Mikä on paras maasturi 6-henkiselle perheelle?

Auton ostaminen suurperheelle ei ole yhtä yksinkertaista kuin tavallisen auton ostaminen, sillä vaihtoehtoja on vähemmän. Sen lisäksi, että etsit mukavaa, turvallista ja sujuvaa ajoa, sinun on löydettävä jotain, joka sopii koko perheelle.

Paras katumaasturi 6-henkiselle perheelle on Kia Telluride. Sillä on tiukkaa kilpailua Hyundai Palisaden ja Mazda CX-9:n kaltaisten katumaastureiden kanssa, mutta se on etulyöntiasemassa näihin kahteen poikkeukselliseen katumaasturiin nähden.

Kia Telluride erottuu parhaaksi maasturiksi kuusihenkiselle perheelle sen mukavan ajomukavuuden, edullisen hinnan ja seitsemän-kahdeksan matkustajan mahtumisen ansiosta.
Toisin kuin useimmissa maastureissa, joissa on kolmannen rivin istuimet, Kia Telluride on varsin mukava ja siinä on runsaasti säilytystilaa lastin säilyttämiseen. Consumer Reports on luokitellut tämän auton yhdeksi markkinoiden luotettavimmista katumaastureista, mikä tekee siitä täydellisen perheauton. Se sijoittuu korkealle myös turvallisuusluokituksissa.

Kia Telluriden ominaisuudet

Ulkonäkö

Kia Telluriden yleinen muotoilu on henkeäsalpaava. Vaikka Kia Telluride on vasta tullut markkinoille, se antaa Toyota Highlanderille ja Honda Pilotille kyytiä. Se tulee pian ylittämään ne. Telluride on yksi komeimmista ulkoasultaan ja viimeistelyltään erinomainen.

Kia Telluride vetää katseet puoleensa jo kaukaa harmaalla etusäleiköllään. Ja viimeisimmän Nightfall Edition -paketin ansiosta tämä auto on helppo huomata jo kaukaa. Siinä on myös 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, joissa on maalattu viimeistely, mikä saa sen näyttämään erittäin ylelliseltä hintaansa nähden.

Rohkean ulkomuodon lisäksi Kia Telluridessa on ylelliset ja mukavat sisätilat. Se sisältää muun muassa seuraavia ominaisuuksia:

  • Mattoiset lattiamatot
  • 6 kaiutinta
  • 8,0 tuuman kosketusnäyttö
  • Älykäs vakionopeudensäädin
  • Sofino-synteettinen nahkaverhoilu istuimissa
  • 8-suuntaisesti sähkösäätöinen matkustajan istuin,
  • Nahkaverhoiltu ohjauspyörä.
    Sisätilat on mietitty hyvin ja niissä on ajateltu perhettä. Sekä 2. että 3. rivin istuimet ovat helposti säädettävissä. Itse asiassa 3. rivin istuimet voi asettaa taaksepäin, kun taas 2. rivin istuimissa on säädettävät pääntuet. Nämä ja monet muut sisätilojen ominaisuudet tekevät ajamisesta mukavaa.
  Ovatko hybridit hyviä pitkän matkan ajamiseen?

Suorituskyky

Mukavan ajomukavuuden lisäksi Kia Telluride on myös suorituskyvyltään erinomainen. Se on varustettu V6-rikastimella, joka tuottaa jopa 291 hv ja 262 lb-ft vääntöä. Siinä on myös nelivetojärjestelmä, joka yhdistettynä 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon takaa upean suorituskyvyn.

Kia Telluride kiihtyy nopeudesta 0-100 7,1 sekunnissa, mikä on varsin hyvä. Ainoa haittapuoli tässä katumaasturissa on se, että se ei ole polttoainetehokas. Sen EPA-polttoainetaloudellisuusluokitus on 20 mpg kaupungissa ja 26 mpg maantiellä. Tämä on melko huono, ja se voidaan luokitella polttoainesyöjäksi.

Turvallisuus

Toinen syy, miksi Kia Telluride on täydellinen katumaasturi kuusihenkiselle perheelle, on sen turvallisuus- ja luotettavuusluokitukset. Itse asiassa tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi perheet rakastavat tätä maasturia. Se on läpäissyt törmäystestit ja ylpeilee useilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten kaistanpitoavustimella, kuljettajan huomiovaroituksella ja kaistaltapoistumisavustimella.

