Mikä on suurin Mercedes-sedan?

Mercedes-Benz on suosittu ylellisistä, mukavista, suorituskykyisistä ja luotettavista ajoneuvoistaan. Mutta mikä on maailman suurin Mercedes-sedan?

Suurin Mercedes-sedan on S-luokka. Myös E-luokka on melko suuri, mutta ei yhtä suuri kuin S-luokka. Lisäksi S-luokka on sisätiloiltaan tilavin Mercedes, ja siihen mahtuu jopa 5 matkustajaa. Siinä on myös Mercedes-sedanien suurin rahtitila, sillä siinä on 18,5 kuutiometriä tilaa.

Miten Mercedes S-Class vertautuu tiloiltaan muihin Mercedeksiin?

Mercedes S-luokka on kaiken kaikkiaan markkinoiden suurin Mercedes-sedan, mutta kuinka paljon suurempi se on? Vaikka se pärjää hyvin kaikissa matkustajamukavuusluokissa, jotkin Mercedes-sedanit ovat joillakin osa-alueilla parempia. Seuraavassa kerrotaan, miten Mercedes S-luokka vertautuu muihin Mercedes-sedaneihin tilojen suhteen:

Mercedes S-luokan ominaisuudet

Sen lisäksi, että S-luokka on markkinoiden suurin Mercedes-sedan, se tarjoaa myös laajan valikoiman ominaisuuksia. Näitä ovat mm:

 A-ClassC-ClassE-ClassS-Class
Number of seats5555
Length (in.)179.1184.5193.8206.6
Wheelbase (in.)107.4111.8115.7124.6
 Front Headroom (in.)40.337.141.439.7
Rear Legroom (in.)33.935.236.234.1
Cargo Capacity (cu. ft.)8.612.613.118.7

Muotoilu

Kun S-luokka kruisailee moottoritiellä, on helppo ymmärtää, miksi sitä pidetään maailman parhaana autona. Tällä hienostuneella autolla on koskematon ja hallitseva ulkoasu, joka saa jalankulkijat ja muut autoilijat hämmästymään. Se on ylellisyyden ja ylellisyyden todellinen määritelmä.

  Audi vs. Mercedes: Luotettavuus

Huomaat helposti harkitusti suunnitellun täys-LED-ulkovalaistuksen. Lisäksi siinä on 19-tuumaiset monipiikkiset pyörät, jotka antavat sille majesteettisen ulkonäön. Lisäksi siinä on panoraamakatto, joka tuo sisään luonnonvaloa ja yhdistää matkustajat luontoon. Voit myös mukauttaa autosi AMG-korin muotoilulla ja 20-tuumaisilla monipiikkisillä kevytmetallivanteilla.

Mercedes S-luokan sisätilat ovat vertaansa vailla. Se ei ainoastaan kuvaa ylellisyyttä ja mukavuutta, vaan se on valmistettu käsityönä yksityiskohtien huomioimiseksi. Kuten useimmissa huippuluokan Mercedes-malleissa, sisätiloissa on ainutlaatuinen LED-valaistus, joka saa ne heräämään eloon.

Suorituskyky

Suorituskyvyn osalta tulet rakastamaan sitä, että S-luokka on yksi suorituskykyisimmistä ajoneuvoista tiellä. Se on varustettu 4,0 litran V8 Biturbo -moottorilla. Lisäksi siinä on 9G-Tronic-automaattivaihteisto, joka takaa poikkeuksellisen suorituskyvyn.

ECO start/stop -järjestelmä helpottaa kuljettajan työtä, ja dynaaminen valinta tekee auton eri toimintojen valinnasta saumatonta. Lisäksi ohjauspyörässä on kosketusohjauspainikkeet käyttäjäystävällistä käyttökokemusta varten. Kaiken kaikkiaan tulet rakastamaan tämän huippuluokan luksusauton yleistä suorituskykyä.

Luxury

S-luokassa on valtavasti luksusominaisuuksia, jotka antavat käyttäjälle kokemuksen, jollaista ei ole ennen nähty. Kiitos ylellisistä ominaisuuksista, kuten lämmitettävistä 16-suuntaisista sähkötoimisista etuistuimista, joissa on muisti, etäkäynnistyksestä Mercedes me Mobile App -sovelluksen kautta, Nappanahkaverhoilusta, 64-värisestä/3-vyöhykkeisestä LED-ympäristövalaistuksesta ja paljon muuta.

