Miksi käytetyt Volvot ovat niin halpoja?

Käytetyn luksusauton, kuten käytetyn Volvon, ostaminen voi olla parempi ajatus kuin uuden valtavirta-auton ostaminen. Tämä johtuu siitä, että niissä on enemmän edistyksellisiä ja turvallisempia ominaisuuksia kuin tavallisissa autoissa. Mutta miksi käytetyt Volvot ovat niin halpoja?

Käytetyt Volvot ovat halpoja, koska niiden korjaaminen ja huoltaminen on kallista. Toiseksi Volvon varaosien löytäminen käytettyihin vanhempiin autoihin on melko vaikeaa. Lisäksi Volvoissa on paljon edistyksellisiä ominaisuuksia, jotka voivat mennä pieleen. Lopuksi Volvot heikkenevät nopeammin, koska niissä ei ole kaikkein laadukkaimpia materiaaleja.

Tätä on kuitenkin odotettavissa, koska Volvot ovat luksusautoja. Useimmat luksusautot eivät pidä arvoaan, sillä ne tulevat kalliiksi vanhetessaan. Jos siis haluat ostaa käytetyn Volvon, tiedä, että saat halvemman tarjouksen, mutta huoltokustannukset ovat hieman korkeammat kuin uuden Volvon.

Seuraavassa on joitakin syitä, miksi käytetyt Volvot ovat edullisia:

Kalliit korjaukset ja huolto

Monien luksusautojen tapaan myös Volvojen huollot ja korjaukset ovat kalliita. Kaiken lisäksi korjaus- ja huoltokustannukset jopa nousevat auton ikääntyessä. Jos siis ostat vanhemman auton, tämä tarkoittaa, että sinun on odotettava enemmän ja kalliimpia korjauksia kuin silloin, kun auto oli uusi.

Keskimäärin Volvon korjaaminen maksaa noin 1 500 dollaria vuodessa. Mutta jos auto on yli 3 vuotta vanha, varaudu käyttämään vielä enemmän. Saatat joutua käsittelemään esimerkiksi vaihteisto-ongelmia, moottorivikoja ja paljon muuta. Tällaiset korjaukset ovat kalliita, ja siksi useimmat käytetyt Volvo-autot, joissa on vähintään 100 000 kilometriä, ovat halpoja.

  Mikä on paras koskaan valmistettu Volvo?

Varaosien löytämisen vaikeus

Toinen syy, miksi Volvot ovat halpoja, on se, että Volvon varaosien löytäminen on melko haastavaa. Tämä johtuu siitä, että Volvon huoltokeskukset ovat harvakseltaan ympäri maailmaa, minkä vuoksi Volvon osien tilaaminen ulkomailta on melko kallista ja hankalaa.

Jos sinulla on siis vanhempi käytetty Volvo, sen varaosan löytäminen voi olla vielä haastavampaa. Ja vaikka jälkimarkkinavaraosia on tarjolla, ne eivät ole yhtä kestäviä kuin Volvon tarjoamat alkuperäiset osat. Ellet halua vaihtaa osia lyhyen ajan kuluttua, kannattaa harkita jälkimarkkinavaraosien hankkimista.

Ne menevät helposti pieleen

Jos olet omistanut luksusauton aiemmin, tiedät, miten helposti se voi mennä pieleen. Volvo ei ole poikkeus, sillä siinä on myös paljon edistyksellisiä ja teknisiä ominaisuuksia. Tämän seurauksena pienikin onnettomuus voi aiheuttaa autoon ongelmia.

Siksi useimmat luksusautojen omistajat eivät kestä autonsa kanssa pitkään. Useimmat heistä myyvät autonsa 3-5 vuoden omistusajan jälkeen. Kun takuu loppuu, heidän ei tarvitse huolehtia korjaus- ja huoltokustannusten korkeista kustannuksista.

Tämän vuoksi luksusautojen omistajat myyvät autojaan mielellään lähes puoleen hintaan, mikä tekee niistä halvempia. Siksi Volvot ja muut luksusautot ovat niin halpoja verrattuna uusiin malleihin.

