Mikä tuloluokka ostaa lava-autoja

Pick-up-kuorma-autot ovat synonyymi todelliselle amerikkalaiselle kulttuurille, sillä missään muualla maailmassa ei pidetä pickupeista yhtä paljon kuin Yhdysvalloissa. Tästä huolimatta pickup-kuorma-autojen hyödykkeiden ja hintojen määrä kasvaa jatkuvasti, minkä vuoksi ne saattavat olla useimpien yhdysvaltalaisten kotitalouksien ulottumattomissa lähitulevaisuudessa.

Noin viime vuosikymmenen aikana pickupit ovat omaksuneet uuden filosofian, koska ne tarjoavat ylellisiä mukavuuksia, joita ei 15-20 vuotta sitten voitu kuvitella työläisten ajoneuvoiksi. Tämä nostaa hintoja entisestään, mikä tarkoittaa sitä, että keskimääräinen pickupin omistaja ei ole enää mikään rakennustyöläinen.

Kotitalouksien mediaanitulot Yhdysvalloissa ovat noin 60-70 000 dollaria vuodessa, kun taas uuden Ford F-150:n keskivertoasiakkaan keskimääräiset tulot ovat noin 80-90 000 dollaria vuodessa. Ford F-150 -mallien hinta nousee jokaisen uudemman sukupolven myötä keskimäärin noin 1-4 000 dollaria, mikä tarkoittaa sitä, että vuoden 2022 Ford F-150:n tämänhetkinen enimmäishinta on hieman alle 40 000 dollaria.

Chevy Silverado on toiseksi suosituin Yhdysvalloissa myytävä kuorma-auto, ja Silveradon ostavan kotitalouden keskimääräinen vuositulo on yleensä noin 70-80 000 dollaria. Dodge RAM 1500 on Yhdysvaltojen kolmanneksi suosituin kuorma-auto, ja RAM 1500 -kuorma-autoja ostavan kotitalouden keskimääräiset vuositulot ovat samankaltaiset kuin Silveradolla.

Kuorma-autojen ostajien demografiset tiedot Yhdysvalloissa

Kuorma-autot ja katumaasturit hallitsevat tällä hetkellä Yhdysvaltojen markkinoita uusien autojen myynnin osalta, koska ne työntävät lähes kaksi kertaa enemmän autoja kuin kaikki muut autosegmentit yhteensä. F-150:n keskiverto omistaja on 55-vuotias, ja miehet ostavat uusia F-150-malleja lähes 85 prosenttia enemmän kuin naiset.

  Parhaat sähköautot pitkille kuljettajille

Valtaosa F-150-kuorma-autoista on käytössä keskisuurissa ja suurissa kaupungeissa, mitä ei odottaisi tällaiselta maaseutuajoneuvolta. Tämä vain osoittaa, että F-150:n keskivertoasiakas ei ole enää työmies, vaan pikemminkin yleisempi asiakas, jolla on taipumus risteytyä keskimääräisten maasturien ostajien kanssa.

Uuden Chevy Silveradon keskivertoasiakas on yleensä vuotta nuorempi, kun taas Dodge RAM 1500:n keskivertoasiakas on yleensä noin 50-vuotias. Suurimman osan näistä kuorma-autoista ostavat valkoiset keski-ikäiset miehet, joilla on keski- tai korkeat kotitaloustulot. Naisten osuus Yhdysvaltojen uusien kuorma-autojen myynnistä on vain pieni.

GMC Sierra ja Toyota Thundra ovat myös viiden suosituimman kuorma-auton joukossa Yhdysvalloissa, ja niiden luvut ovat melko samanlaiset kuin F-150:n ja muiden kuorma-autojen. Valkoiset miespuoliset asiakkaat, joiden kotitalouksien keskitulot ovat noin 80-90 000 dollaria, ostavat yleensä näitä kuorma-autoja.

Lava-autojen uusi aikakausi – ylellisyyttä, massakäyttöä ja sähköistymistä.

Monet ovat yleensä samaa mieltä siitä, että pick-up-auto on tärkeä osa yhdysvaltalaista kulttuuria tavalla, joka edustaa amerikkalaisen yhteiskunnan olemusta. Monikäyttöinen ajoneuvo, joka on suunnattu ensisijaisesti maalla ajamiseen ja työympäristöihin.