Turvallisuusominaisuudet

Turvallisuuden osalta harva luksusmerkki vetää vertoja Mercedekselle. Voit siis rentoutua tietäen, että ajat yhtä teiden turvallisimmista autoista. S-luokan merkittäviin turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat aktiivinen jarruavustin, huomioavustin, kuolleen kulman avustin, Mercedes-Benz-hätäpuhelu, Pre-Safe, maaginen näönohjaus ja varkaudenestohälytysjärjestelmä.

  Paras vanha Mercedes ostettavaksi

Multimedia/viihde

Mercedes S-luokassa on myös erilaisia viihdeominaisuuksia. Siinä on 12,3-tuumainen korkearesoluutioinen keskusnäyttö ja 12,3-tuumainen digitaalinen mittaristo. Nämä on sijoitettu ergonomisesti helppokäyttöisyyden vuoksi. Head-up-näytön ansiosta ajaminen ja auton käyttö eivät häiritse sinua, joten voit pitää katseesi tiessä.
Muita merkittäviä multimediaominaisuuksia ovat komentosarjan navigointi kosketuslevyohjaimella, Burmester surround-äänijärjestelmä, Bluetooth-äänen suoratoisto, Android auto, parannettu ääniohjaus, Apple Carplay ja paljon muuta.

Takuu

Kun ostat tämän ylellisen sedanin, Mercedes-Benz antaa sinulle ensiluokkaisen huollon 4 vuoden tai 40 000 mailin ajaksi. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä auto ei ole halpa, sillä sinun on maksettava vähintään 91 000 dollaria saadaksesi yhden S-luokan malleista.

Yleisiä kysymyksiä Mercedes sedaneista

Mikä on paras Mercedes sedan?

Paras Mercedes-sedan on S-luokka. Tämä auto todella määrittelee ylellisyyden ja yltäkylläisyyden. Siinä on myös alan uusinta teknologiaa, mikä nostaa sen useimpien sedanien yläpuolelle. Vaikka E-luokassa on lähes samanlaiset ominaisuudet kuin S-luokassa, S-luokan ominaisuudet erottuvat silti edukseen.

Kumpi on parempi – Mercedes E-Class vai S-Class?

Molemmat näistä Mercedes-malleista ovat markkinoiden parhaita sedaneita. Ne ovat myös suurimpia sedaneja, mikä tekee niistä tilavia ja mukavia. S-luokka on kuitenkin omaa luokkaansa. E-luokka voi olla mukava, mutta S-luokka tarjoaa muutakin kuin mukavuutta.
Se on ylellisyyden ja mukavuuden todellinen määritelmä. Ainoa haaste on se, että S-luokka on melko kallis, sillä sen perusmalli on kalliimpi kuin E-luokka. Luotettavuuden kannalta E-Klasse on paras valinta rahoilleen.

  Missä Mercedes-malleissa on AIRMATIC?

Mikä Mercedes-luokka on paras?

Tämä vaihtelee tarpeiden, budjetin ja vaatimusten mukaan. Jos haluat sedanin, E-luokka on paras vaihtoehto, sillä se ei ole kovin kallis, mutta tarjoaa erinomaiset ominaisuudet ja suorituskyvyn. Jos taas olet maastomies, arvostat GLS-luokkaa, joka on yksi markkinoiden parhaista maastureista.

Onko Mercedes S-luokka edullinen?

Jos haluat säästää rahaa, unohda Mercedes-Benz S-luokka. Tässä luokassa on vain huippuautoja. Uuden Mercedes S-luokan hinnat alkavat 91 300 dollarista, mikä on melko kallista. Hinta nousee vielä korkeammaksi, jos valitset Maybach-version. Harkitse E-luokkaa, jos haluat säästää hieman rahaa.

Bottom line

Kaiken kaikkiaan Mercedes-Benz S-luokka on markkinoiden suurin Mercedes-sedan. Pituus on 5246 mm, leveys 1899 mm ja korkeus 1494 mm, joten tämä auto on erittäin suuri. Lisäksi sen akseliväli on 3165 mm. Jos siis etsit tilaa ja mukavuutta, tulet rakastamaan tätä sedania.
Mercedes E-Class on melko suuri, mutta ei yhtä suuri kuin S-luokka. Tämän auton mukana tulevat ylimääräiset sentit eivät kuitenkaan ole ilmaisia. Sinun täytyy erota melkoisesta summasta rahaa hankkiaksesi yhden markkinoiden suurimmista sedaneista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z