Mitä eroa on BMW X7:n ja X8:n välillä?

Mitä eroa on BMW X7:n ja X8:n välillä?

BMW X-sarja koostuu BMW:n crossovereista, katumaastureista ja SAC-malleista. BMW X7 ja X8 kuuluvat tähän sarjaan. Molemmissa katumaastureissa on huippuluokan ominaisuudet ja tehokkaat moottorit. Mutta mitä eroa on BMW X7:n ja X8:n välillä?

Suurin ero BMW X7:n ja X8:n välillä on se, että BMW X7 on kolmannen rivin katumaasturi, kun taas BMW X8:ssa on vain kaksi riviä. Toinen ero on se, että BMW X8 on ylellisempi kuin BMW X7. Lisäksi BMW X8 on paljon kalliimpi kuin BMW X7.

Vaikka molemmat autot ovat ylellisiä katumaastureita, BMW X7 sopii paremmin suurperheelle, kun taas BMW X8 on ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat ylellisyyttä ja ylellisyyttä.

BMW X7:n ja X8:n erot

Koko

Ensimmäinen ero näiden kahden BMW:n ylellisen katumaasturin välillä on se, että BMW X7 on suurempi kuin BMW X8. Tämä koskee sekä sisätiloja että ulkoasua. BMW X7 on pidempi ja sen akseliväli on suurempi, kun taas BMW X8 on melko lyhyempi ja sen akseliväli on pienempi.

Koska BMW X8 jakaa alustan BMW X7:n kanssa, kokoero ei kuitenkaan ole kovin suuri. Raporttien mukaan se on kuitenkin hieman pienempi kuin BMW X7.

Muotoilu

BMW X8 tulee olemaan erilainen kuin BMW X4, X6 ja X7. Sillä tulee kuitenkin olemaan enemmän SUV- kuin crossover-ilme. Raporttien mukaan BMW X8 tulee olemaan tyylikkäämpi versio BMW X7:stä, jonka alustaan se perustuu.

Lisäksi se on yhtä leveä kuin X7, mutta sen kattolinja on matalampi ja kapenee kohti takatuulilasia. Lisäksi BMW X8:n ulkonäkö on urheilullisempi kuin BMW X7:n. Tämä tarkoittaa, että se menettää hieman takapääntilaa ja tavaratilaa, joita X7 tarjoaa runsaasti.

  Aiways vs BMW - kumpi on parempi?

Toinen ero muotoilussa on terävä keulan muotoilu, joka erottaa sen muista BMW:n katumaastureista. Sen ansiosta sen etumuoto on korkealuokkainen, ja se on upea ja rohkea. Lisäksi siinä on leveämpi hartialinja kuin BMW X7:ssä.

Istumapaikkakapasiteetti

Jos olet perheenisä, BMW X7 miellyttää sinua enemmän. Tämä johtuu siitä, että siinä on kolmannen rivin istuimet, kun taas X8:ssa ei ole kolmannen rivin istuimia. Vaikka X8:ssa ei ole kolmannen rivin istuimia, se on mukavampi kuin X7. Tämä johtuu siitä, että toista riviä työnnetään kauemmaksi taakse, jotta jalkatilaa saadaan lisää ja istuimet voidaan kääntää taaksepäin.

BMW X7 on siis 7-paikkainen, mutta BMW X8 on todennäköisesti neli- tai kuusipaikkainen, mutta ei 7-paikkainen.

Ylelliset ominaisuudet

BMW X7 ja X8 ovat molemmat ylellisiä katumaastureita, mutta X8 tulee olemaan ylellisempi kuin mikään markkinoilla oleva BMW-malli, mukaan lukien BMW X7. Tämä johtuu siitä, että siinä on huippuluokan ominaisuuksia, kuten taaksepäin käännettävät istuimet, pehmoisempi verhoilu, laadukkaat nahkaistuimet ja enemmän vempaimia.

Ylellisten sisätilojen lisäksi BMW X8:ssa on myös live-cockpit-ammattimainen infotainment-järjestelmä ja kehittyneempää teknologiaa. Vaikka BMW X7 on markkinoiden ylellisin BMW-maasturi, X8 päihittää sen ylellisellä sisustalla ja lumoavalla ulkomuodolla.

