Mikä on paras pieni BMW-maasturi?

Mikä on paras pieni BMW-maasturi?

Tiedämme, miten hienoja uudet X7- ja X5-mallin katumaasturit ovat, mutta tiedätkö sinä, mikä BMW:n pieni katumaasturi on paras? Huippuvalintamme on F48 BMW X1 xDrive28i. Vaikka se on etuvetoisuutensa vuoksi melko epätavallinen BMW, tämä pienempi katumaasturi päihittää X5:n ja X7:n monessa suhteessa.

F48 BMW X1 xDrive28i BMW X1 xDrive28i.

F48 BMW X1:ssä on tehokas etuveto ja 241 hevosvoimaa konepellin alla. Se on pienikokoinen ylellinen crossover-urheilullinen 5-ovinen katumaasturi, joka on varsin tyylikäs ja sopii kauniisti mihin tahansa maisemaan.

Se on melko pieni verrattuna X5:een ja X7:ään, sillä sen leveys on 71,7 tuumaa (1,82 metriä), pituus 174,8 tuumaa (4,44 metriä) ja korkeus 63,5 tuumaa (1,61 metriä).

Toisen sukupolven X1 tarjoaa vuoden 2015 jälkeen takavetoiset mallit spektrin huonommissa malleissa: sDrive16d, 18i, 20i ja 20d. Nämä ovat kuitenkin alemman hintaluokan malleja, ja ne on tehty miellyttämään joitakin kovia BMW-faneja, jotka pitäytyvät takavetoiseen lähes fanaattisesti.
xDrive28i saavuttaa 26 mailin yhdistetyn polttoainetalouden kaupungissa ja maantiellä. Se saa 31 mailia gallonalla maantiellä ja 23 mailia gallonalla kaupunkiliikenteessä, mikä on varsin kohtuullista katumaasturille.

X1:n moottorivaihtoehdot

X1:een on viisi bensiinimoottorivaihtoehtoa ja neljä dieselmoottorivaihtoehtoa. Bensiinivaihtoehdot alkavat sDrive18i-moottorilla, joka on pienin saatavilla oleva moottori, jossa on vain 141 hevosvoimaa. Se kiihtyy 0-100 km/h (0 – 62 mailia tunnissa) 9,7 sekunnissa. Kun taas tehokkain ja nopein moottorivaihtoehto on valitsemamme xDrive28i, jossa on 228 hevosvoimaa ja 6,5 sekunnin aika 62 mailiin.

  Mikä on pienin Porsche-maasturi?

Mitä tulee dieselvaihtoehtoihin, ne vaihtelevat sDrive16d:stä sDrive25d:hen, joista jälkimmäinen saavuttaa nopeuden 62 mailia tunnissa 6,6 sekunnissa, mikä on lähes yhtä nopea kuin xDrive28i.
Vaihteiston osalta tarjolla on 6-vaihteinen automaatti, 8-vaihteinen automaatti, 6-vaihteinen manuaali ja 7-vaihteinen DCT-paketti.

X1 Turvallisuus

Euro NCAP -testissä X1 sai 5/5 tähteä ja mikä tärkeintä, 90 prosentin tuloksen aikuisten matkustajien turvallisuudesta. Lapsimatkustajien turvallisuudeksi mitattiin 87 %. Mallin jousitus on keskinkertainen, mutta muut ajotilat korjaavat asian.
X1 sai viisi tähteä NHTSA:lta ja IIHS:ltä, mutta sai marginaaliset pisteet ajovalotestissä, mikä saattaa olla auton ainoa puute turvallisuuden kannalta.

Sisätilat ja mukavuus

Comfort- ja Eco Pro -tilat ovat ne, jotka tarjoavat vähemmän tuskallisen kuoppaista ajoa kovemmilla teillä. Sport-tila sen sijaan jäykistää alustaa melkoisesti ja saa unohtamaan kaiken mukavuuden tunteen. Urheilutilassa auto tuntuu BMW:ltä, vaikka se on etuvetoinen.

Sisätilat ovat melko tilavat, ja jalkatilaa ja pääntilaa on riittävästi. Se ei tunnu yhtä kalliilta kuin X7:n tai Volvo XC40:n kaltaiset huippuluokan katumaasturit, mutta se on säädyllisesti varustettu ja tarjoaa luotettavan vakionopeudensäätimen, Bluetoothin, pysäköintitunnistimet ja turva-avustinjärjestelmät.

