Miksi minun ei pitäisi ostaa Mercedestä?

Mercedes-Benz on yksi kiehtovimmista luksusajoneuvoista. Kiitos sen korkeatasoisen tekniikan, ylellisten ominaisuuksien, erinomaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden. Mutta miksi sinun ei pitäisi ostaa Mercedes-Benziä?

Sinun ei kannata ostaa Mercedestä sen korkeiden ylläpitokustannusten, korkean arvonalennuksen, epäluotettavuuden, takuun ulkopuolisten kustannusten sekä erikoiskorjausten ja -huoltojen vuoksi. Kaikki nämä tekijät tekevät Mercedes-Benzin ostamisesta stressaavaa. Tietenkin, ellei sinulla ole riittävästi rahaa auton ylläpitoon ja korjaamiseen.

Tärkein syy siihen, miksi monet ihmiset pysyvät kaukana Mercedes-Benzistä, ovat korkeat huoltokustannukset. Nämä kustannukset nousevat entisestään, kun takuu päättyy. Koska Mercedes-Benzissä on myös ylimitoitettua tekniikkaa, ne hajoavat useammin kuin useimmat automerkit.

Miksi sinun pitäisi pysyä kaukana Mercedes-Benzistä?

Korkeat korjaus- ja huoltokustannukset

Tärkein syy, miksi sinun ei kannata ostaa Benziä, on sen korkeat korjaus- ja huoltokustannukset. Keskimäärin joudut maksamaan Mersun huollosta vähintään 908 dollaria vuodessa. Yksinkertainen tehtävä, kuten öljynvaihto Mersussa, voi maksaa noin 800 dollaria.

Sitä vastoin suurten osien korjaaminen voi maksaa yli 1000 dollaria. Esimerkiksi vaihteiston vaihtaminen Mersuun voi maksaa keskimäärin 1800 dollaria. Lisäksi on tärkeää huomata, että mitä vanhempi auto, sitä enemmän ongelmia on odotettavissa.

JD Power -tutkimuksen mukaan Mercedeksen autoissa on viimeksi 134 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohti. Tämä on keskimääräinen, mutta ei niin hyvä uutinen Mercedeksen omistajille. Lexuksen ja Toyotan kaltaiset autot kirjaavat alle 108 ongelmaa, minkä vuoksi ne ovat edullisempia korjata ja ylläpitää.

  Mercedes EQC VS Tesla

Takuun ulkopuoliset kustannukset

Toinen suuri päänsärky Mercedes-Benzin omistamisessa on se, kun takuu loppuu. Vaikka korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat, kun Mersulla on takuu, nämä kustannukset nousevat huomattavasti, kun takuu loppuu.

Mercedeksellä on uuden ajoneuvon rajoitettu takuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet 4 vuoden tai 50 000 kilometrin ajan, riippuen siitä, kumpi tulee ensin. Tämän lisäksi heillä on myös mahdollisuus pidentää takuuta. Kun takuu päättyy, Mersun korjaaminen tai huoltaminen on kuitenkin hyvin kallista.

Erikoiskorjaus ja huolto

Jos alueellasi ei ole sertifioitua Mercedes-mekaanikkoa tai -jälleenmyyjää, sellaisen ostaminen tulee erittäin kalliiksi. Mutta vaikka alueellasi olisikin sertifioitu Mercedes-mekaanikko, he ovat hyvin kalliita. Useimmat Mercedes-korjaukset vaativat erikoistyökaluja ja -teknikoita.

Ainoa ongelma on, että näiden erikoistuneiden Mercedes-jälleenmyyjien tarjoamat palvelut ovat melko kalliita. Ja jos päätät huollattaa autosi valtuuttamattomalla Mercedes-jälleenmyyjällä, saatat mitätöidä takuun, mitä et halua tehdä.

Joidenkin osien löytämisen vaikeus

Joidenkin Mercedes-osien löytäminen voi olla hankalaa Mercedes-merkkisi ja -mallisi mukaan. Koska jotkin osat ovat erittäin kalliita, niitä ei välttämättä löydy jälleenmyyjältä tai ne on tilattava erityisesti sinua varten. Tällaisissa tapauksissa saatat joutua maksamaan enemmän autosi korjaamisesta.

