Mikä on paras luksusmaasturi senioreille?

Monet ihmiset siellä haluavat tuntea itsensä saavutetuiksi, ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä niin kuin ostaa luksusmaasturi eläkkeelle. Loppujen lopuksi meidän pitäisi nauttia itsestämme aika ajoin, ja jos rakastat erityisesti autoja, luksusmaasturin ostaminen on varmasti herkkua.

Ja harkittavia vaihtoehtoja on lukuisia. Jos haluat pienemmän luksusmaasturin, Porsche Macan, Audi Q5, BMW X3, Range Rover Velar tai Mercedes Benz GLC ovat kaikki upeita vaihtoehtoja. Voit myös valita pienemmän coupe-SUV-version, jos pidät sellaisesta.

Jos pidät enemmän keskikokoisista katumaastureista, Mercedes Benz GLE, BMW X5, Range Rover Sport, Volvo XC90, Audi Q7 tai Porsche Cayenne ovat johtavia vaihtoehtoja. Jos haluat aivan huipulle, Lamborgini Urus, Bentley Benteyga tai Rolls Royce Cullinan ovat varteenotettavia vaihtoehtoja.

Täysikokoiset 7-paikkaiset katumaasturit ovat enemmän perhekeskeisiä, mutta jotkut nauttivat valtavan katumaasturin ajamisesta myös yksin. BMW X7, Range Rover Vogue tai Mercedes Benz GLS ovatkin suosituimpia vaihtoehtoja.

Paras ylellinen kompakti katumaasturi senioreille

Kompaktit katumaasturit ovat juuri nyt kovassa nosteessa. Jokainen merkki keskittyy ensisijaisesti kompakteihin katumaastureihin, koska ne tietävät, että kompakti katumaasturi on suosituin katumaasturisegmentti tällä hetkellä. Ne ovat riittävän suuria, suhteellisen edullisia ja täynnä 99 % kaikista ylellisyysominaisuuksista.

Ensimmäinen vaihtoehto, jota kannattaa harkita, on vakiintunut saksalainen kolmikko, Audi Q5, BMW X3 ja Mercedes GLC. Q5 on loistava yleismalli aivan kuten kaikki muutkin Audit, BMW on hieman urheilullisempi, ja Mercedes GLC on kaikkein rentouttavin.

  Halpenevatko sähköautot?

Minkä tahansa näistä kolmesta valitsemisen pitäisi riippua siitä, mitä odotat kompaktilta katumaasturilta ja mistä merkistä pidät eniten. Mutta jos haluat vielä jännittävämpiä vaihtoehtoja, kannattaa harkita Porsche Macania tai Range Rover Velaria.

Velar on kiistatta markkinoiden parhaimman näköinen kompakti katumaasturi tällä hetkellä, ja Macan on jännittävin ajettava. Voit myös tutustua hiljattain uudistettuun Jaguar F-Paceen, joka on rakennettu suurin piirtein samalle alustalle kuin Velar.

Paras ylellinen keskikokoinen katumaasturi senioreille

Monet ihmiset ovat sitä mieltä, että kompakti katumaasturi ei ole todellinen katumaasturi, ja vaikka kompaktit katumaasturit tarjoavat 99 prosenttia olennaisesta katumaasturikokemuksesta, ne eivät yleensä ole hyviä maastossa, eivätkä ne yksinkertaisesti pysty vastaamaan keskikokoisen katumaasturin läsnäoloon tiellä ja rakentamisen laatuun.

Ja ne, joilla on eniten läsnäoloa tiellä, ovat Lamborghini Urus ja Rolls Royce Cullinan. Nämä kaksi ovat tyylikkäimpiä ja eksklusiivisimpia katumaastureita, joita voi tällä hetkellä ostaa, ja jos mukaan lisätään Bentley Benteyga, joka on täydellinen keskitie näiden kahden väliltä, voit valita sen, joka mielestäsi sopii parhaiten tarpeisiisi ja toiveisiisi.

Mutta jos et aio käyttää omaisuuksia arvonalennukseen, voit yhtä hyvin valita BMW X5:n, Mercedes GLE:n, Porsche Cayenne Volvo XC90:n tai Range Rover Sportin. X5, Cayenne ja RR Sport ovat kolmikosta jännittävimmät, ja ne tarjoavat myös urheilullisimman ajokokemuksen.

