Mikä on paras maasturi lyhyelle henkilölle?

Yksi eniten huomiotta jätetyistä tekijöistä uutta autoa ostettaessa on kuljettajan pituus. Jos kuljettaja on liian lyhyt tai pitkä autoon nähden, ajo ei ole sujuvaa. Siksi haluamme selvittää, mikä on paras katumaasturi lyhyelle ihmiselle.

Paras katumaasturi lyhyelle ihmiselle on Subaru Forester. Kiitos sen erinomaisesta näkyvyydestä ja korkeammasta kyydistä, joka helpottaa lyhyitä kuljettajia näkemään ympäristönsä hyvin. Sen lisäksi tämä kompakti katumaasturi on turvallinen ja luotettava.

Subaru Foresterin lisäksi muita lyhyille ihmisille sopivia katumaastureita ovat Subaru Outback, Volvo CX90, BMW X3, Lincoln Aviator ja Audi Q5. Subaru Forester on parempi kuin kaikki nämä katumaasturit, koska se on luotettavampi, turvallisempi ja siihen on helppo nousta sisään ja ulos.

Subaru Foresterin ominaisuudet

Ulkonäkö

Subaru Forester erottuu muista luokkansa katumaastureista käytännöllisyytensä, luotettavuutensa, monipuolisuutensa ja kestävyytensä ansiosta. Tämän mallin ulkoinen ilme ei kuitenkaan ole mitenkään erikoinen, sillä useimmissa luokkansa kompakteissa katumaastureissa on parempi muotoilu ja viimeistely.

Kaiken kaikkiaan Subaru Forester on ulkoasultaan mukavan näköinen, ja sen LED-ajovalot ovat ihanan kokoisen säleikön molemmin puolin. Lisäksi se on varustettu 17-tuumaisilla teräsvanteilla, jotka ovat vakiovarusteena perusversioissa. Näiden ominaisuuksien lisäksi autossa ei ole mitään hienoa, ellet maksa lisävarusteista.

Sisätilojen osalta asiat piristyvät hieman. Foresterin sisätilat ovat hyvin rakennetut ja niissä on ripaus tyyliä. Yksi sisätilojen viehättävistä kohdista on kojelauta, jossa on kauniit ääriviivat ja tikkaukset. Lisäksi siinä on hyvä näkyvyys ulospäin, minkä vuoksi sitä pidetään erinomaisena autona lyhyille ihmisille.

  Mikä on pehmeimmin ajettava Mercedes-maasturi?

Yleisesti ottaen Subaru Foresterin sisätilat eivät ole lähelläkään huippuluokan autoja, kuten Audi Q5, Volvo CX90 tai BMW X3. Myöskään näyttö ei ole kovin intuitiivinen, mutta ergonomia on hyvin järjestetty ajamisen helpottamiseksi.

Suorituskyky

Subaru Foresterissa on 2,5-litrainen nelivetoinen rivikaasumoottori, jossa on 7-vaihteinen automaattivaihteisto, ja se on yksi luokkansa suorituskykyisimmistä kompakteista katumaastureista. Lisäksi sen nelivetojärjestelmä on edistyksellinen ja autossa on suuri maavara. Tämä tarkoittaa, että voit kruisailla erilaisissa maastoissa pienin ongelmin.

Kun painat poljinta, tämä katumaasturi tuottaa maksimissaan 182 hv ja 176 b-ft vääntöä. Se myös kiihtyy 0-100 km/h vain 8,5 sekunnissa. Se ei kuitenkaan ole kaikkein polttoainetehokkain katumaasturi, sillä sen EPA-polttoainetaloudellisuusluokitus on 26 mpg kaupungissa ja 33 mpg maantiellä.

Turvallisuus

Subaru Forester sai NHTSA:lta ja Consumer Reportsilta hyvät arvosanat. Se sai erinomaiset turvallisuus- ja luotettavuusluokitukset. Tähän mennessä katumaasturista ei ole peruttu yhtään mallia takaisin. NHTSA antoi sille viiden tähden arvosanan, kun taas IIHS ei ole vielä testannut sitä.

