Mikä on ylellisin lava-auto?

Pickup-kuorma-autoja ei ole varsinaisesti tehty ylellisyyttä varten, ja vielä muutama vuosi sitten ei ollut olemassa yhtään ylellistä pickup-kuorma-autoa. Nykyään autoteollisuus haluaa yhdistää urheilullisuuden ja mukavuuden, hyödyllisyyden ja mukavuuden sekä käytännöllisyyden ja mukavuuden.

”Yksi auto kaikkeen” -filosofia on yhä suositumpi, ja Audi RS6:n kaltaiset autot ovat täydellinen esimerkki tästä. Voidaan kuitenkin väittää, että ylellinen lava-auto on nykyään paras monikäyttöauto, jonka rahalla voi ostaa.

Sellaiset kuorma-autot kuin Nissan Titan Platinum Reserve, Toyota Tundra Platinum, Dodge RAM 1500 Limited, Ford Ranger Lariat, Ford F-150 Limited ja Chevy Silverado High Country ovat luultavasti ylellisimpiä pickup-kuorma-autoja markkinoilla tällä hetkellä.

Pickupit voivat todella tarjota sinulle molempien maailmojen parhaat puolet. Työympäristössä tuskin mikään muu autotyyppi pystyy siihen, mihin pickup pystyy, mutta samaan aikaan nykyaikainen luksuspickup tarjoaa myös runsaasti ylellisyyttä, mukavuutta ja teknisiä mukavuuksia, jotka on tehty kohottamaan päivittäistä ajokokemustasi.

Nissan Titan Platinum Reserve

Saattaa olla sinulle yllätys, että Nissanin lava-autoa pidetään luksusautona, mutta tämä tarjoaa todella melko paljon luksusta dollaria kohden. Monisuuntaisesti säädettävät, täysin nahkaverhoillut istuimet, joissa on lämmitys- ja jäähdytystekniikka, ja jopa takaistuimissa on istuinlämmitys.

Suuri infotainment-näyttö, vakionopeudensäädin, aktiivinen kaista-avustin, jalankulkijan tunnistus ja hätäjarrutus tekevät Titan Platinum Reserve -mallista todellisen luksuskuorma-auton massoille. Jos tähän yhdistetään LED-ajovalot ja Apple CarPlay, tämä Nissan-hyötyajoneuvo on ehdottomasti myös muhkea työntekijä.

  Missä maasturissa on levein kuljettajan istuin?

Toyota Tundra Platinum

Toyota todellakin osaa tehdä autosta luotettavan, intuitiivisen ja ergonomisen. Kaikkien tavallisten Toyota-etuuksien lisäksi Tundra Platinum tarjoaa myös vetokapasiteetin, johon Ford F450 ei vedä vertoja. Laadukkaat nahkaiset, monella tavalla säädettävät istuimet ja ohjauspyörä todella nostavat Tundran pelkän työauton yläpuolelle.
Infotainment-järjestelmä on salamannopea, intuitiivinen ja helppokäyttöinen, ja se tarjoaa myös CarPlayn ja Android Auton. Myös joukko futuristisia kuljettajan apujärjestelmiä on löytänyt tiensä Tundra Platinumiin. Puukuvioiset korostukset, rei’itetyt istuimet, jotka ovat sekä lämmitettäviä että jäähdytettäviä, ja ensiluokkainen JBL-äänentoistojärjestelmä.

Ford Ranger Lariat

Tässä keskikokoisessa Ford-kuorma-autossa on joukko vakiovarusteita, jotka parantavat merkittävästi tämän kuorma-auton yleistä ulkoasua ja tuntumaa. Sellaiset ominaisuudet kuin suuri infotainment-näyttö, automaattiset kaukovalot, kaistalla pysymisen avustin, automaattinen jarrutus ja monivyöhykkeinen ilmastointi kuuluvat vakiovarusteisiin.

Lariatissa on myös ympäristön valaistus, mukautuva vakionopeudensäädin, kuolleen kulman avustin ja ihastuttavan kuuloinen Bang and Olufsen -äänentoistojärjestelmä. Ranger Lariat on luultavasti paras Fordin tällä hetkellä tarjoama pickup-kuorma-auto, ja jos et käytä jatkuvasti sänkyä, sinun kannattaa ostaa tämä F150:n sijasta.

Ford F150 Limited

F150 on ikoninen auto, mikään muu auto ei vedä vertoja sille, mitä F150 tarjoaa. Tästä huolimatta näitä myydään yli 100 kappaletta tunnissa. Muutamat niistä on varustettu valikoiman huipulla olevalla Limited-varustelulla, joka tekee F150:stä ihanan ja ylellisen päivittäisen ajokin.