Infotainment on merkittävä, onhan kyseessä kuitenkin BMW. Lisävarusteena voit lisätä kosketusnäytön ja sen sijaan käytettävän kiertävän joystickin.

Käyttäjät ovat raportoineet, kuinka äärimmäisen hiljaista matkustamossa on. Se on täydellisesti eristetty, eikä ulkopuolinen melu häiritse sinua paljoa, kun nautit kyydistäsi.

  Mikä on paras maasturi lyhyelle henkilölle?

Jos et pidä hiljaisuudesta, 12-kaiutin Kardon-äänijärjestelmä on vaihtoehto, jonka voit sisällyttää mukaan oston yhteydessä. Vakioversiossa on seitsemän kaiuttimen audiojärjestelmä. BMW X1:ssä toimii Applen CarPlay, mutta se ei tarjoa Android Autoa. Saatavilla on SiriusXM-satelliittiradio sekä USB-portit ja Bluetooth-puhelinominaisuus ääni- ja puheluyhteyksiä varten.

X1:n hyvät ja huonot puolet

BMW X1 on täydellinen SUV-perheauto 4- tai 5-henkisille perheille. Se on käsittämättömän upea ajoneuvo, joka voi olla osa mitä tahansa autotallia. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö sillä olisi muutamia puutteita.

Plussat:

● Nahkainen sisustus, ylellinen tunne
● Hyvä MPG
● Panoraamakattoluukku saatavilla
● Suuri infotainment, nopeusrajoitusennusteet ja ohjeet
● Tilava sisustus
● Ei kallis verrattuna muihin luksusmaastureihin

Miinukset:

● Etuistuimet ovat pienemmät kuin niiden pitäisi olla
● Ei sisällä kuolleen kulman tunnistinta
Mitä tulee kokoon, jos mitat eivät selvästi merkitse sinulle mitään, se on suunnilleen samankokoinen kuin BMW:n valmistamat vanhemmat X3-mallit. Jos aiot ostaa X1:n, harkitse muutaman lisämaksun lisäämistä ja xDrive28i:n ostamista alemman hintaluokan mallien sijaan. Se on ehdottomasti sen arvoinen.

BMW SUV FAQ

Kuinka paljon BMW X1 maksaa?

BMW X1:n alhaisin mahdollinen hinta alkaa Yhdysvalloissa noin 35 000 dollarista. Premium-ominaisuuksien ja paremman moottorin, kuten bensiinimoottorisen xDrive28i- tai diesel xDrive25d-mallin, valitseminen saattaa pidentää hintaa jopa 50 000 dollariin, mutta se on ehdottomasti sen arvoista lisäetujen vuoksi.

  Mercedes vs BMW luotettavuus, kumpi on luotettavampi?

Mikä on paras suuri BMW-maasturi?

BMW X7 on suurin ja ylellisin katumaasturi, jota BMW tällä hetkellä valmistaa. Siinä on petollisen tehokkaat moottorit ja teknisiä ominaisuuksia täynnä oleva käyttöliittymä. 4,4 litran V-8-moottori tuntuu siltä, että ajat urheiluautoa, jossa on tankin turvallisuus.
X7 on BMW-merkin lippulaivamaasturi, ja se kilpailee Mercedes GLS:n, Volvo XC90:n ja Audi Q7:n kanssa. Tähän premium-luokan suureen katumaasturiin mahtuu kuljettaja mukaan lukien jopa 7 henkilöä kolmelle istuinriville.

Ovatko BMW:n katumaasturit luotettavia maantiellä?

Uudet BMW:n katumaasturit ovat varsin luotettavia. Esimerkiksi BMW X5:n viimeinen sukupolvi sai luotettavuudeltaan toisen sijan suurten luksusmaastureiden luokassa. Se sijoittui Range Rover Sportin ja Volvo XC90:n edelle. Toisaalta viime vuonna BMW-merkki kokonaisuudessaan on sijoittunut luotettavuudessa 16. sijalle. Varmista siis, että tutkit jokaisen mallin ennen ostamista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z