Tavaratila

Sen lisäksi, että Kia Telluride tarjoaa runsaasti tilaa matkustajille 2. ja 3. rivillä, siinä on myös runsaasti tavaratilaa. Katumaasturissa on 21 kuutiometriä tilaa kolmannen rivin takana, 46 kuutiometriä tilaa toisen rivin takana ja 87 kuutiometriä tilaa, kun molemmat rivit on taitettu alas.

Hinta

Kaikista näistä erinomaisista ominaisuuksista voisi olettaa, että tämä katumaasturi maksaa paljon. Näin ei kuitenkaan ole. Kia Telluriden perushinta on 33 415 dollaria, mikä on varsin alhainen ottaen huomioon sen tarjoamat ominaisuudet. Saat siis enemmän kuin mistä maksat tästä vaikuttavasta eteläkorealaisesta autosta.

  Mikä auto on mukavin pitkässä ajossa?

Yleisiä kysymyksiä

Mikä on paras tila-auto kuusihenkiselle perheelle?

Paras tila-auto vähintään 6-henkiselle perheelle on Mercedes-Benz V-Class. Tässä tila-autossa on seitsemän tai kahdeksan istumapaikkaa. Lisäksi auto on kauniisti muotoiltu ja siinä on ylellisiä Mercedes-ominaisuuksia, jotka tekevät sisätiloista mukavat ja hauskat.

Mitä tarkoittaa kolmannen rivin istumapaikat?

Kolmas rivi autoissa tarkoittaa ajoneuvoissa, kuten maastureissa, farmareissa, tila-autoissa tai monikäyttöautoissa, olevaa ylimääräistä kolmatta istuinriviä, jolla voidaan laajentaa istumapaikkoja tavanomaisten, useimmissa ajoneuvoissa olevien etu- ja takaistuinten ulkopuolelle. Kolmannen istuinrivin ansiosta ajoneuvoihin mahtuu 6-9 henkilöä. Se voidaan yleensä taittaa alas tavaratilaan, jolloin tavaratilaa saadaan lisää.

Mikä on paras maasturi, jossa on kolmas istuinrivi, arvoon nähden?

Vaikka monet maasturit tarjoavat kolmannen rivin istumapaikkoja, kaikki eivät tarjoa vastinetta rahalle. Joidenkin alkukustannukset ovat korkeat ja niiden ylläpito on kallista. Yksi edullisimmista vaihtoehdoista on Mitsubishi Outlander. Sen lähtöhinta on erinomainen, ja lisäksi se on luotettava ja tilava.

Mikä on turvallisin ja luotettavin maasturi kolmannella rivillä perheelle?

Kia Telluride on epäilemättä turvallisin ja luotettavin kolmannella rivillä varustettu katumaasturi perheelle. Tämä auto sai Consumer Reportsilta viisi arvosanaa viidestä ennustetusta luotettavuusluokituksesta. Se sijoittuu hyvin myös IIHS:n tekemissä törmäystesteissä.
Mutta jos haluat muun automallin kuin Kia Telluriden, kaksi muuta hyvää vaihtoehtoa ovat Hyundai Palisade tai Mazda CX-9. Nämä kaksi katumaasturia ovat myös luotettavia ja hyvin rakennettuja palvelemaan suurta perhettä.

  Paras Mercedes käytetty SUV

Mikä on pienin katumaasturi, jossa on kolmannen rivin istumapaikat?

Pienin katumaasturi, jossa on kolmannen rivin istumapaikat, on Volkswagen Tiguan. Tämä pienikokoinen katumaasturi on myös edullinen, mutta siihen mahtuu jopa seitsemän matkustajaa. Odotetusti tämä auto ei ole kovin mukava, sillä se on melko ahdas. Jos siis etsit mukavaa katumaasturia, jossa voi istua aikuisia kolmannella rivillä, jatka etsimistä.

Mukava, turvallinen ja luotettava

Kaiken kaikkiaan paras katumaasturi kuusihenkiselle perheelle on Kia Telluride. Sen lisäksi, että tässä autossa on tilaa jopa kahdeksalle henkilölle, se tarjoaa myös runsaasti tavaratilaa. Se on myös mukava ja kiihtyy ripeästi. Ennen kaikkea se on erittäin turvallinen ja luotettava, mikä tarkoittaa, että perheesi on turvassa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z