BMW: Turvallisuus ja ajomukavuus

BMW 4-sarja on täydellinen ajoneuvo pitkille automatkoille. Turvallisuuden osalta uudet vuoden 2021 mallit eivät ole vielä NHTSA:n tai IIHS:n kolaritestejä, mutta ne tarjoavat uusimmat kuljettajaa avustavat ominaisuudet ja kolareita ehkäisevät järjestelmät.

4-sarjassa on automaattinen hätäjarrutus ja jalankulkijoiden tunnistus sekä vakiona kaistavahtijärjestelmä, jossa on kaistanpitoavustinominaisuudet. Nämä ominaisuudet auttavat kuljettajaa ja matkustajia pysymään turvassa pitkillä ajomatkoilla.

Saatavilla on myös puoliautonominen ajo ja mukautuva vakionopeudensäädin, jotka voivat lievittää huomattavasti kuljettajien väsymystä pitkillä matkoilla.

Paras BMW-sarja kaupunkiliikenteeseen ja työmatkoihin

Ajaminen kaupunkiliikenteessä on paljon erilaista kuin pitkät matkat ja automatkat perheen kanssa. Kaupunkiliikenteessä olet useimmiten ostoksilla tai työmatkalla ja ajat yksin. BMW 1-sarja on tässä etulyöntiasemassa, sillä sen parempi polttoainetaloudellisuus liikenteessä ja etuveto tekevät siitä hyvän yleiskäyttöauton kaikkina vuodenaikoina, jopa lumisateessa.

BMW 1-sarja on suhteellisen hiljainen auto verrattuna muihin BMW-malleihin, ja se on melko voimakas alemmalla kierroslukualueella. Ja etuvetoisuudesta huolimatta tämä auto tuntuu BMW:ltä.
Sillä pääsee 8,5 sekunnissa nopeudesta 0 – 62 km/h, mikä on varsin nopea kaupunkiautoksi tai perheautoksi. Se on saatavana sekä bensiini- että dieselmoottoreilla.

BMW 1-sarja: Sisätilat

1-sarjassa on mukava vakiosisustus, jossa on kaikki liikenteessä ajamiseen tarvittavat ominaisuudet. Se tarjoaa runsaasti pää- ja jalkatilaa ja tuo mukanaan täysin sähkötoimiset istuimet, jotka ovat säädettävissä kaikkiin tarpeisiin.

  BMW 328i vs. 428i: 328i: Kumpi on parempi?

Sen sijaan istuintyynyt ovat suhteellisen kovat, mikä voi heikentää miellyttävyyttä pidemmillä ajomatkoilla. Voit halutessasi käydä koeajamassa ne. Tämän lisäksi Series 1:n sisätilat ovat ylelliset, tilavat ja mukavat. Siinä on vakiona 10,3-tuumainen infotainment, Apple Carplay ja Android Auto.

BMW 1-sarja: pysäköinti ja mukavuus

Jos etsit kaupunkiautoa, sinun on oltava varma, että sinulla on asianmukaiset välineet pysäköintiin myös ahtaampiin paikkoihin. BMW 1-sarja on varustettu etu- ja takapysäköintiantureilla, jotka kompensoivat auton takapilareista johtuvaa rajoitettua näkyvyyttä.
Saatavilla on myös puoliautomaattinen pysäköintiavustin, jos päätät ostaa lisävarusteen vakiovarusteeseen.
Kaikki 1-sarjan moottorit ovat varsin polttoainetaloudellisia muihin BMW-malleihin verrattuna. Vuoden 2006 120d:n sekalaiskulutus on keskimäärin 49,5 mpg, mikä on erittäin hyvä. Moottorista riippuen useimmat BMW 1-sarjan autot saavat noin 42-44 mpg, mikä vaihtelee ajotavan mukaan. Tämä on BMW:ltä silti vaikuttava luku, ja se tekee siitä täydellisen työmatkakäyttöauton.
BMW 1-sarja tuntuu paljon paremmin tehdyltä kuin muiden merkkien kilpailijat, kuten Mercedes-Benzin A-luokka tai Audi A3. Ainoa kilpailija, joka sillä on tällä alalla muotoilun, toiminnallisuuden ja ajokokemuksen osalta, on myydyin Mazda 3.

BMW:n luotettavuus vuonna 2020

Vastoin yleistä uskomusta BMW 1-sarja osoittautui vuonna 2020, kuten useimmat muutkin merkin mallit What Car?:n luotettavuusluokituksissa. Se sijoittui 9. sijalle kaikista testatuista 31 valmistajasta.
BMW 1-sarja 1 leimattiin jopa yhdeksi vuoden luotettavimmista BMW-malleista ja se arvioitiin korkeammalle kuin kilpailijat, kuten Audi, Mercedes tai Volkswagen. Se jakoi 9. sijan Mazdan kanssa.

  Tekeekö BMW nelivetoista autoa?

1-sarjaa ja 4-sarjaa koskevat usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon BMW 4-sarjan ja BMW 1-sarjan korjaus maksaa?

BMW:n osat ovat kalliita, samoin kuin korjaukset ja työ. BMW 1-sarjan korjaukset maksavat keskimäärin noin 750 dollaria per mekaanikkokäynti. BMW 4-sarjan keskimääräiset korjaukset ovat hieman enemmän, 820 dollaria käyntiä kohti.

Kuinka usein BMW 4-sarjan autoa pitäisi huoltaa?

On suositeltavaa, että teet BMW 4 Series -autollesi täyden huollon 12 000 kilometrin välein tai 12 kuukauden välein sen mukaan, kumpi kuluu ensin. Sinun on ryhdyttävä toimiin ja tarkistettava kaikki ajoneuvosi osat jarruista nesteisiin ja öljyihin. Määräaikaiset täyshuoltotarkastukset alentavat omistamisen kokonaiskustannuksia ja vähentävät ajoneuvosi rikkoutumismahdollisuuksia.

Kuinka usein BMW 1-sarjan ajoneuvo on huollettava?

Koska BMW 1-sarjaa ajetaan useammin kaupungissa ja liikenteessä, se on huollettava useammin. Jos olet pääasiassa kaupunkiautoilija, hyvä arvio olisi 10 000 kilometrin välein tai 12 kuukauden ajomatkan jälkeen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z