Audi Q7 on tilavin, ja se perustuu samaan alustaan kuin Bentley Benteyga ja Cayenne, mutta Q7:stä on saatavana myös 7-paikkainen malli. Mitä tulee Mercedes GLE:hen, tämä keskikokoinen katumaasturi on mukavin ja rentouttavin vaihtoehto koko Executive Mid-size SUV -segmentissä.

  Voiko huono ilmastointikompressori aiheuttaa auton ylikuumenemisen?

Paras ylellinen täysikokoinen katumaasturi senioreille

Ja sitten tulemme lippulaivamaastureihin, markkinoiden suurimpiin, vaikuttavimpiin ja yleensä kyvykkäimpiin katumaastureihin, ainakin teoriassa. Tästä huolimatta, jos haluat mahdollisimman paljon tilaa, on todella helppoa valita mikä tahansa näistä, mutta jos ei, lukuun ottamatta Voguea, sinun kannattaa valita sen sijaan keskikokoinen katumaasturi.

Tämä johtuu siitä, että nämä SUV:t eivät ole kovinkaan paljon ”enemmän” verrattuna keskikokoiseen SUV:iin, ei samalla tavalla kuin täysikokoinen sedan verrattuna keskikokoiseen sedaniin. Jos katsot Mercedes Benz GLS:ää, huomaat, että GLE ja GLS ovat samoja, ainoa todellinen ero näiden kahden välillä on koko.

BMW X7 on jonkinlainen parannus BMW X5:een verrattuna, mutta silti ei ole järkevää valita sellaista, jos et tarvitse X7:n tarjoamaa lisätilaa. Range Rover Vogue on kuitenkin todellinen Range Roverin lippulaiva, ja Vogue on jo itsessään katumaasturi-ikoni, aivan kuten Mercedes Benz G-luokka.

FAQ-osio

Mikä on ylellisin katumaasturi, jonka rahalla voi tällä hetkellä ostaa?

Rolls Royce Cullinan, eikä se ole edes lähellä. Rolls Royce on brändi, joka keskittyy yksinomaan ylellisyyteen ja vain ylellisyyteen, eikä kukaan tee sitä paremmin kuin Rolls Royce. Muita uskomattoman ylellisiä SUV-vaihtoehtoja ovat Benteyga, Range Rover Autobiography ja Maybach GLS.

Mutta mitään muuta katumaasturia ja Cullinania ei voi verrata toisiinsa, sillä Cullinan on todella ylellinen katumaasturimestari.

  Ovatko itselataavat hybridit hyviä?

Mikä on nopein katumaasturi, jonka rahalla voi ostaa juuri nyt?

Viime vuosina autonvalmistajat ovat alkaneet kehittää urheilullisia katumaastureita. Autot, kuten Lamborghini Urus ja Bentley Benteyga Speed, Porsche Cayenne Turbo S E-hybrid, ovat nopeimpia katumaastureita markkinoilla tällä hetkellä.

Urusin huippunopeus on 190 kilometriä tunnissa, ja se kiihtyy paikallaan pysähtyneenä sataan sekuntiin hieman yli kolmessa sekunnissa. Bentley Benteyga Speedin huippunopeus on myös 190mph, mutta 0-60mph aika on hieman hitaampi verrattuna Urukseen. Ja lopuksi Cayenne Turbo S E-hybridin nopeus on 183mph ja 0-60mph aika 3,8 sekuntia.

Pitäisikö minun valita klassinen katumaasturi vai coupé-maasturi?

Nykyään voit valita jonkinlaisen coupe SUV:n. Jotkin mallit, kuten Cayenne Coupe, GLE Coupe, Audi Q8 ja BMW X6, ovat todellakin coupe-maastureita. Näiden ainoa etu on kuitenkin muotoilu, ja suuri haittapuoli on tilan puute.

Näissä coupe-maastureissa tingitään suuresti takapenkkien matkustajatilasta, ja tämä voi olla joillekin ratkaiseva tekijä. On syytä mainita, että Audi Q8 näyttää tarjoavan eniten tilaa takamatkustajille.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z