Hinta

Koska BMW X8 tulee olemaan markkinoiden kehittynein ja ylellisin BMW SUV, se tulee olemaan kalliimpi kuin BMW X7. Huhujen mukaan BMW X8:n lähtöhinta on noin 160 000 dollaria, ja joidenkin versioiden lähtöhinta on yli 200 000 dollaria.

  Onko BMW i8 hyvä auto?

BMW X8 kilpailee Mercedes-Maybach GLS:n, Land Rover Range Rover SV:n, Rolls Royce Cullinanin ja Bentley Bentaygan kanssa.

FAQ

Onko BMW X7:llä ja X8:lla yhtäläisyyksiä?

Kyllä, niillä on. Ensinnäkin BMW X8 perustuu BMW X7:n alustaan. Lisäksi ne jakavat useimmat voimansiirtojärjestelmät, mikä tarkoittaa, että niiden suorituskyky on samanlainen. Lisäksi molemmissa on korkealaatuisia materiaaleja, joiden ansiosta ne erottuvat kilpailijoistaan.

Kumpi auto on halvempi ylläpitää BMW X7:n ja X8:n välillä?

Sitä on melko vaikea sanoa, sillä BMW X7 on vielä uusi markkinoilla, kun taas BMW X8 julkaistaan ensi vuonna. Koska BMW X8:ssa on kuitenkin kehittyneempiä ominaisuuksia ja tekniikkaa, sen ylläpito on todennäköisesti kalliimpaa. Lisäksi se on vähemmän polttoainetehokas kuin BMW X7.

Onko BMW X8 katumaasturi vai crossover?

BMW X8 tulee olemaan katumaasturi eikä crossover. Kompaktin rakenteensa vuoksi monet luulivat, että BMW X8 tulee olemaan BMW X6:n tai X4:n kaltainen, mutta näin ei kuitenkaan ole. Joitakin sen läheisiä kilpailijoita tulevat olemaan Rolls-Royce Cullinan, Land Rover Range Rover SV ja Mercedes-Maybach GLS.

Ovatko sekä BMW X7 että X8 7-paikkaisia?

Ei, BMW X7 on 7-paikkainen, ja siinä on vakiona kolmas rivi. Toisaalta BMW X8 on todennäköisesti nelipaikkainen tarjotakseen maksimaalisen mukavuuden ja ylelliset ominaisuudet. Siinä on vain ensimmäisen ja toisen rivin istuimet. Jos siis olet perheellinen henkilö, joka tarvitsee paljon tilaa, BMW X8 ei ole ihanteellinen katumaasturi sinulle.

  BMW 8 sarjan luotettavuus

Onko BMW X6 samanlainen kuin BMW X8?

Ei, BMW X6 ei ole samanlainen kuin BMW X8. Monet luulivat, että BMW X8:n muotoilu on jotain samanlaista kuin X6:n tai X4:n, mutta näin ei ole. Tämä johtuu siitä, että X8:n muoto tulee olemaan perinteinen katumaasturi, mikä tarkoittaa, että se tulee olemaan lähempänä kolmatta riviä olevaa BMW X7:ää kuin X4:ää ja X6:ta.

Suorituskyvyn osalta BMW X8 tulee suoriutumaan paremmin kuin X6, koska siihen tulee BMW X8 XM -suorituskykymuunnos. Kaiken kaikkiaan X8 tulee olemaan markkinoiden kehittynein, ylellisin ja kallein BMW-malli.

Johtopäätös

BMW X7 ja X8 ovat kaksi korkealuokkaista BMW:n katumaasturia. Molemmat ovat suuria katumaastureita, vaikka BMW X7 on hieman suurempi kuin BMW X8. BMW X8 on kuitenkin tehokkaampi, kehittyneempi, ylellisempi ja kalliimpi kuin BMW X7.

Kaiken kaikkiaan nämä kaksi katumaasturia ovat poikkeuksellisia ja erottuvat kilpailijoista. Markkinoille tullessaan BMW X8 tulee olemaan yksi maailman hienoimmista ylellisistä katumaastureista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z