Miksi käytetty Mercedes S-luokka on niin halpa?

Mercedes-Benz S-luokka on Mercedeksen lippulaivamalli. Upouuden Mercedes S-luokan perushinta on 110 850 dollaria, kun taas käytetyn S-luokan keskihinta on 50 000 dollaria. Mutta miksi käytetty Mercedes S-luokka on niin halpa?

Käytetty Mercedes-Benz S-luokka on edullinen, koska korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat. Kun Mercedes S-luokka vanhenee, myös käyttäjän kohtaamat ongelmat lisääntyvät. Mercedes S-luokka on halpa myös siksi, että käytettyjen Mercedes S-luokkien markkinat tulvivat.

Vaikka Mercedes-Benz S-luokka on edullinen, voit silti löytää hyvän käytetyn auton. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että teet koeajon, teet katsastuksen ja tarkistat auton historian. Jos lisäksi saat sertifioidun, käytetyn Mercedes S-luokan, se on vielä parempi.

Sertifioidun pre-owned Mercedes S-Classin ostaminen vähentää riskiä ostaa auto, jossa on paljon ongelmia. Useimmissa tapauksissa sertifioituihin ajoneuvoihin liittyy lisäetuja, kuten rahoitusohjelmia ja valmistajan myöntämiä takuita. Siksi voit rentoutua tietäen, että saat laadukkaan käytetyn S-luokan.

Käytetyn Mercedes S-Classin hinnat vaihtelevat valmistusvuoden, lisävarusteiden ja auton kunnon mukaan. Käytetty Mercedes-Benz S-luokka voi olla kilometrejä täynnä, mutta se myy silti paremmin kuin vähemmän kilometrejä ajettu auto. Ota siis huomioon kaikki olennaiset tekijät, kun ostat käytettyä Mercedes S-luokkaa, tai saatat päätyä huonoon kauppaan.

Miksi käytetty Mercedes S-Class on niin halpa?

Korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat

Tärkein syy siihen, miksi käytetty Mercedes S-Class on halpa, on sen korkeat korjaus- ja huoltokustannukset. Kuten useimmat luksusajoneuvot, S-luokka on varustettu uusimmalla tekniikalla, jonka vuoksi se hajoaa helposti. Tämän seurauksena saatat käydä mekaanikolla useammin kuin tavallisessa autossa.

  Yleiset Mercedes 4Matic -ongelmat ja -ongelmat

Liian pitkälle kehitetyn ja monimutkaisen tekniikan vuoksi S-luokan korjaaminen maksaa sinulle paljon enemmän kuin keskimääräisen käytetyn auton. Valitettavasti useimmat korjaukset saattavat vaatia erikoiskoneita, jotka myös nostavat korjaus- ja huoltokustannuksia. Sitä paitsi et voi viedä tätä autoa tavalliselle mekaanikolle, sillä useimpien korjausten asianmukainen hoitaminen edellyttää sertifioitua Mercedes-jälleenmyyjää.

Koska Mercedes S-luokassa on lisäksi paljon ylimitoitettuja osia ja huipputeknisiä järjestelmiä, autossa on useita haasteita. Ja kun auto ikääntyy, ongelmat lisääntyvät entisestään. Siksi ei ole suositeltavaa hankkia vanhaa Mercedes-Benz-mallia, joka on vähintään 5 vuotta vanha. Tällainen auto houkuttelee paljon ongelmia.

Kaiken kaikkiaan Mercedes on kalleimpien huollettavien autojen joukossa, ja BMW on kärjessä. Kymmenen vuoden aikana Mercedes-Benzin ylläpitokustannukset ovat noin 12 900 dollaria, ja vain BMW ylittää ne 17 800 dollarilla. Useimmat Mercedes-mallit vaativat noin 908 dollarin vuotuiset korjauskulut. Tämä voi kuitenkin nousta auton ongelmista riippuen.

Jos otat huomioon muut kustannukset, kuten polttoaineen, öljynvaihdon ja vakuutuksen, huomaat, että käytetyn Mercedes S-luokan mallin omistaminen vie paljon rahaa. Ja jos käytetty Mercedes-Benz S-Class ei kuulu takuun piiriin, kustannukset nousevat entisestään.

Käytetyn Mercedes-Benz S-luokan markkinat tulvivat.

