Mikä on paras Mersu koiranomistajille?

Mikä on paras Mersu koiranomistajille?

Koirat ovat suosituimpia lemmikkejä kaikkialla maailmassa. Jos sinulla on koira, sinun kannattaa ottaa huomioon myös sen mukavuus, kun valitset itsellesi autoa.

Mercedes-Benz E-Class Wagon on paras Mercedes-auto koiranomistajille. Mercedes tarjoaa erilaisia ylellisiä ja korkealuokkaisia ajoneuvoja, mutta kaikki niistä eivät sovellu koiranomistajille. Mercedes E-Class Wagon erottuu edukseen tilavalla tavaratilallaan, johon mahtuu minkä tahansa tyyppinen koira.

Sen lisäksi, että Mercedes E-Class Wagon tarjoaa tilavan tavaratilan koiraystävällesi, se tarjoaa ylelliset viimeistelyt ja korkeatasoisen tekniikan, jotka antavat mukavuutta auton matkustajille. Useimmissa E-Class Wagon -malleissa on tilaa vähintään 640 litraa, mikä on runsaasti tilaa useimmille koiratyypeille.

Mercedes-Benz E-Class Wagon

Useimmat ihmiset, jotka valitsevat Mercedes E-Class Wagon -mallin, tarvitsevat yleensä tilavan tavaratilan tavaroidensa säilyttämiseen. Siksi ne ovat ihanteellisia koiranomistajille, sillä heidän koiransa viihtyvät auton takaosassa. Mercedes-autoista E-Class Wagon on yksi parhaista maastoautoista, ja sen jousitusta voidaan muuttaa korottamaan.

Mercedes E-Class Wagon -mallin ominaisuudet

Ulkonäkö
Mercedes-Benz E-Class Wagon erottuu muista luokkansa autoista. Tämän auton etuosa koostuu kaksilapaisesta säleiköstä, jota erottelevat täys-LED-ajovalot. Lisäksi siinä on toinen LED-valosarja kromattujen pakoputkien yläpuolella.

Sisätiloissa on ylellisyyttä ja mukavuutta yllin kyllin. Auto on tilava ja siinä on ihanat nahkaistuimet. Siihen mahtuu jopa seitsemän matkustajaa, joten se on täydellinen lemmikkieläimiä rakastavalle perheelle. Etuistuimet ovat monisuuntaisesti sähkösäätöiset ja niissä on muisti ja nelisuuntainen lannerangan tuki.

Jos aiot kuljettaa koiraa takakontissa, et voi kuljettaa seitsemää matkustajaa, sillä kolmas rivi taittuu alas, jotta pentu mahtuu. Lisäksi takakontissa olevat ylimääräiset takaistuimet sopivat vain lapsille, joilla on lyhyemmät jalat, eivät aikuisille.

  Kumpi saa enemmän tyttöjä - BMW vai Mercedes?

Suorituskyky

Koska tämä ajoneuvo kuuluu E-luokkaan, voit odottaa vain poikkeuksellista suorituskykyä. Mercedes E-Class Wagonissa on 3,0-litrainen V6-kaksoisturbomoottori, jossa on yhdeksänvaihteinen automaattivaihteisto. Se pystyy luovuttamaan 362 hevosvoimaa ja 369 lb-ft vääntöä kaikille neljälle pyörälle, mikä takaa tasaisen ja tehokkaan ajon.

E-Class Wagon kiihtyy 4matic-järjestelmänsä ansiosta 5,1 sekunnissa nopeudesta 0-100 km/h, mikä on luokassaan erinomaista. Tämä tarkoittaa, että se on suorituskykyisempi kuin sen läheiset kilpailijat, kuten Volvo V60 tai Jaguar XF Sportbrake.

Tavaratila

Mikä tekee tästä saksalaisesta Wagonista parhaan Mersun koiranomistajille s sen tavaratila. Mercedes E-Class Wagonissa on vähintään 640 litraa, mikä vaihtelee valitun mallin mukaan. Siksi voit kuljettaa rottweilerisi, kultaisen noutajasi, labradorinnoutajasi tai jopa bulldoggiasi ongelmitta.

Infotainment-järjestelmä

Toinen tämän auton unohdettu ominaisuus on sen infotainment-järjestelmä. Vaikka autossa on tilava tavaratila, se tarjoaa silti muita Mercedes-Benzin mukavuusominaisuuksia. Siinä on handsfree-sähköinen nostoluukku, joka on ratkaisevan tärkeä koiran sisään ja ulos päästämiseksi. Lisäksi siinä on muita E-Luokan ominaisuuksia, kuten sähkötoiminen kallistettava ja liukuva kattoluukku ja avaimeton sisäänpääsy.

