Mikä on paras Mercedes taksiksi?

Mikä on paras Mercedes taksiksi?

Ei ole mikään salaisuus, että monissa paikoissa eri puolilla maailmaa Mercedes-sedanit ja -perämallit ovat selvä valinta taksiyrityksille ja yksityisille autonkuljettajille. Mercedes on luonut maineen siitä, että se tarjoaa mukavan kokemuksen jokaiselle autossa istuvalle.

Mersut ovat suosittuja myös taksinkuljettajien ja taksiasiakkaiden keskuudessa. Moni muu auto ei ole yhtä ikoninen kuin Mercedes-taksi. Se on jonkinlainen eurooppalainen versio legendaarisesta NY:n keltaisesta taksista tai hillityn aikakauden korjatusta London Cabista.

Kulttuurisymbolina Lontoon taksit ja New Yorkin keltaiset taksit ovat varmasti parhaita, mutta mukavuuden suhteen Mercedes voittaa ylivoimaisesti. Paras Mercedes-auto taksiksi on E-luokka, mutta myös ylellisempi S-luokka tai vaatimattomampi C-luokka ovat hyviä vaihtoehtoja.

Mikä tekee hyvästä taksiautosta hyvän?

Taksiautoja käytetään ensisijaisesti ihmisten ja matkatavaroiden kuljettamiseen. Taksien on siis oltava tilavia, ja niihin on mahtunut mukavasti useita matkustajia. Niitä tulisi pitää parempana vaihtoehtona julkiselle liikenteelle.

Taksikulttuurit vaihtelevat eri puolilla maailmaa. Yhdysvalloissa takseilla ei välttämättä ole muuta tarkoitusta kuin päästä paikasta A paikkaan B. Suurelle ylelliselle Mercedes-sedanille ei siis ole niin suurta tarvetta. Sama pätee Yhdistyneen kuningaskunnan kaupunkeihin, kuten Lontooseen.

Saksassa taksit tehtiin kuitenkin ensisijaisesti varakkaammille henkilöille, ja sama pätee nykyäänkin. Saksalaiset, jotka ottavat taksikyydin, odottavat mukavaa kyytiä, mukavia istuimia ja kohteliasta kuljettajaa. Taksit hyötyvät myös luotettavuudesta, sillä ne työskentelevät ympäri vuorokauden ja joutuvat usein onnettomuuksiin. Niinpä auttaa, että osat ovat helposti saatavilla.
Katsotaanpa parhaita taksina toimivia Mersuja.

E-luokka

On melko mahdotonta tarkastella Mercedes-taksia ottamatta huomioon mallia, johon koko ilmiö perustuu. E-Klasse taksina ei esittelyä kaipaa. Varsinkin Saksassa.

  Tekeekö Mercedes toisen Gullwingin?

E-Klassea käytetään taksina monista eri syistä, joista tehokkuus ja käyttökustannukset ovat tärkeimmät. Mercedeksen autot ovat hyvin rakennettuja, ja ne keräävät helposti valtavasti kilometrejä rikkoutumatta, jos niitä huolletaan oikein.

Mercedes tekee yrityksenä myös erilaisia tarjouksia E-luokan takseista. E-luokkia käytetään takseina ympäri maailmaa. Jos E-luokka siis aloittaa elämänsä taksina, on melko todennäköistä, että se pysyy taksina, kunnes sillä ei ole muuta käyttöä kuin romumetalli.

Mercedes ymmärtää, että jokainen E-luokan taksi on myyty E-luokka, joten Mercedes pyrkii tarjoamaan parhaat hinta- ja palvelupaketit.

S-luokka

E-Class sedanin valitseminen taksiksi on itsestään selvä valinta. Mutta jos haluat tarjota rennomman, hienostuneemman taksikokemuksen, joka on räätälöity täydellisesti satunnaisille VIP-asiakkaille, S-luokka on oikea Mercedes.

Ei ole mikään salaisuus, että useimpia S-luokkia käytetään autonkuljetustehtäviin. Siksi Mercedes tarjoaa S-luokkaa kahdessa eri koossa. ”Tavallisemman” akselivälin S-luokan tai kolossaalisen pitkän akselivälin S-luokan, joka tarjoaa erittäin tilavat matkustamot useille matkustajille.

S-luokka on kaikin puolin hienostuneempi ajoneuvo kuin E-luokka. Se on suurempi, ylellisempi ja mukavampi. E-Klasse pystyy kuitenkin tarjoamaan enemmän kuin hyvin ensiluokkaisen matkakokemuksen, ja se maksaa myös paljon vähemmän.