Auto heikkenee nopeammin

Yksi huolestuttava asia vanhemman Volvo-mallin omistamisessa on se, että se heikkenee nopeammin. Mercedes-Benziin, Audiin tai BMW:hen verrattuna Volvon sisätilat rappeutuvat nopeammin, minkä vuoksi ne ovat hieman halvempia kuin muut luksusautot.

Jos siis aiot ostaa käytetyn Volvo-mallin, varmista, että tarkastat sisätilat, sillä et halua saada autoa, jonka istuimet tai konsoli ovat huonossa kunnossa. Jos autoa huolletaan asianmukaisesti, useimmissa Volvoissa on kuitenkin hienot sisätilat vielä yli 100 000 kilometrin ajomatkan jälkeenkin.

  Tekeekö Volvo hybridiautoja?

FAQ

Onko käytetty Volvo hyvä auto?

Käytetty Volvo on hyvä auto, kunhan ostat sen oikealta henkilöltä. Lisäksi sinun kannattaa ottaa huomioon ostamasi auton malli ja vuosimalli, sillä jotkin mallit eivät ole luotettavia. Jos kuitenkin ostat vähintään kolme vuotta vanhan Volvon, sinun on syytä odottaa, että sen luotettavuus on keskimääräinen.

Onko käytetty Volvo edullisempi ylläpitää kuin BMW ja Audi?

Käytetty Volvo on paljon halvempi ylläpitää kuin BMW ja Audi. BMW on kalleimpia luksusautomerkkejä ylläpitää. Audi seuraa tiiviisti perässä, kun taas Volvo on luotettavimpien luksusautojen joukossa. Tämä koskee sekä uusia että käytettyjä autoja. Sinun pitäisi siis käyttää vähemmän rahaa Volvon ylläpitoon kuin käytetyn Audin tai BMW:n ylläpitoon.

Milloin Volvossa ilmenee vakavia ongelmia?

Jos aiot ostaa käytetyn Volvo-auton, sinun kannattaa tarkistaa kilometrit ennen kuin käytät kovalla työllä ansaitsemasi rahat. Useimmissa Volvoissa alkaa ilmetä ongelmia 75 000 kilometrin jälkeen. Silti Volvoissa ilmenee vakavia ongelmia 100 000 mailin jälkeen. Kannattaa siis varoa ostamasta Volvoa, joka on ajanut yli 100 000 mailia.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että yli 100 000 mailia ajettu käytetty Volvo ei kestäisi. Päinvastoin, useimpien Volvojen käyttöikä on vähintään 200 000 mailia tai 20 vuotta. Tarkoitamme, että korjaus- ja huoltokustannukset nousevat, kun Volvon ajokilometrit ovat yli 100 000 kilometriä. Sinun on siis syytä varautua.

  Missä Volvossa on 3 riviä?

Ovatko Volvot kalliita korjata?

Kyllä, Volvot ovat kalliita korjata. Tämä johtuu siitä, että Volvot ovat luksusautoja, ja niissä on ylimääräisiä osia, jotka vaativat ylimääräistä hoitoa ja huoltoa. Jos auto siis hajoaa, myös korjaus- ja huoltokustannukset ovat tavanomaisia autoja korkeammat.

Mitä käytettyä Volvo-mallia minun ei pitäisi ostaa?

Jos haluat välttää usein korjaamolla käyntiä ja suuria korjaus- ja huoltokuluja, pysy kaukana käytetystä Volvo XC60:stä. Tässä crossover-maasturissa on useita ongelmia, joita joudut käsittelemään. Se ei kuitenkaan koske kaikkia XC60-malleja, vaan ainoastaan vuoden 2015 ja 2019-2020 malleja.

Jos siis hankit vuonna 2014, 2016 tai 2018 valmistetun Volvo XC60 -mallin, sen pitäisi olla kunnossa tai siinä pitäisi olla vähemmän ongelmia kuin edellä mainituissa vuosimalleissa.

Yhteenveto

Jos olet miettinyt, miksi käytetyt Volvot ovat halpoja, nyt tiedät. Kuten kaikki muutkin luksusautot, käytetyt Volvot ovat halpoja, koska niiden korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat, korjausvaraosia on vaikea löytää, ne menevät helposti vikaan ja niiden autot rappeutuvat nopeammin. Ennen kuin siis ostat käytetyn Volvon, ota huomioon edellä mainitut tekijät.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z