Tämän auton paras infotainment-ominaisuus on kaksivyöhykkeinen ilmastointinavigointi. Sen avulla koirasi voi viilentyä pitkän vaellus- tai metsästyspäivän jälkeen. Sen lisäksi siinä on nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä ja 64-värinen ympäristön valaistus.

Turvallisuus

Ostajat pitävät myös siitä, kuinka turvallinen ja varma auto on. Siinä on vakiovarusteena muun muassa Pre-Safe-teknologia, peruutuskamera, huomioassistentti, kuolleen kulman valvonta, aktiivinen jarruassistentti, mukautuva jarrutus, sivutuuliassistentti ja paljon muuta. Nämä turvallisuusominaisuudet auttavat pitämään sinut ja koirasi turvassa.

  Onko Mersun varastaminen vaikeaa?

Mercedes-Benz E-Class maksaa noin 64 000 dollaria, mikä on varsin edullinen hinta ottaen huomioon sen suorituskyvyn ja mukavuuden.

Mercedes-Benz GLE SUV

Jos ajat pitkiä matkoja koirasi kanssa, voit valita sen sijaan Mercedes-Benz GLE -katumaasturin. Vaikka E-Luokka on täydellinen yleiskäyttöauto koiranomistajille, tämä malli on parempi maastoajoon. Tässä katumaasturissa on vähintään 80 kuutiometriä tavaratilaa, mikä riittää useimmille koirille.

Se, mikä tekee tästä autosta ihanteellisen koiran kanssa maastossa liikkumiseen, on E-Active-jousitus. Tämä järjestelmä voi nostaa tai laskea auton jokaista pyörää erikseen keskellä olevan kosketusnäytön avulla. Näin ollen et naarmuta autoasi kiviin, kun ajat maastossa mukavasti.

Kysymyksiä koiran kanssa ajamisesta

Mitä kannattaa ottaa huomioon koiraystävällistä autoa valitessa?

Kaikki Mercedes-mallit eivät ole ihanteellisia koiran kuljettamiseen. Esimerkiksi Mercedes-sedanit eivät ole lemmikkiystävällisiä. Joitakin asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun valitset autoa koirallesi, ovat suuri tavaratila, leveä matala luukku, irrotettava lastivaippa, kokoontaitettavat tai irrotettavat taittuvat istuimet ja taka-ilmastointi.

Mikä Mercedes-Benz sopii parhaiten isommille koirille?

Mercedes-Benz E-Class Wagon on ehkä paras auto koiranomistajille, mutta se ei ole kokonaisuutena paras suurille koirille. Mercedes-Benzin katumaasturit, kuten GLE, GLS ja G-luokka, ovat parhaita isoille koirille. Tämä johtuu niiden tilavasta tavaratilasta, joka on myös hieman korkeampi kuin E-Klasse-kombi.

  Mitkä Mercedes-mallit ovat hybridimalleja?

Miksi taka-ilmastoinnin säätö on tärkeä koiranomistajan autossa?

Ihmisten tavoin myös koirien on hengitettävä raikasta ilmaa tukehtumisen estämiseksi. Niinpä metsästyksen, vaelluksen tai jopa uinnin jälkeen koirasi on väsynyt ja se tarvitsee kunnon tuuletuksen. Auton ilmastointitoiminto auttaa koiraa viilentymään hektisen päivän jälkeen.

Onko turvallista laittaa koira auton takakonttiin?

Kyllä on. Sinun on kuitenkin varmistettava, ettei koira pääse matkustajan puolelle. Voit turvata koirasi käyttämällä valjaita tai laittamalla sen häkkiin tai häkkiin. Jotkut ihmiset luovat tavaratilan ja matkustajan istuimen väliin verkkomaisen esteen.

Loppupäätelmät

Mercedes E-Class Wagon on paras Mercedes-Benz-auto karvaisen ystäväsi kuljettamiseen. Autossa on 640 litran tavaratila, joka riittää koiraystävällesi. Lisäksi siinä on tasainen kuormatila ja matalampi muotoilu, jonka ansiosta koirasi pääsee helposti sisään ja ulos.
Jos kuitenkin rakastat ulkoilua tai maastoajelua karvaisen ystäväsi kanssa, Mercedes-Benz GLE -katumaasturin hankkiminen on paras vaihtoehto. Tämä johtuu auton suuresta tavaratilasta ja erinomaisesta maavarasta, jonka ansiosta sinä ja lemmikkisi voitte ajaa äänekkäästi ja turvallisesti piknikin tai retken aikana.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z