Mini Cooper Roadster S / JCW Luotettavuus

Brittiläinen autonvalmistaja Mini Cooper on ollut melko kuuluisa pienistä autoistaan, ja se on myös BMW:n omistuksessa. Mini Roadster on yhtiön valmistama kaksipaikkainen 2-ovinen avoauto aivan kuten Coupe-malli. Auton valmistus on lopetettu, mutta se on edelleen hyvännäköinen auto ostettavaksi.

Yleiskatsaus

Mini Roadster esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja se esiteltiin Coupe-version rinnalla. Roadster S / JCW -mallissa on 1,6 litran I4-turbomoottori, joka tuottaa maksimissaan 208 hevosvoimaa, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 6,4 sekunnissa. Tästä autosta esiteltiin neljä varustetasoa, jotka ovat Cooper, Cooper S, Cooper SD ja John Cooper Works.

Luotettavuus

Auton luotettavuuden selvittäminen on perusasia ennen auton ostamista, sillä se kertoo lähes kaiken autosta. Mini Cooper on ollut Yhdysvalloissa jo monta vuotta, eikä sitä pidetty luotettavimpana merkkinä, mutta nyt se on parantunut paljon. Cooper Roadster S / JCW:n luotettavuusluokitus on kuitenkin J.D. Powerin mukaan hyvin keskinkertainen, 2,5 viidestä.

Turvallisuus

Myös turvallisuustoimenpiteet ovat osa luotettavuutta. Turvallisuustekijä on aina ollut Mini Cooper -autoissa suuri, koska niiden materiaalit ja ominaisuudet ovat olleet erinomaisia. Roadster S / JCW ei ole IIHS:n tai NHTSA:n kolaritestissä, mutta siinä on loistavat turvallisuusominaisuudet, kuten luistonesto, mukautuva vakionopeudensäädin, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa arvioimaan auton luotettavuutta. Mini Cooper on menettänyt arvonsa melko hyvin, ja niiden arvo on edelleen erittäin korkea. Roadster S / JCW on vanha auto, ja se on menettänyt noin 31 % arvonsa 5 vuoden jälkeen.

  Jeep Commander Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat merkittävin osa luotettavuutta. Paljon huoltoa vaativilla autoilla on todennäköisimmin negatiivisia arvosteluja omistajilta. Mini Cooperia on pidetty kalliina merkkinä huollon ja korjauksen kannalta. Roadster S / JCW:n huoltokustannukset ovat noin 846 dollaria vuodessa kaikkien huolto- ja korjauskustannusten osalta.

FAQ

Onko Mini Cooper Roadster S / JCW etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mini Cooper Roadster S / JCW on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mini Cooper Roadster S / JCW:ssä on?

Mini Cooper Roadster S / JCW on 2-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Mini Cooper Roadster S / JCW:ssä on ja onko siinä turbo?

Mini Cooper Roadster S / JCW:ssä on 208 hevosvoimaa ja 192 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mini Cooper Roadster S / JCW:n tavaratila?

8,5 kuutiometriä ( 0,241 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mini Cooper Roadster S / JCW:ssä on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z