Mini Cooper Coupe S / JCW Luotettavuus

Brittiläinen autonvalmistaja Mini Cooper on ollut melko kuuluisa pienistä autoistaan, ja se on myös BMW:n omistuksessa. Mini Coupe on yhtiön valmistama kaksipaikkainen 2-ovinen auto, jossa on hieno moottori ja monia ominaisuuksia. Auton valmistus on lopetettu, mutta se on edelleen hienon näköinen auto ostettavaksi.

Yleiskatsaus

Mini Coupe esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2011, ja sen rinnalle esiteltiin roadster-versio. Coupe S / JCW -mallissa on 1,6 litran I4-turbomoottori, joka tuottaa maksimissaan 208 hevosvoimaa, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 6,4 sekunnissa. Tästä autosta esiteltiin neljä varustetasoa, jotka ovat Cooper, Cooper S, Cooper SD ja John Cooper Works.

Luotettavuus

Auton luotettavuuden selvittäminen on perusasia ennen auton ostamista, sillä se kertoo lähes kaiken autosta. Mini Cooper on ollut Yhdysvalloissa jo monta vuotta, eikä sitä pidetty luotettavimpana merkkinä, mutta nyt se on parantunut paljon. Cooper Coupe S / JCW:n luotettavuusluokitus on kuitenkin J.D. Powerin mukaan hyvin keskinkertainen, 2,5 viidestä.

Turvallisuus

Myös turvallisuustoimenpiteet ovat osa luotettavuutta. Turvallisuustekijä on aina ollut Mini Cooper -autoissa suuri, koska niiden materiaalit ja ominaisuudet ovat olleet erinomaisia. Coupe S / JCW ei ole IIHS:n tai NHTSA:n kolaritestissä, mutta siinä on loistavat turvallisuusominaisuudet, kuten luistonesto, mukautuva vakionopeudensäädin, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa arvioimaan auton luotettavuutta. Mini Cooper on menettänyt arvonsa melko hyvin, ja niiden arvo on edelleen erittäin korkea. Coupe S / JCW on vanha auto, ja se on menettänyt noin 31 % arvonsa 5 vuoden jälkeen.

  Lincoln Navigatorin luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat merkittävin osa luotettavuutta. Paljon huoltoa vaativilla autoilla on todennäköisimmin negatiivisia arvosteluja omistajilta. Mini Cooperia on pidetty kalliina merkkinä huollon ja korjauksen kannalta. Coupe S / JCW:n huoltokustannukset ovat noin 846 dollaria vuodessa kaikkien huolto- ja korjauskustannusten osalta.

FAQ

Onko Mini Cooper Coupe S / JCW etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mini Cooper Coupe S / JCW on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mini Cooper Coupe S / JCW:ssä on?

Mini Cooper Coupe S / JCW on 2-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Mini Cooper Coupe S / JCW:ssä on ja onko siinä turbo?

Mini Cooper Coupe S / JCW:n teho on 208 hevosvoimaa ja vääntömomentti 192 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mini Cooper Coupe S / JCW:ssä on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuosimallin Mini Coopereja kannattaa välttää?

Mini Cooperin huonoimmat vuodet ovat 2006-2012, joidenkin alhaisimpien luotettavuuspisteiden mukaan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z