Mini Cooper Coupe Luotettavuus

Brittiläinen autonvalmistaja Mini Cooper on ollut melko kuuluisa pienistä autoistaan, ja se on myös BMW:n omistuksessa. Mini Coupe on yhtiön valmistama kaksipaikkainen 2-ovinen auto, jossa on hieno moottori ja monia ominaisuuksia. Auton valmistus on lopetettu, mutta se on edelleen hienon näköinen auto ostettavaksi.

Yleiskatsaus

Mini Coupe esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2011, ja sen rinnalle esiteltiin roadster-versio. Coupessa on 1,6-litrainen turbomoottori, joka tuottaa maksimissaan 208 hevosvoimaa, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 6,4 sekunnissa. Tästä autosta esiteltiin neljä varustetasoa, jotka ovat Cooper, Cooper S, Cooper SD ja John Cooper Works.

Luotettavuus

Auton luotettavuuden selvittäminen on perusasia ennen auton ostamista, sillä se kertoo lähes kaiken autosta. Mini Cooper on ollut Yhdysvalloissa jo monta vuotta, eikä sitä pidetty luotettavimpana merkkinä, mutta nyt se on parantunut paljon. J.D Powerin luotettavuusluokitus Cooper Coupelle on kuitenkin hyvin keskinkertainen, 2,5 viidestä.

Turvallisuus

Myös turvallisuustoimenpiteet ovat osa luotettavuutta. Turvallisuustekijä on aina ollut Mini Cooper -autoissa suuri, koska niiden materiaalit ja ominaisuudet ovat erinomaisia. Coupe ei ole IIHS:n tai NHTSA:n kolaritestissä, mutta siinä on loistavat turvallisuusominaisuudet, kuten luistonesto, mukautuva vakionopeudensäädin, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa arvioimaan auton luotettavuutta. Mini Cooper on menettänyt arvonsa melko hyvin, ja niiden arvo on edelleen erittäin korkea. Coupe on vanha auto, ja se on menettänyt noin 31 % arvoaan 5 vuoden jälkeen.

  Mercedes AMG E63 S Wagon Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat merkittävin osa luotettavuutta. Paljon huoltoa vaativilla autoilla on todennäköisimmin negatiivisia arvosteluja omistajilta. Mini Cooperia on pidetty kalliina merkkinä huollon ja korjauksen kannalta. Coupe-mallin huoltokustannukset ovat noin 846 dollaria vuodessa kaikkien huolto- ja korjaustöiden osalta.

FAQ

Onko Mini Cooper Coupe etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cooper Coupe on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mini Cooper Coupessa on?

Cooper Coupe on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Mini Cooper Coupessa on ja onko siinä turbo?

Cooper Coupen teho on 181 hevosvoimaa ja vääntömomentti 177 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cooper Coupessa on 16 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuoden Mini Cooperia kannattaa välttää?

Joidenkin alhaisimpien ennustettujen luotettavuuspisteiden mukaan vuodet 2006-2012 ovat Mini Cooperin huonoimpia vuosimalleja. Myös aikaisemmissa 2000-luvun malleissa oli ongelmia.

Mitkä ovat Mini Cooperin yleisiä ongelmia?

  • Jäähdyttimen etutuki ja jäähdytysnesteletku.
  • Ajoitusketjun liike voi aiheuttaa melua ja tärinää.
  • Sähköinen ohjaustehostimen pumppu.
  • Muuttuvan venttiilien ajoituksen (VVT) ongelmat.
  • Vesipumpun ja termostaattikotelon vuodot.
  • Kytkimen vikaantuminen.
  • Vaihteiston ongelmat ja vikaantuminen.
  Hyundai Tucson luotettavuus

Kuinka kauan Mini Cooperit yleensä kestävät?

Minit voivat kestää 200 000-250 000 kilometriä, jos niitä huolletaan asianmukaisesti ja ajetaan varovaisesti. Jos ajoit 15 000 kilometriä kalenterivuodessa, Mini Cooper kestää 13-17 vuotta ennen kuin se on korjattava tai vaihdettava.

Onko käytetty MINI hyvä ostos?

Se on hyvä käytetty auto ostaa. MINIt ovat premium-pieniä autoja. Siitä joutuu maksamaan enemmän. On monia syitä valita tämä pieni BMW, kuten hyvät jälleenmyyjät ja luotettavuus sekä hauska ajokokemus ja kaunis muotoilu.

Onko Mini Cooperin luotettavuus parantunut?

Mini Cooperin luotettavuus on parantunut huomattavasti sen viimeisimmän suuren uudistuksen jälkeen. Vuodesta 2015 lähtien CR on antanut Minille keskimääräistä paremmat luotettavuusluokitukset. CR:n tuoreimpien tutkimusten mukaan Minin vuosimallivuodet 2015-2019 ovat parhaita ostaa käytettyinä.

Mikä on paras MINI-malli ostaa?

MINI Cooper Convertible on epäilemättä MINI-malliston muodikkain malli. Vaikka tavaratila saattaa pienentyä, se on pieni hinta siitä hymystä, jonka saat, kun ajat katto auki auringossa.

Onko Mini Cooper hyvä lumessa?

Sillä pystyy ajamaan sekä kaupunkikaduilla että maaseudulla, jossa on kohtalaisesti lunta. Se on etuvetoinen ja painaa 2 000 kiloa. Tämä antaa sille hyvän pidon. Syvä lumi voi olla vaarallista, sillä auto on hyvin matala ja voi jäädä kiinni. Suositeltavia ovat yleiskäyttöiset renkaat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z