Missä käytetyissä autoissa on eniten turvavarusteita?

Kun olet ostamassa uutta autoa, sinun on varmistettava, että turvallisuus on yksi tärkeimmistä huomioon otettavista seikoista. Autojen turvallisuusohjelmistoratkaisut yhdistettynä älykkääseen tuotesuunnitteluun ovat parantuneet melko paljon viimeisten kahden vuosikymmenen aikana, ja sinun on ehdottomasti asetettava ne etusijalle uutta autoa ostaessasi.

Kun otetaan huomioon, että nykyisillä markkinoilla on tarjolla monia käytettyjä autovaihtoehtoja, voi olla vaikea tietää, mitä kannattaa etsiä. Lue tämä artikkeli, jos haluat tietää, sillä ei ole koskaan hyvä ajatus pihistellä autojen elintärkeistä turvallisuusominaisuuksista ja ratkaisuista, joita nykyautot tarjoavat.

Jos haluat kompaktin katumaasturin, joka tarjoaa luokkansa johtavat turvallisuusominaisuudet, tutustu vuoden 2016 Hyundai Tucsoniin. Jos suuret katumaasturit ovat enemmän sinun makuusi, sinun pitäisi harkita vuoden 2016 Volvo XC90:tä, sillä tätä ruotsalaista pidetään yhtenä käytettyjen autojen markkinoiden turvallisimmista suurista autoista.

Honda Accord 2016-2017 on luokkansa johtava turvallisten sedanien osalta, kun taas Lexus ES350 2016 on myös luokkansa johtava premium-sedanien osalta. Lopuksi, jos haluat käytetyn ison pick-up-kuorma-auton, jolla on erinomaiset turvallisuusominaisuudet, tutustu vuoden 2017 Honda Ridgelineen.

2016 Hyundai Tucson – IIHS:n vuoden 2016 Top Safety Pick+ -turvaluokan kompakti katumaasturi.

Uudet Hyundai-mallit ovat tunnettuja siitä, että ne tarjoavat paljon vastinetta rahalle, eikä vuoden 2016 Hyundai Tucson ole poikkeus. Kun otetaan huomioon, että se maksaa alle 20 000 dollaria ja tarjoaa samalla paljon tilaa, luotettavan alustan ja suuren tehokkuuden, Tucson on varmasti tutustumisen arvoinen.

  Mikä auto on paras huonoille teille?

Hyundai Tucson yhdistää turvallisen alustan, joka on suunniteltu kestämään erilaisia kolareita tilanteesta riippumatta. Kun tähän yhdistetään lukemattomat kehittyneet kuljettajan apujärjestelmät, ei ole ihme, että vuoden 2016 Tucsonista tuli yksi IIHS:n historian turvallisimmista kompaktista katumaastureista testaushetkellä.

2016 Volvo XC90 – 2016 IIHS Top Safety Pick + keskikokoinen katumaasturi.

Vuoden 2016 Volvo XC90 on loistava yleiskatumaasturi, katsotpa sitä miten tahansa, sillä se tarjoaa ylellisyyttä, mukavuutta ja turvallisuutta ansaittuun hintaan. Voit hankkia sellaisen 20 000 dollarin puolivälistä korkeaan 20 000 dollarin hintaluokkaan kaikkine turvakellojen ja -pillien kanssa, jotka tekevät siitä yhden turvallisimmista keskikokoisista katumaastureista viimeisen vuosikymmenen aikana.

Volvossa yhdistyvät myös ylivertainen tekniikka ja lukuisat kehittyneet ohjelmistoturvallisuusominaisuudet, joiden ansiosta se on saanut IIHS:n vuoden 2016 Top Safety Pick+ -tittelin, joka on korkein arvosana, jonka auto voi saada näissä testeissä. Sen lisäksi, että XC90 on turvallinen ja hyvin hinnoiteltu, se myös huokuu hienostuneisuutta sekä sisältä että ulkoa.

2016-2017 Honda Accord – IIHS:n vuoden 2016 Top Safety Pick + keskikokoinen sedan.

Jatkamalla teemaa alan johtavasta turvallisuudesta sekä tekniikan että ohjelmistojen osastoilla, 2016-2017 Honda Accord oli myös yksi IIHS-testien historian korkeimmalle luokitelluista autoista tuolloin, koska siinä yhdistyy nykyaikainen tekniikka vuosikymmenten törmäystestien ja yleisten turvallisuusparannusten kanssa.