Foresterin turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa etutörmäysvaroitin automaattisella hätäjarrutuksella, kaistalla pysymisen avustin, mukautuva vakionopeudensäädin, kaistavahti ja mukautuvat LED-ajovalot. Perus 3 vuoden takuun ansiosta tämä on loistava katumaasturi lyhyille ihmisille investoida.

Kapasiteetti ja tavaratila

Sen lisäksi, että auto tarjoaa lyhyille ihmisille riittävästi jalka- ja päätilaa edessä, se tarjoaa riittävästi tilaa myös toisella rivillä. Sen jalkatila edessä on 43,3 tuumaa, pääntila edessä 41,2 tuumaa, jalkatila takana 39,4 tuumaa ja pääntila takana 39,6 tuumaa.
Viiden istumapaikan ansiosta tämä on täydellinen auto 5-henkiselle perheelle. Lisäksi aikuiset istuvat toisella rivillä mukavasti, sillä jalkatilaa on riittävästi. Tilavan matkustamon lisäksi Subaru Foresterissa on myös suuri tavaratila. Sen tavaratilassa on 31,1 kuutiometriä tavaratilaa.

  Mikä auto on mukavin pitkässä ajossa?

Hinta

Luokkansa pieniin katumaastureihin verrattuna Subaru Forester on hyvin hinnoiteltu. Se ei siis ole halpa eikä kallis, kun otetaan huomioon sen tarjoamat ominaisuudet. Tämän auton perushinta on 28 845 dollaria, mikä on ihan ok.

FAQ

Mikä on paras maasturi pitkälle ihmiselle?

Toisin kuin lyhyet ihmiset, jotka tarvitsevat autoja, joissa on vähän jalkatilaa ja pääntilaa, pitkät ihmiset tarvitsevat autoja, joissa on paljon pään- ja jalkatilaa eturivissä. Jos siis olet pitkä ihminen, maastoautoja, joiden ostamista kannattaa harkita, ovat Kia Telluride, Jeep Renegade, Chevrolet Traverse, Ford Expedition ja Hyundai Santa Fe.

Missä autoissa on paras näkyvyys lyhyelle henkilölle?

Kun olet alle keskipituinen henkilö, kaikki autot eivät sovi sinulle. Sen lisäksi, että löydät sopivan pituisen auton, sinun on löydettävä auto, jossa on hyvä näkyvyys. Joitakin parhaita autoja, joissa on erinomainen näkyvyys paitahenkilöille, ovat Genesis G90, Nissan Armada, Lexus ES ja Cadillac Escalade.

Mikä on huonoin maasturi lyhyille ihmisille?

Jeep Renegade on huonoin katumaasturi lyhyille ihmisille. Vaikka tämä katumaasturi näyttää kompaktilta, lyhyillä kuljettajilla on vaikeuksia nähdä tietä eteen tai sivulle. Tämä johtuu siitä, että siinä on edessä 41,1 tuuman pääntila, 41,2 tuuman jalkatila ja 55,9 tuuman hartiatila.

Parhaat luksusautot lyhyille kuljettajille?

Jos olet lyhyt kuljettaja ja haluat luksusauton, nämä mallit ovat sinulle hyvä valinta. Niihin kuuluvat Mercedes-Benz C-luokka, Volvo X60, Audi Q3, Porsche Cayman ja Lexus ES. Kaikki nämä autot ovat hauskoja ajaa, turvallisia ja luotettavia.

  Ovatko auton istuinsuojat tarpeen?

Mikä on helpoin maasturi, johon on helppo nousta sisään ja ulos?

Subaru Forester on auto, johon on helpointa nousta sisään ja ulos. Tämä johtuu siitä, että se istuu 8,7 tuuman korkeudella maasta, mikä on ihanteellinen useimmille ihmisille. Lisäksi siinä on leveät ja korkeat oviaukot, jotka helpottavat autoon nousemista ja sieltä poistumista huomattavasti.

Yhteenveto

Jos sinulla on alle keskipituus, Subaru Forester on paras katumaasturi sinulle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö pitkät ihmiset voisi ajaa tällä autolla. Kaiken kaikkiaan Subaru Forester on poikkeuksellinen kompakti katumaasturi, jolla on erinomaiset turvallisuusluokitukset. Sitä on myös helppo käsitellä ja sen suorituskyky on korkealla tasolla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z