Tämä oli ennen kuin pickupista tuli arkipäiväisempi ajoneuvo. Kauan ovat menneet ajat, jolloin pickup-kuorma-autot oli suunnattu yksinomaan ranchilla ajamiseen ja kuljetuksiin. Nykyaikaiset pickupit on tehty enimmäkseen samoihin tarkoituksiin pickupin luontaisten ominaisuuksien lisäksi.

Nykyään pickup-kuorma-autoja saa nahkaverhoiltuna, suurilla panoraamakattoluukkuilla, 2. rivin lämmitettävillä istuimilla ja suurilla multimedianäytöillä, jotka eivät varsinaisesti sovi työympäristöön. Useimmat näistä ominaisuuksista ovat kuitenkin osa kalliita lisävarustepaketteja, jotka voivat helposti kaksinkertaistaa MSRP-hinnan.

  Paras sähköauto lyhyille kuljettajille

Parhaat lava-autot ostettavaksi vuonna 2022

Jos olet ostamassa uutta kuorma-autoa Yhdysvalloissa, muista tarkistaa Ford F-150, Dodge RAM 1500 ja Chevy Silverado, sillä nämä kolme ovat syystäkin Yhdysvaltojen suosituimpia kuorma-autoja. F-150:tä pidetään useimmiten segmenttinsä vertailuarvona, mikä tarkoittaa, että useimmat kuorma-autot kilpailevat F-150:n kanssa.

Tämä ei ole mikään yllätys, sillä F-150 on pitkään ollut Yhdysvaltojen suosituin ajoneuvo. Uusi RAM 1500 näyttää kuitenkin olevan ylivoimainen valinta 2022-kuorma-autojen osalta. Uudessa 1500-mallissa tarjottu moottori on sekä tehokkain että tehokkain kaikista sen kilpailijoista.

Uusi F-150 on myös loistava kuorma-auto, mutta se jää RAM 1500:een verrattuna jälkeen, koska se ei ole yhtä hienostunut. Silverado on enemmän tai vähemmän samanlainen, mikä tarkoittaa, että merkkiuskollisuudella on todennäköisesti suuri merkitys, kun ostat seuraavan pick-up-autosi.

UKK-osio

Miksi ihmiset rakastavat pick-up-autoja?

Ihmiset rakastavat lava-autoja, koska ne ovat ylivoimaisia monikäyttöautoja. Niitä voidaan ajaa lähes kaikissa maastoissa ja ne tarjoavat silti paljon mukavuutta ja hyödyllisyyttä. Niiden avulla voit perustaa yrityksen ja siirtää perheesi, kun sänkyyn on pakattu melko paljon tavaraa.

Lukemattomat pienyritykset luottavat pick-up-kuorma-autoihin päivittäisten logististen tarpeidensa tyydyttämisessä, minkä vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti moniin eri tarkoituksiin.

Ovatko maasturit parempia perheautoja kuin pick-up-autot?

Vaikka lava-autoihin mahtuu melko paljon tavaraa, ne eivät ole täydellinen perheauto. Maasturit kasvattavat nopeasti suosiotaan, koska ne ovat paljon parempia jokapäiväisessä ajossa. Jos et ole päivittäin riippuvainen pick-up-auton sängystä, maasturi saattaa olla useimmille parempi valinta.

  Miksi sinun ei pitäisi ostaa avoautoa?

Maasturit ovat yleensä myös hieman parempia, kun on kyse hienostuneisuudesta, koska ne on rakennettu hienostuneemmalle alustalle, joka on räätälöity erityisesti jokapäiväiseen ajamiseen.

Miksi dieselkuorma-autot ovat niin suosittuja Yhdysvalloissa?

Amerikkalaiset eivät yleisesti ottaen pidä dieselajoneuvoista. Dieselkäyttöisiä pick-up-kuorma-autoja on kuitenkin paljon liikkeellä, koska ne tarjoavat parempia ominaisuuksia työympäristön kannalta. Niissä on enemmän vääntöä, mikä tekee niistä ylivoimaisia hinauksessa ja vetämisessä.

Sitä paitsi dieselautot näyttävät olevan polttoainetaloudellisuudessa bensiinikäyttöisiä kuorma-autoja parempia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z