Missä Teslassa on 7 istuinta?

Jos olet perheenisä tai kuljetat paljon matkatavaroita, on erittäin tärkeää, että autossa on 7 istuinta tai kolmas rivi. Teslan tiedetään olevan erittäin tilava ja siinä on paljon tavaratilaa. Mutta onko olemassa Teslaa, jossa on 7 istuinta?

Kyllä, Tesla Model Y:ssä on kolmas rivi. Voit siis lisätä kaksi istuinta taakse, jolloin siitä tulee 7-paikkainen. Lisäksi Tesla Model X:ssä on myös mahdollisuus lisätä kolmannen rivin istuin. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan ole vakiona Tesla Model X:ssä.

Lisäksi Tesla aikoo pian esitellä myös 7-paikkaisen Tesla Model S Plaidin. Sitä ei kuitenkaan ole vielä valmistettu. Näin ollen niiden, jotka haluavat 7-paikkaisen Teslan, pitäisi etsiä Tesla Model Y:tä. Kolmannen rivin istuin ei kuitenkaan ole kovin mukava.

Tesla Model Y:n ja Model X:n molemmat kolmannen rivin istuimet eivät ole mukavia. Kaiken lisäksi sinun on maksettava 3 000 dollaria lisää saadaksesi 7-paikkaisen Teslan. Sen lisäksi, että kolmannella rivillä on kaksi istuinta, siinä on myös kaksi mukitelinettä, mikä on mukava ominaisuus.

Lisäksi Tesla Model Y:n kolmannen rivin istuimet ovat melko pienikokoisia, joten niihin ei mahdu mukavasti lapsia, aikuisista puhumattakaan. Mutta jos haluat mukavamman ja tilavamman kolmannen rivin istuimen, kannattaa hankkia Tesla Model X, jossa on kolmannen rivin istuinvaihtoehto.

Tesla Model Y:n ominaisuudet

Ulkonäkö

Tesla Model Y ei ehkä näytä yhtä tyylikkäältä kuin sen kilpailijat, kuten Audi e-Tron tai Jaguar I-Pace, mutta se näyttää silti upealta. Kiitos sen futuristisen ja virtaviivaisen muotoilun, joka saa sen kruisailemaan sujuvasti tiellä. Siitä huolimatta siinä on valittavana kolme eri vaihtoehtoa, joihin kuuluvat Standard range, Long Range ja Performance -vaihtoehto.

  Aiways U5 vs Tesla Model 3

Sisätiloissa Tesla Model Y:llä on samanlaisia ominaisuuksia kuin Tesla Model 3:lla. Se on kuitenkin hieman suurempi, ja siinä on mahdollisuus kolmannen rivin istuimiin. Kuten useimmissa Tesloissa, siinä on suuri infotainment-näyttö, joka on keskitetty yksinkertaiseen kojelautaan.

Tesla Model Y:n erottaa kilpailijoistaan suuri kokolasikatto, joka luo henkeäsalpaavan tunnelman auton sisälle.

Suorituskyky

Teslat eivät tuota pettymystä suorituskyvyn suhteen. Standard Range -vaihtoehto on tämän malliston suorituskyvyltään heikoin auto, sillä Long Range- ja Performance-vaihtoehdot suoriutuvat paljon paremmin. Ne kuitenkin myös maksavat enemmän.

Tesla Model Y Standard Range -malli kiihtyy 0-100:een 5,3 sekunnissa, Long Range -malli 4,4 sekunnissa ja Performance-malli 3,6 sekunnissa. Myös toimintasäteen osalta Tesla Model Y Standard Range -mallin toimintasäde on pienempi, 244 mailia, kun taas Long-Range-mallin toimintasäde on 326 mailia ja Performance-mallin toimintasäde on jopa 303 mailia.

Nopeuden osalta Tesla Model Y Standard Range -mallin huippunopeus on 119,9 mailia tunnissa, kun taas Long Range -mallin huippunopeus on 135 mailia tunnissa ja Performance-mallin huippunopeus on 145 mailia tunnissa. Performance-vaihtoehto on siis nopeampi auto.

Kaiken kaikkiaan, jos haluat suorituskykyisimmän 7-paikkaisen Tesla Model Y:n, Long-Range-vaihtoehto on suorituskykyisempi kuin Standard Range -vaihtoehto.