Voit myös saada sellaisen reilusti alle 20 000 dollarilla, mikä tekee tämän sukupolven Accordista parhaan ostoksen monista eri syistä. Sen lisäksi, että Accord on ylivoimaisen turvallinen sedan, se on myös yksi segmenttinsä luotettavimmista ja tehokkaimmista autoista, mikä tarkoittaa, että Honda Accordin kanssa ei yksinkertaisesti voi mennä pieleen.

  Voiko sähköauton ladata kotona?

2016 Lexus ES350 – Vuoden 2016 IIHS Top Safety Pick+ keskikokoinen luksussedan.

Kaukana ovat ne ajat, jolloin jouduit valitsemaan luotettavuuden ja ylellisyyden välillä ostaessasi käytetyn premium-auton, sillä vuoden 2016 Lexus ES350 on sekä ylellinen että luotettava. Parasta Lexus ES350:ssä on kuitenkin se, että siinä on myös runsaasti turvallisuusohjelmistoratkaisuja, mikä tekee siitä yhden vuoden 2016 korkeimmalle luokitelluista luksusautoista.

Voit saada loistavan esimerkin 20 000 dollarin hintaluokan puolivälissä, mikä tekee ES350:stä harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat turvallisen ajokokemuksen tinkimättä sekä luotettavuudesta että ylellisyydestä.

2017 Honda Ridgeline – IIHS:n vuoden 2017 Top Safety Pick+ -kuorma-auto

Markkinoiden turvallisimpien ja teknisesti varustetuimpien käytettyjen autojen luettelon päätteeksi tarkastelemme 2017 Honda Ridgeline -lava-autoa. Ridgeline voitti myös IIHS:n Top Safety Pick+ -luokituksen, mikä tekee siitä turvallisimman pickup-kuorma-auton ja ainoan kuorma-auton, joka saa Top Safety Pick+ -luokituksen tuolloin.

Tämä johtuu siitä, että Ridgeline yhdistää ohjelmistolliset turvallisuusratkaisut ja hienostuneen alustan, joka on suunniteltu sekä mukavuutta että turvallisuutta varten. Siksi monet uskovat, että Honda Ridgeline on aikakauden paras all-around-kuorma-auto.

UKK-osio

Mitä tarkoittaa, kun auto saa Top Safety Pick+ IIHS -luokituksen?

Top Safety Pick+ IIHS -luokitus on varattu vain tietyn segmentin luokan johtaville autoille turvallisuuden osalta. Jotta auto saisi tämän arvosanan, siinä on yhdistettävä sekä ylivoimaiset tekniset turvallisuusratkaisut että ylivoimaiset ohjelmistoturvallisuusratkaisut.

  Voiko sähköautossa nukkua?

Tämä tarkoittaa, että nämä autot ovat niin turvallisia kuin nykyaikaiset autot vain voivat olla. Vaikka Top Safety Pick+ -luokituksia annetaan useille eri autoille samassa segmentissä, niitä on vain kourallinen yksittäisen segmentin autoista.

Ovatko ohjelmistoturvaominaisuudet sen arvoisia?

Useimmissa autoissa on nykyään tarjolla kehittyneitä ohjelmistollisia törmäyksenesto- ja väistöjärjestelmiä, mutta ne ovat useimmiten osa kalliita lisäpaketteja. Näin ollen herää kysymys, kuinka tarpeellisia nämä järjestelmät ovat auton yleisen turvallisuuden kannalta.

Kaiken kaikkiaan nämä järjestelmät ovat todellakin sen arvoisia, koska ne lisäävät autoon lisäturvallisuutta, jota ei voi saada autoissa, joissa niitä ei ole.

Mikä on turvallisessa ajamisessa tärkeintä?

Turvallisen ajokokemuksen tärkein näkökohta on nimetty kuljettaja, jonka täysi huomio on keskitetty tiehen ja häntä ympäröiviin esineisiin ja ihmisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt jopa markkinoiden kehittyneimmät järjestelmät voivat estää onnettomuuden, jos joku ei ole tarkkaavainen.

Inhimillisen tekijän lisäksi turvatyynyjen, turvavöiden ja tehokkaiden puristusvyöhykkeiden kaltaiset ominaisuudet ovat edelleen tärkeimpiä turvallisen ajamisen osatekijöitä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z