  Parhaat viistoperäiset autot pitkille kuljettajille

Mukana on digitaalinen mittaristo ja suuri infotainment-näyttö. Myös lukuisat kuljettajan apuominaisuudet, premium-äänentoistojärjestelmät, mukautuva vakionopeudensäädin ja LED-ajovalot kuuluvat kaikki Limited-pakettiin.

Chevy Silverado High Country

Mitä tulee Chevy-pickupeihin, mikään muu ei voi tarjota sinulle enemmän kuin Silverado High Country. Tämä varustetaso saa Silveradon näyttämään ja tuntumaan todelliselta luksusautolta. Täysin nahkaverhoillut istuimet, matotetut lattiamatot, lämmitetyt etu- ja takaistuimet sekä tuuletetut etuistuimet ovat kaikki saatavana High Country -varustepaketin mukana.

Laadukkaat puiset koristeet, kattoluukku ja premium-äänentoistojärjestelmä ovat kaikki saatavana High Country -varustepaketin kanssa. High Country ei ole mitään muuta kuin todellinen luksuslava-auto, ja se on luultavasti yksi parhaista saatavilla olevista.

Dodge RAM 1500 Limited

Jos haluat yhdistää urheilullisuuden ja ylellisyyden pickup-paketissa, 1500 RAM Limited on oikea valinta. Luultavasti RAM 1500:n kohokohta on massiivinen ja uskomattoman nopeasti reagoiva 12-tuumainen infotainment-näyttö.

Runsaan tekniikan lisäksi RAM 1500 tarjoaa myös joukon perinteisiä ylellisyysominaisuuksia, kuten puuverhoilun, laadukkaan nahan ja hienostuneen istuvuuden ja viimeistelyn. Laadukas Harman Kardon -äänentoistojärjestelmä on saatavana myös Limited-varustepaketin yhteydessä.

UKK-osio

Ovatko luksuspakettiautot ylellisempiä kuin tavalliset katumaasturit?

Vaikka monet pickupit tarjoavat kasan ominaisuuksia, jotka joskus puuttuvat kolme kertaa kalliimmista autoista. Chevy Silverado High Country tai RAM 1500 ei kuitenkaan ole lähelläkään Bentley Benteygaa tai edes tavallista Audi Q7:ää.

  Mitä tarkoittaa, kun moottori on ahdettu?

Pickup-kuorma-autot eivät yksinkertaisesti tarjoa samanlaista hienostuneisuutta kuin nämä, ja se on odotettavissa, koska pickup-kuorma-autolla on monia etuja tavalliseen maasturiin verrattuna. Jotkin maasturit, kuten Rolls Royce Cullinan, ovat ylellisyyden, mukavuuden ja ylellisyyden osalta aivan omaa luokkaansa.

Kannattaako luksuslava-auto ostaa?

Se riippuu siitä, miten sinulla on tapana käyttää lava-autoasi. Jos käytät lava-autoasi työhevosena lyhyemmillä päivittäisillä työmatkoilla, ei ole tarvetta ostaa huippuluokan varustepaketin lava-autoa, varsinkaan jos omistat useampia autoja.

Joskus on vain parasta ostaa pelkkä tavallinen pickup-kuorma-auto työtehtäviin ja hienostuneempi jokapäiväinen kuljettaja ja pitkän matkan työmatkatyypin auto. Sanotaan, ettei koskaan ole hyvä idea sekoittaa työ- ja vapaa-aikaa, mutta jotkut uskovat, että luksuslava-auto on täydellinen sekoitus molempia.

Miksi jotkut luksusautomerkit eivät tarjoa pickup-autoja?

Muutama vuosi sitten Mercedes yritti tulla luksuslava-automarkkinoille X-Classilla, ja on turvallista sanoa, että X-Class epäonnistui valtavasti. Useimmat pickupin omistajat eivät ole kovinkaan kiinnostuneita todellisesta ylellisyydestä ja hienostuneisuudesta, vaan he haluavat oikeastaan vain kohtuullista mukavuutta, mutta paljon teknisiä ominaisuuksia.

Kaikki edellä mainitut lava-autot sopivat tähän tarkoitukseen, ja ollakseni täysin rehellinen, Rolls Roycen lava-auto tuhoaisi Rolls Roycen premium-luokan luksusmaineen yksinään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z