Missä Mercedeksessä on kolmas rivi?

Jos olet suurperheellinen ja haluat auton, johon mahtuu kaikki, Mercedes tarjoaa sinulle sopivan vaihtoehdon. Mercedes-Benzillä on useita maasturimalleja, joissa on kolmas rivi.

Kolmannen rivin istumapaikoilla varustettuja Mercedes-malleja ovat Mercedes-Benz GLB-, GLE- ja GLS-luokat. Kaikki nämä ylelliset katumaasturit ovat suorituskyvyltään korkeatasoisia ja varustettu ylellisillä ominaisuuksilla. Mutta koska ihmisten tarpeet vaihtelevat, on tärkeää selvittää, mikä malli vastaa tarpeitasi.

Valitaksesi oikean Mercedeksen, jossa on kolmas rivi, sinun on verrattava niiden matkustamon mittoja, jotta näet, mikä niistä sopii sinulle täydellisesti. Lisäksi kannattaa vertailla eri malleissa olevia ominaisuuksia, jotta pääset haluamillasi ominaisuuksilla varustetun auton laskuun.

Mercedes GLB-luokka

Mercedes GLB-Class on paras vaihtoehto henkilölle, jolla on tiukka budjetti mutta joka haluaa silti 7-paikkaisen auton. Noin 38 000 dollarin lähtöhinnallaan tämä on yksi markkinoiden edullisimmista Mercedes-maastureista. Vaikka se on edullinen, siinä on silti Mercedes-Benzin poikkeukselliset ominaisuudet.

Tämä kompakti katumaasturi tarjoaa useita huippuluokan ominaisuuksia ja siinä on paljon kuormatilaa, jos haluat lähteä maastoon. Erityistä tässä autossa on se, että voit taittaa sen kolmannen rivin istuimet alas lisätäkseen tavaratilaa. Lisäksi myös toisen rivin istuimet ovat taitettavissa. Kun molemmat rivit on taitettu alas, sinulla on valtavasti säilytystilaa.

Tässä katumaasturissa on 2,0-litrainen turbomoottori, joka tuottaa 221 hv, joten se on riittävän tehokas päivittäiseen työmatkaan. Voit myös valita sen AWD-vaihtoehdon, jotta voit ajaa sujuvasti kaikenlaisissa maastoissa. Muita huippuluokan ominaisuuksia ovat muun muassa intuitiivinen infotainment-järjestelmä, tilava matkustamo ja monet turvallisuusominaisuudet.

Mercedes-Benz GLB-luokan istuinmitat:

o Matkustajapaikat: Vakiovarusteena 5-paikkainen, saatavana 7-paikkainen
o Pääntila (1. rivi): 40,7 tuumaa.
o Jalkatila (1. rivi): 41,1 tuumaa
o Olkatila (1. rivi): 55,9 tuumaa.
o Pääntila (2. rivi): 39,3 tuumaa.
o Jalkatila (2. rivi): 38,1 tuumaa
o Olkatila (2. rivi): 54,9 tuumaa
o Pääntila (3. rivi): 34,8 tuumaa
o Jalkatila (3. rivi): 29,1 tuumaa
o Olkatila (3. rivi): 43,8 tuumaa
o Tavaratila: 22,0-62,0 kuutiometriä

  Mitkä Mercedekset valmistetaan Yhdysvalloissa?

Mercedes GLE-luokka

Mercedes GLE-Class on täydellinen kolmannen rivin katumaasturi ihmisille, jotka haluavat vastinetta rahalle. Tässä keskikokoisessa katumaasturissa on suurin osa tehokkaamman GLS-mallin ominaisuuksista, mutta edulliseen hintaan. Sen lähtöhinta on myös noin 58 000 dollaria.

Mercedes GLE-luokan pääpaino on ylellisyydessä, luotettavuudessa ja mukavuudessa. Se on yksi markkinoiden luotettavuudeltaan parhaimmin arvioiduista katumaastureista. Lisäksi siinä on tilavat sisätilat, jotka tarjoavat mukavuutta jopa kolmannen rivin istuimilla istuville.

GLE-luokka on tehokas kone, jonka 2,0-litraisen 4-turbomoottorin ansiosta se pystyy kiihdyttämään 0-100 nopeuteen 7 sekunnissa. Muita keskeisiä ominaisuuksia ovat avaimeton käynnistys, säädettävä ohjauspyörä, sähköinen nostoluukku, avaimeton sisäänajo, vakionopeudensäädin ja handsfree-kommunikaatio ajoneuvossa.

Mercedes GLE-luokan kolmannen rivin pakettiin kuuluu 7-paikkaisen vaihtoehdon lisäksi myös kuudella tavalla sähkösäätöiset istuimet toisella rivillä ja sähköisesti taittuvat ulommat istuinten selkänojat, jotka mahdollistavat suoran pääsyn ja poistumisen kolmannelta riviltä. Tällaisten ominaisuuksien ansiosta tämä on täydellinen perheauto.

