Mikä on paras nelivetoinen Mercedes?

Mercedes on luksusmerkki, jolla on takavetoisia, nelivetoisia ja nelivetoisia ajoneuvoja. Mutta mikä on maailman paras nelivetoinen Mercedes-Benz?

Paras neliveto-Mersu on Mercedes-Benz GLE-luokka. Kiitos sen erinomaisen jarrutuksen, jousituksen, käsiteltävyyden ja vaihteiston vaihdon, jonka ansiosta se toimii hyvin eri maastoissa. Sitä seuraa tiiviisti Mercedes-Benz GLA-Luokka, jolla on myös erinomaiset arvosanat jarrutuksessa, vaihteensiirrossa, jousituksessa ja käsittelyssä.

Mercedes-Benz GLE-luokan 4-Matic AWD -mallia tarjotaan noin 103 000 dollarin lähtöhintaan, mikä on keskihinta Mercedesin luksusmaastureille. Tämä ajoneuvo voi kruisailla kaikissa maastoissa ongelmitta, myös mutapinnoilla, lumisilla alueilla, kivikkoisissa maisemissa, ruohikkoisilla paikoilla ja jopa karuissa maastoissa.

Mercedes-Benz GLE-luokan ominaisuudet

Muotoilu

Mercedes-Benz GLE-luokka on Mercedes M-luokan seuraaja. Tämä keskikokoinen katumaasturi on luotettavuuden ja mukavuuden todellinen määritelmä. Se on kauniisti muotoiltu erottumaan lähimmistä kilpailijoistaan tässä luokassa. Voit jopa päivittää tämän maastopedon omaan makuusi ja mieltymyksiisi sopivaksi.

Keskikokoinen katumaasturi on varustettu 19-tuumaisilla 5-puolaisilla kaksoispyörillä, jotka sopivat erinomaisesti kaikkiin maastoihin. Voit kuitenkin vaihtaa pyörät 20-tuumaisiin kaksoispuolaisiin 5-puolaisiin tai 21-tuumaisiin AMG:n monipuolaisiin vanteisiin. Lisäksi siinä on alumiiniset kattokaiteet ja sivupeilien logoprojektorit. Myös ulkoinen muotoilu on erinomainen ja silmää miellyttävä.

Vaikka Mercedes GLE-luokka on keskikokoinen katumaasturi, se on varsin tilava ja siinä on tilaa viidelle matkustajalle. Lisäksi siinä on tilava tavaratila tavaroiden säilyttämistä varten. Nappanahka, metallit antavat ja puut antavat ylellisyyden tunteen, joka löytyy useimmista Mercedeksistä.

  Mikä on paras Mersu pitkille matkoille?

Muita ylellisiä ominaisuuksia ovat lämmitettävät etuistuimet, käsinojat ja laadukas keskikonsoli. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit nauttia maasturisi ajamisesta, ajoitpa sitten Kanadan kylmemmillä alueilla tai Egyptin hiekka-alueilla. Olitpa missä tahansa, käytössäsi on sekä mukavuutta että suorituskykyä.

Suorituskyky

Suorituskyvystä puheen ollen, GLE-luokan keskikokoinen katumaasturi on isompi versio E-luokasta, joka on tunnettu poikkeuksellisesta suorituskyvystään. Sinun ei siis kannata odottaa mitään muuta kuin erinomaista suorituskykyä, kun kyse on Mercedes GLE-luokasta.

Tässä keskikokoisessa SUV:ssa on 2,0 litran 4-sarjan turbomoottori ja 9G-Tronic-automaattivaihteisto, jossa on vaihteenvaihtovipuja. Lisäksi GLE-luokassa on vaikuttava 4Matic AWD -järjestelmä, joka voi kruisailla ay-maastossa ilman suurta vastusta. Siinä on myös ECO start/stop -järjestelmä, joka myös helpottaa kuljettajan työtä.

Ylellinen

Ylellisyyden osalta Mercedes-Benz GLE-luokka ei ole jäänyt vähemmälle. Tämä keskikokoinen katumaasturi on todella mukava ja siinä on paljon edistyksellisiä ominaisuuksia. Tulet rakastamaan etuistuimia, sillä ne ovat lämmitettävien istuinten lisäksi myös sähkötoimiset, tuuletettavat ja kuljettajan istuimen muistilla varustetut. Etuistuimissa on jopa monikontuurinen hierontatoiminto.

Ylellisten ja rauhoittavien etuistuinten lisäksi GLE-luokassa on myös infrapunakauko-ohjauksella avattavat ja suljettavat ikkunat, kaksialueinen automaattinen ilmastointi, Keyless-go, sisäänvedettävä tavaratilan kansi, liukuva kattoluukku, 3 vuoden Mercedes Me Connect -palvelut ja paljon muuta. Nämä ja muut ominaisuudet auttavat sinua viihtymään, vaikka ajaisit hankalissa maisemissa.