Turvallisuus

Tesla tunnetaan yhtenä markkinoiden turvallisimmista autoista. Kiitos kehittyneen puoliautonomisen ajojärjestelmän, joka on kaikissa Tesloissa. Muita ominaisuuksia, jotka tekevät tästä autosta turvallisen, ovat Smart Summon, itsepysäköintiominaisuus, vakiona oleva mukautuva vakionopeudensäädin ja vakiona oleva automaattinen hätäjarrutus.

  Toimiiko Tesla Smart Summon?

FAQ

Kuinka paljon 7-paikkainen Tesla maksaa?

Se riippuu siitä, minkä Tesla Model Y -vaihtoehdon olet ostamassa. Jos kyseessä on Tesla Model Y Standard Range -mallin takavetoinen variantti, sinun on maksettava vähintään 42 000 dollaria plus 3 000 dollaria 7-paikkaisesta autosta. Toisaalta Tesla Model Y Long Range -mallin nelivetovaihtoehto maksaa noin 53 900 dollaria plus 3 000 dollaria kolmannesta rivistä.

Onko kaikissa Tesla Model Y:n vaihtoehdoissa 7-paikkainen vaihtoehto?

Valitettavasti kaikissa Tesla Model Y -mallivaihtoehdoissa ei ole 7-paikkaista vaihtoehtoa. Tesla-vaihtoehdot, joissa on 7-paikkainen vaihtoehto, ovat Tesla Model Y Standard Range ja Long Range. Tesla Model Y Performance -vaihtoehdossa ei ole 7-paikkaista vaihtoehtoa. Siitä huolimatta Tesla Model Y Performance -vaihtoehto on silti hieno auto ja erittäin tilava.

Onko Tesla Model Y tilava?

Kyllä, Tesla Model Y on tilava verrattuna muihin markkinoilla oleviin crossover-maastureihin. Tyypillisesti tämä auto on 5-paikkainen, mutta lisävarusteena on myös 7-paikkainen vaihtoehto. Etuistuimet ovat erittäin mukavat ja tukevat, ja niissä on riittävästi jalka- ja pääntilaa. Myös toinen rivi on tilava, mutta kolmas rivi on melko kompakti, mikä tekee siitä epämukavan aikuisille.

Tavaratilan osalta Tesla Model Y on myös tilava. Tämä johtuu siitä, että siinä on pieni etutakakontti ja suurempi tavaratila. Yhdessä ne tarjoavat 68 kuutiometriä tilaa, kun kaikki takaistuimet taitetaan kokoon. Tällaisen tilavuuden ansiosta tämä auto on ihanteellinen sekä matkustajien että rahdin kuljettamiseen.

  Ovatko Tesla-autot hyviä automatkoille?

Onko Teslassa kolmannen rivin istuimet?

Kyllä, Tesla Model Y:ssä on kolmannen rivin istuimet. Lisäksi jokainen toisen rivin istuin taittuu itsenäisesti, jolloin omistaja voi muokata autoa haluamallaan tavalla. Ja koska Tesla Model Y:ssä on kolmannen rivin istuimet, siihen mahtuu jopa 7 ihmistä, mikä on erinomaista.

Mikä on paras 7-paikkainen katumaasturi?

On olemassa useita 7-paikkaisia katumaastureita, joissa on tilavat sisätilat, erinomainen vetokyky, innovatiivista teknologiaa, mukavat istuimet ja tehokas suorituskyky. Kuitenkin 7-paikkainen katumaasturi, joka erottuu parhaiten, on Kia Telluride.

Kia Telluride erottuu muista huippuluokan 7-paikkaisista katumaastureista, kuten Tesla Model Y:stä ja X:stä, tilavuutensa, mukavuutensa ja ylellisyytensä ansiosta. Lisäksi tämä auto toimii korkealla tasolla, vaikka se onkin kuluttava. Kaiken kaikkiaan se on edullinen, mutta siinä on paljon ominaisuuksia, jotka viittaavat muuhun.

Yhteenveto

Jos olet etsinyt Teslaa, jossa on kolmas rivi tai 7 istumapaikkaa, Tesla Model Y Standard Range- tai Long Range -vaihtoehdot ovat loistava valinta. Voit myös kokeilla Tesla Model X:ää, jossa on lisävarusteena kolmas rivi. Siitä huolimatta joudut maksamaan 3 000 dollaria lisää saadaksesi kolmannen rivin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z