C-luokka

C-luokka on pienin tavallinen sedan, jonka Mercedes tarjoaa. Vaikka taksiliikenteen Mersut ovat enimmäkseen E-luokkia ja satunnaisesti S-luokkaa, C-luokka saattaa palvella sinua joissakin tapauksissa jopa paremmin.

C-luokan koko on sen suurin haittapuoli, mutta se voi olla myös selvä etu. Eurooppa on tunnettu kaupungeistaan, joissa on uskomattoman ruuhkaisia katuja, ja näissä olosuhteissa C-luokka saattaa osoittautua paremmaksi kuin S- tai E-luokka.

  Mitkä ovat parhaat renkaat Mercedes ML350 -autoon?

C-luokassa voi myös kuljettaa useita matkustajia, ja siinä on vielä kohtuullisen kokoinen tavaratila. Jos kyseessä on ruuhkainen eurooppalainen kaupunki, C-luokan vahingoittaminen on paljon vähemmän stressaavaa kuin S-luokan vahingoittaminen.

Usein kysytyt kysymykset taksiajoneuvon valinnasta

Pitäisikö minun harkita maasturia taksiajoneuvoksi?

Maasturit ovat yhä suositumpia. Miksi siis maastureita ei käytetä takseissa yhtä paljon? No, se on melko yksinkertaista. Maasturit ovat paljon vähemmän polttoainetehokkaita. Ne ovat yleensä myös kalliimpia ylläpitää ja huoltaa.

Katumaastureilla voi ajaa mukavasti monissa erilaisissa maastoissa, mutta takseja käytetään useimmiten kaupunkiajoon. Niinpä valtavan nelipyöräisen proomun ajaminen pienillä kaupunkikaduilla, joilla on paljon ihmisiä, polkupyöriä, autoja ja julkista liikennettä, ei ole kovin hyvä idea.

Onko olemassa parempia vaihtoehtoja Mercedeksen taksisedanille?

No, se riippuu. Kun valitsee Mersun pakettimersuna, se on yleensä paras valinta, jonka voi saada. Mutta kun ostat itsenäisesti, ilman valmistajan tarjouksia, voit väittää, että on olemassa parempia vaihtoehtoja Mercedes-sedanille.
Yksi niistä voisi olla Škoda Superb. Se on VW:n alabrändin Škodan suuri, keskikokoinen tai täysikokoinen sedan. Nyt Škodaa ei ole tarjolla yhtä monilla markkinoilla kuin Mercedes-sedaneita, mutta tilanne saattaa muuttua, sillä Škodan suosio hiipii nopeasti.

Superb tarjoaa paljon tilaa, loistavaa luotettavuutta, varaosia on helppo saada ja ne tulevat edullisempaan hintaan. Voisi jopa sanoa, että Superb tarjoaa parasta vastinetta rahalle, mitä tulee tähän segmenttiin.

  Mercedes R350 Luotettavuus - onko se luotettava vanha auto?

Jos markkinoillasi ei vielä ole Škodaa, siellä pitäisi ehdottomasti olla tarjolla kaikkivoipa Toyota Prius. Se ei ehkä ole kovin komea, mutta se korvaa sen sillä, että se on hybridi-Toyota. Toyota on tunnettu erinomaisesta luotettavuudestaan, ja hybridiominaisuutensa ansiosta se pääsee helposti lähes kaikille vähäpäästöisille alueille.

Mitä kannattaa välttää, kun ostat taksiautoa?

No, tehottomia autoja kannattaa välttää. Taksiautoilun tavoitteena on rahan ansaitseminen, joten sinun tulisi harkita huolellisesti kaikkia erilaisia kuluja, joita joihinkin autoihin saattaa liittyä.

Sinun tulisi välttää kaksipaikkaisia autoja. Käyttämällä Lamborghinia Uberina saat paljon Youtube-katselukertoja, mutta itse Uberina se on turha. Kaikki superautot ovat näissä tapauksissa turhia. Sama pätee epäluotettaviin autoihin tai autoihin, joita ei ole kunnolla katettu takuilla ja huoltopaketeilla.

Kannattaa myös välttää bensasyöppöjä, koska niitä ollaan hiljalleen kieltämässä kaupunkien keskustoissa. Auton kokoon kannattaa kiinnittää huomiota. Kaikki riippuu siitä, missä aiot toimia.

Turvallisen auton valitseminen on ensisijaisen tärkeää. Jos aiot ajaa taksia, vietät todennäköisesti runsaasti tunteja ratin takana. Siksi sinun on varmistettava, että sinä ja matkustajasi olette mahdollisimman turvassa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z