Multimedia

Mitä tulee viihde- tai multimediaominaisuuksiin, tässä katumaasturissa on paljon niitä, jotta pysyt mukana ajellessasi pitkin yksinäistä laaksoa. Siinä on 12,3-tuumainen kosketusnäytöllinen multimedianäyttö ja kosketusohjain. Tulet yllättymään luonnollisen kielen ymmärryksellä varustetusta ääniohjauksesta.

  Voiko lukkoseppä tehdä avaimen Mersuun?

Muita merkittäviä multimediaominaisuuksia ovat muun muassa Bluetooth-äänen suoratoisto, handsfree-Bluetooth-liitäntä, MB-navigointi, ohjauspyörän kosketusohjauspainikkeet, viisi USB-C-porttia ja paljon muuta. Sinulla on myös valinnaisia ominaisuuksia, kuten Burmester-surround-järjestelmä, TuneIn-radio, auton sisäinen Wi-Fi ja paljon muuta.

Turvallisuus

Yksi asia, jota Mercedes ei ota kevyesti kaikissa automalleissaan, on turvallisuus. Mercedes-Benz GLE-luokka ei ehkä ole kaikkein edistyksellisin Mercedeksen katumaasturi, mutta se on erittäin turvallinen. Kiitos ominaisuuksien, kuten huomio-avustimen, aktiivisen jarruavustimen, kuolleen kulman avustimen, Pre-Safe-järjestelmän ja sivutuuliavustimen, ansiosta.

Käytössäsi on myös Mercedes-Benzin hätäpuhelupalvelu, Parktronic aktiivisella pysäköintiavustimella, elektroninen ajonvakautusohjelma, kehittynyt rengaspaineiden valvontajärjestelmä, varkaudenestohälytysjärjestelmä, jossa on kauko-ohjattava paniikkitoiminto, ja aktiivinen kaistanpitoavustin. Nämä ja monet muut turvallisuusominaisuudet takaavat, että matkustat aina turvallisesti.

Hinta

Kaikkien Mercedes-Benz GLE-luokan tarjoamien upeiden ominaisuuksien ansiosta on helppo ymmärtää, miksi sen lähtöhinta on hieman yli 57 000 dollaria. Mallista ja vuosimallista riippuen saatat joutua maksamaan yli 114 000 dollaria. Kaiken kaikkiaan tämä on arvokas, luotettava ja ylellinen keskikokoinen 4Matic AWD -katumaasturi Mercedekseltä.

Takuu

Kuten monet muutkin markkinoilla olevat luksusautomerkit, myös Mercedes tarjoaa 4 vuoden tai 40 000 mailin takuun. Tämä takuu kattaa myös neljä tehtaan määräaikaishuoltoa. Tämän ajanjakson aikana korjaus- ja huoltokustannukset eivät siis ole yhtä suuret kuin takuun päättyessä.

Lisää kysymyksiä AWD-Mersulla ajamisesta

Minkä nelivetomersun polttoainetaloudellisuus on paras?

Joidenkin ostajien on vaikea valita nelivetoista Mercedes-Benziä polttoainetaloudellisuuden vuoksi. Tämä johtuu siitä, että AWD-järjestelmä lähettää voiman kaikille neljälle pyörälle, ja se kuluttaa lopulta enemmän polttoainetta. AWD-ajoneuvolla varustetun A-Luokan polttoainetaloudellisuus on kuitenkin paras AWD-ajoneuvojen joukossa.

  Mitä eroa on Mercedes E300:n ja E350:n välillä?

Onko Mercedes 4-Matic AWD hyvä lumessa?

Kyllä, se on. Mercedes 4-Matic -neliveto on loistava lumessa ja talvisäällä. Tämä johtuu siitä, että Mercedes-Benzin AWD-järjestelmä tarjoaa loistavan pidon jäisillä teillä. Voit ajaa tietäen, että olet turvassa eikä auto ole hallitsematon.

Mistä tiedän, onko Mercedes-mallissani 4-Matic-neliveto?

Sen tietäminen, onko Mercedeksessäsi 4-Matic vai ei, on yhtä yksinkertaista kuin pelkkä renkaiden tarkastelu. Parhaiten se selviää katsomalla auton takapuolelta takakontista merkkiä, jossa lukee ”4-Matic”. Jos merkkiä 4-Matic ei ole, se tarkoittaa, että autosi on takaveto eikä neliveto.

GLE tarjoaa parhaan

Paras nelivetoinen Mercedes-Benz on Mercedes GLE-luokan 4matic AWD -keskikokoinen katumaasturi. Tämä auto ei ole vain turvallinen ajaa kaikissa maastoissa, vaan se on myös mukava ja ylellinen. Noin 57 000 dollarin lähtöhinnalla tämä on loistava löytö kolmen tähden luksusmerkiltä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z