Toinen syy siihen, miksi käytetty Mercedes S-Class on edullinen, on se, että niitä on markkinoilla paljon. Tämä johtuu siitä, että 50 prosenttia kaikista uusista Mercedes-autoista on leasing-autoja. Tämän seurauksena leasing-palautuksia tulee jatkuvasti kolmen vuoden välein, jolloin autot tulvivat markkinoille ja alentavat jälleenmyyntikustannuksia.

  Missä Mercedeksissä on DISTRONIC PLUS

Siksi uusi Mercedes-Benz S-luokka maksaa noin 110 850 dollaria, kun taas sen käytetty vastine maksaa noin 50 000 dollaria, mikä on noin 47 prosenttia alkuperäisestä hinnasta. Tämä tapahtuu noin 5 vuoden aikana. Kuten huomaatte, kyseessä on todella hyvä kauppa.

Varaosien puute

Korkeiden huolto- ja korjauskustannusten ja markkinoiden tulvimisen lisäksi Mercedes S-luokka on edullinen myös varaosien niukkuuden vuoksi. 5-10 vuotta vanhan Mercedes S-luokan varaosien löytäminen ei ole helppoa. Tämän vuoksi monet myyvät vanhoja S-luokan mallejaan heitteillejättöhintaan.

FAQ

Onko Mercedes S-luokka luotettava auto?

Mercedes S-luokka kuuluu markkinoiden turvallisimpiin sedaneihin. Se on kuitenkin yksi markkinoiden epäluotettavimmista luksusautoista. Kilpailijoihinsa verrattuna se on vain BMW 7-sarjan edellä, mutta Audi A8:n takana. Lisäksi se jää useimmissa luotettavuusluokituksissa alle keskiarvon.

Onko Mercedes S-Class kallis huoltaa?

Totta kai. Mercedes-Benz S-luokan ylläpito on kallista, koska se vaatii erikoishoitoa. Kun S-Class hajoaa, sitä ei voi hoitaa kuka tahansa mekaanikko. Sinun on etsittävä erikoistunut Mercedes-jälleenmyyjä korjaamaan ja huoltamaan autosi. Myös varaosat ovat erittäin kalliita, eikä niitä ole helposti saatavilla vanhempiin malleihin.

Onko Mercedeksessä paljon ongelmia?

Kyllä, niillä on. Useimmissa Mercedes-malleissa ilmenee monia ongelmia sen jälkeen, kun autossa on ajettu 100 000 kilometriä. Jotkin mallit, kuten E- ja CLS-luokka, ovat kuitenkin erittäin luotettavia. Kuten monissa luksusautoissa, Mercedes-Benzin autoissa on kehittyneempää ja monimutkaisempaa tekniikkaa, jonka vuoksi ne hajoavat helposti.

  Mitkä ovat parhaat renkaat Mercedes C300:een?

Minkä käytetyn Mercedes-mallin jälleenmyyntiarvo on paras?

Mercedes-Benz CLS-luokalla on paras jälleenmyyntiarvo. Sen poikkeuksellisen suorituskyvyn, huipputeknisten ominaisuuksien, ylellisen ja tilavan matkustamon sekä luotettavuuden ansiosta. Kolmen vuoden omistuksen jälkeen tämä malli pitää arvonsa hyvin, 43 %. Lähin Mercedes-malli, jolla on lähin jälleenmyyntiarvo, on E-luokka.

Onko S-luokka parempi kuin BMW 7-sarja?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat ylellisyyttä, luotettavuutta ja turvallisuutta, S-luokka on sopiva auto hankittavaksi. Mutta jos haluat voimaa, suorituskykyä ja erinomaista käsiteltävyyttä, BMW 7-sarja on parempi vaihtoehto. Lisäksi S-luokka on hieman kalliimpi kuin 7-sarja.

Yhteenveto

Yleensä käytetyt Mercedes S-luokat ovat edullisia, koska korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat, leasing-mallit tulvivat markkinoille ja vanhojen S-luokkien varaosien puute on suuri. Jos sinun on pakko ostaa käytetty Mercedes S-luokan malli, harkitse sertifioidun käytetyn auton hankkimista. Siinä on todennäköisesti vähemmän ongelmia, ja sillä voi olla takuu.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z