Mercedes GLE-luokan istuinmitat

o Matkustajapaikat: Vakiovarusteena 5-paikkainen, saatavana 7-paikkainen
o Pääntila (1. rivi): 40,5 tuumaa.
o Jalkatila (1. rivi): 40,3 tuumaa.
o Olkatila (1. rivi): 59,3 tuumaa.
o Pääntila (2. rivi): 36,9 tuumaa.
o Jalkatila (2. rivi): 40,9 tuumaa
o Olkatila (2. rivi): 58,3 tuumaa
o Tavaratila: 33,3 – 74,9 tuumaa

Mercedes GLS-luokka

Jos olet valmis käyttämään rahaa saadaksesi yhden markkinoiden tehokkaimmista ja ylellisimmistä katumaastureista, Mercedes-Benz GLS-luokka on paras vaihtoehto. Noin 76 000 dollarin vähittäismyyntihintaan myytävä suuri ja ylellinen katumaasturi on yksi markkinoiden parhaista kolmannen rivin ajoneuvoista.

  Missä Mercedeksessä on aktiivinen takaspoileri

Mercedes GLS-luokan katumaasturista ei puutu tilaa tai mukavuutta, vaikka siinä olisi kolmannen rivin istuimet. Siinä on myös suurin tavaratila, kun istuimet on taitettu alas. Voit siis helposti säilyttää kaikki tavarat, joita tarvitset viikonloppumatkalla tai urheiluretkellä.

Voit valita joko sen perusmallin – GLS 450 – tai valita tehokkaan AMG GLS 63 -katumaasturin. Tämän luokan mallit ovat ainutlaatuisia ja tarjoavat mukavuutta, jota voi verrata vain markkinoiden parhaisiin katumaastureihin.

Ostajat voivat valita joko turboahdetun 3,0-litraisen rivikuutosmoottorin tai 4,0-litraisen V8-turbomoottorin. Huomaa, että molemmissa moottoreissa on EQ Boost, joten saat poikkeuksellista suorituskykyä. Tämän lisäksi siinä on paljon edistyksellisiä ja ylellisiä ominaisuuksia.

Mercedes GLS-luokan istuinmitat

o Matkustajapaikat: 7-paikkainen vakiovaruste, 6 istumapaikkaa saatavilla
o Pääntila (1. rivi): 39,4 tuumaa.
o Jalkatila (1. rivi): 40,3 tuumaa.
o Olkatila (1. rivi): 59,3 tuumaa.
o Pääntila (2. rivi): 40,2 tuumaa.
o Jalkatila (2. rivi): 41,9 tuumaa
o Olkatila (2. rivi): N/A
o Jalkatila (3. rivi): 34,6 tuumaa
o Tavaratila: 17,4 – 84,7 kuutiometriä.

Hyviä asioita, jotka on hyvä tietää maasturin kolmannen rivin istuimista

Missä kolmannella rivillä varustetussa Mercedeksessä on suurin tavaratila?

Yksi kolmannen rivin Mercedeksen eduista on, että voit taittaa kolmannen rivin istuimet alas saadaksesi lisää tavaratilaa. Kun istuimet on taitettu alas, Mercedes GLS:ssä on suurin tavaratila, jossa on 84,7 kuutiometriä tilaa. Tämä on tarpeeksi tilaa kuljettaa paljon tavaroita, kun lähdet piknikille tai matkalle.

  Mitkä Mercedes-Benz-mallit ovat kovakattoisia avoautoja?

Tarjoaako Mercedes 7-paikkaisia autoja?

Mercedes-Benzillä on markkinoilla useita 7-paikkaisia ajoneuvoja. Joitakin 7-paikkaisia Mercedes-malleja ovat Mercedes-Benz GLE, GLB ja GLS -katumaasturit. Sitä paitsi Mercedes on myös keksinyt mielenkiintoisen suunnittelusuunnitelman uuden pienimmän katumaasturinsa kanssa, jonka ansiosta siihen mahtuu jopa seitsemän istuinta.

Missä Mercedes-Benzin katumaasturissa on mukavimmat kolmannen rivin istuimet?

Kolmannen rivin istuimet voivat olla hyvin epämukavia, erityisesti aikuisille. Useimmat Mercedes-mallit, joissa on kolmas rivi, ovat kuitenkin erittäin mukavia. Mercedes GLS-luokassa on parhaat kolmannen rivin istuimet. Sen tilavan sisätilan ja suuremman koon ansiosta. Useimmat aikuiset tuntevat olonsa mukavaksi istuessaan GLS-mallin kolmannella rivillä, kun taas muissa malleissa on ahdasta.

Loppupäätelmät

Mercedes-Benz-mallit, joissa on kolmannen rivin istuimet, ovat GLS-luokka, GLE-luokka ja GLB-luokka. Jos haluat kompaktin luksusmaasturin, jossa on kolmannen rivin istuin, GLB-malli on paras vaihtoehto. Jos haluat vastinetta rahoillesi, valitse keskikokoinen GLE-katumaasturi, jossa on kolmannen rivin istuin, kun taas GLS on ihanteellinen mukavuutta ja ylellisyyttä etsiville.

Valitsitpa minkä Mercedes-mallin tahansa, löydät haluamasi mukavuuden ja ylellisyyden. Ne kaikki on varustettu huippuluokan ja edistyksellisillä ominaisuuksilla. Ne ovat myös mukavia ja erinomaisia perheille.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z