Korkea poistoarvo

Mercedes-Benzin arvo alkaa alentua heti, kun auto poistuu näyttelytilasta. Pelkästään ensimmäisen vuoden aikana se alenee keskimäärin 18 %. Viiden vuoden kuluttua Mercedes on menettänyt jopa 45 % arvoaan. Mercedeksen poistoarvo on yksi korkeimmista, mikä tarkoittaa, että voit myydä autosi lähes puoleen hintaan 5 vuoden omistusajan jälkeen.

  Tekeekö Mercedes hybridisedan?

Epäluotettavuus

Toinen hyvä syy, miksi sinun kannattaa pysyä kaukana Mercedes-Benzistä, on merkin epäluotettavuus. Useimmat Mercedes-mallit ovat epäluotettavia ja sijoittuvat luotettavuudeltaan alimpien autojen joukkoon. Tämä tarkoittaa sitä, että vietät enemmän aikaa korjaamolla korjaamassa ongelmia sen sijaan, että nauttisit autostasi.

Ylimitoitetut ja monimutkaiset järjestelmät

Mercedes-autot on varustettu markkinoiden parhaimmalla teknologialla. Huolimatta siitä, että nämä tekniikat tekevät Mercedeksestä muita autoja kehittyneemmän, ne ovat ongelmien lähde. Tämän seurauksena Mercedes hajoaa helpommin kuin Toyota, Lexus tai Honda.

FAQ

Miksi minun pitäisi ostaa Mercedes?

Kyllä, Mercedeksellä voi olla osansa ongelmista, mutta ongelmat eivät ole suuremmat kuin Mercedeksen omistamisen edut. Joitakin syitä, miksi sinun pitäisi ostaa Mercedes, ovat mukavuus, status, turvallisuus, suorituskyky ja kestävyys.

Miksi Mercedes-Benz on niin epäluotettava?

Mercedekset ovat niin epäluotettavia, koska niissä on ylimitoitettua teknologiaa. Kaiken lisäksi joissakin autoissa on uutta teknologiaa, jota ei ole täysin testattu. Nämä teknologiat saavat autot hajoamaan helposti.
Kaikki Mercedes-mallit eivät kuitenkaan ole epäluotettavia, sillä E-luokka kuuluu luotettavimpiin luksusautoihin. Sitä vastoin Mercedes A-luokka kuuluu kaikkein epäluotettavimpiin Mercedes-malleihin. Ennen kuin ostat minkä tahansa Mercedes-mallin, on ihanteellista selvittää, onko se luotettava vai ei.

Mikä on Mercedes-Benzin keskimääräinen käyttöikä?

Tämä riippuu monista eri asioista. Ennen kaikkea se, miten kunnolla huollat Mersuasi, ratkaisee, kestääkö se yli 200 000 km vai ei. Toiseksi, jos valitset luotettavamman mallin, kuten Mercedes E-Classin, varmistat, että auto kestää pidempään. Lisäksi auton määräaikaishuoltojen laiminlyöminen voi auttaa pidentämään sen käyttöikää.

  Missä mersun malleissa on turbodiesel?

Kannattaako ostaa 10 vuotta vanha Mercedes-Benz?

Jos auto on asianmukaisesti huollettu ja hyvässä kunnossa, miksipä ei. Voit ostaa 10 vuotta vanhan Mercedes-Benzin, jos se on luotettava ja edellinen omistaja on huoltanut sitä hyvin. Lisäksi autolla pitäisi olla hyvä historia ja vähän omistajia viimeisten 10 vuoden aikana.

Miksi käytetyt Mersut ovat niin halpoja?

Käytetyt Mersut ovat niin halpoja, koska korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat. Kun Mersun takuu on päättynyt, Mersun korjaaminen ja huoltaminen on melko kallista. Tämän vuoksi useimmat Mersun omistajat myyvät Mersun, kun takuu on päättynyt tai melkein päättynyt, halpaan hintaan.

Johtopäätös

Mercedes-Benz tarjoaa joitakin markkinoiden kiehtovimmista autoista, mutta kaikki mikä kiiltää, ei ole kultaa. Näissä autoissa on tonneittain ongelmia, joiden vuoksi sinun ei pitäisi ostaa niitä. Niiden ylläpito on kallista, ne menettävät arvoaan nopeammin, ne ovat ylisuunniteltuja, epäluotettavia ja vaativat erikoishoitoa. Kaikkien näiden tekijöiden pitäisi riittää, jotta pysyt erossa Mercedeksestä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z