Mitä Kia Niro -vuosia kannattaa välttää?

Kia Niro

Kia Niro saattaa olla suhteellisen uusi auto markkinoilla, mutta on helppo sanoa, mitkä mallivuodet ovat hyviä tai huonoja. Mitä Kia Niro -vuosia sinun siis kannattaa välttää?

Vältettäviä Kia Niro -mallivuosia ovat muun muassa vuosimallit 2016, 2017, 2018 ja 2019. Näistä mallivuosista on raportoitu useita ongelmia viimeisimpiin mallivuosiin verrattuna. Siitä huolimatta ongelmallisimmat Kia Niro -mallivuodet ovat mallivuodet 2017 ja 2019.

Mitä Kia Niro -mallivuosia minun tulisi välttää?

2016 Kia Niro -mallivuosi

Kia Niro -mallivuosi 2016 on malliston ensimmäinen auto. Tämän vuoksi siinä odotetaan olevan useita ongelmia, ja niin siinä onkin. Yleisin ongelma Kia Niro -mallivuoden 2016 osalta on valmistusprosessin aikana syntyneet purseet, joita löytyi hydraulisesta toimilaitteesta.

Purseet voivat vahingoittaa öljytiivistettä ja päästää öljyä vuotamaan ulos tai ääritilanteissa johtaa oikosulkuun ja mahdolliseen tulipaloon. Toinen yleinen ongelma, josta tämän vuosimallin omistajat ovat raportoineet, on sähköisen releen ylikuumeneminen ja jarrutusongelmat.

Lisäksi tästä autosta puuttuvat turvallisuusominaisuudet, ja sen luotettavuudesta on useita raportteja. Vaikka tämä auto ei olekaan luotettava, se sai julkaisunsa aikaan virallisen Guinnessin maailmanennätyksen alhaisimmasta polttoaineenkulutuksesta.

2017 Kia Niro mallivuosi

Tämä on toinen Kia Niro -mallivuosi, josta ostajien kannattaa pysyä kaukana. Tämä mallivuosi on saanut useita moottoriin ja muihin osiin liittyviä valituksia. Kuten Kia Niro -mallivuosi 2016, myös tämä mallivuosi vedettiin takaisin, koska hydraulisesta toimilaitteesta löytyi myös valmistusprosessin aikana syntyneitä purseita.

  Kia Amanti Luotettavuus

Muita tähän mallivuoteen liittyviä ongelmia ovat vaihteiston luistaminen, moottorin syttymishäiriöt, käynnistymishäiriöt, katalysaattorin halkeama, öljyvuodot, tehon menetys ja jäähdytysnestevuoto. Huomaa, että tänä mallivuonna oli eniten valituksia, sillä se rekisteröi yli 75 valitusta.

Toinen yleinen ongelma, josta useimmat 2017 Kia Niro -omistajat ovat raportoineet, on ovenkahva, jolla on taipumus rikkoutua, ja soijapohjaiset polttoaineletkut saattavat houkutella jyrsijöitä.

2018 Kia Niro mallivuosi

Vaikka mallivuosi 2018 ei ole yhtä epäluotettava kuin tämän listan autot, se rekisteröi silti huomattavan paljon ongelmia kuin viimeisimmät mallit. CarComplaintsin mukaan vuoden 2018 Kia Niro on rekisteröinyt yli 39 valitusta, mikä ei ole paljon, mutta silti harkitsemisen arvoista.

Yksi vuoden 2018 Kia Niron suurimmista ongelmista on sen sähköjärjestelmä. Joitakin käyttäjien esiin nostamia sähköongelmia ovat vaihteenlukon toimintahäiriö, tietokonejärjestelmän ongelma ja ovenkahvan putoaminen irti autosta. Muita ongelmia ovat muun muassa moottorin sammuminen, jarrutusongelmat, ilmastoinnin säätöongelmat ja moottorin ongelmat.

Kaiken kaikkiaan vuoden 2018 Kia Niro on luotettava auto, jossa on muutamia ongelmia. Hyvällä hoidolla ja kunnossapidolla tämä auto on helpompi ja halvempi huoltaa kuin muut tällä listalla olevat vuosimallien mallit.

2019 Kia Niro -mallivuosi

Kia Niro 2019 on huonoin Kia Niro -mallivuosi omistettavaksi. Tämä johtuu siitä, että siinä on eniten vakavia ongelmia, vaikka siinä ei olekaan niin paljon valituksia kuin mallivuodessa 2017. Tähän mennessä sillä on ollut hieman yli 67 valitusta ilman takaisinkutsuja. Tämä on toisin kuin mallivuosi 2017, jolla on yli 4 takaisinkutsua.

  Kia Spectra5 Luotettavuus

Joitakin vuoden 2019 Kia Niron eniten raportoituja ongelmia ovat väärä vaihteistoneste, joka johtaa horjumiseen, akun kilometritehokkuuden putoaminen, käynnistysakun ylikuumenemisongelmat ja etumatkustajan istuimen sivuturvatyynyn törmäysvaurioiden toimintahäiriöt. Tämän lisäksi tässä mallivuodessa on pienempi tavaratila kuin useimmissa sen kilpailijoissa.

Toinen yleinen ongelma Kia Niro -mallivuoden 2019 mallissa on check hybrid engine system -virhe.

FAQ

Mikä Kia Niro -mallivuosi on paras?

Kia Niro on ollut markkinoilla vuodesta 2016 tähän päivään asti. Vaikka se on ollut olemassa alle kymmenen vuotta, tämä malli ylpeilee sekä hyvillä että huonoilla mallivuosilla. Parhaat Kia Niro -mallivuodet ovat 2020, 2021, 2022 ja 20233. Näissä mallivuosissa on rekisteröity vähemmän ongelmia kuin aiemmissa malleissa.

Kannattaako Kia Niro ostaa?

Kyllä, Kia Niro kannattaa ostaa. Tämä johtuu siitä, että siinä on tilava matkustamo, monipuoliset sisätilat ja runsaasti tavaratilaa. Lisäksi Kia Niro tarjoaa tasaisen ajonautinnon ja edistykselliset turvallisuusominaisuudet. Se on myös polttoainetehokas ja halpa ylläpitää. Mutta jos etsit tehokasta, suorituskykyistä ja edistyksellistä kompaktia hybridi- tai PHEV-SUV:tä, katso muualle.

Kuinka paljon Kia Niron ylläpito maksaa?

Kia Niro on mukava auto ja helppo huoltaa. Kia Niron huolto maksaa 95-2307 dollaria. Keskimäärin joudut maksamaan tämän auton huollosta noin 245 dollaria. Huomaa, että kustannukset vaihtelevat ongelman mukaan. Hyvällä hoidolla ja kunnossapidolla tämän auton ylläpitokustannukset ovat alhaisemmat.

  Onko Kia Stinger hyvä auto?

Mikä on Kia Niron yleinen ongelma?

Kia Niro on hieno auto, sillä se on käytännöllinen ja tehokas. Siitä huolimatta siinä on myös useita ongelmia, joista käyttäjien tulisi olla tietoisia. Kia Niron tärkeimmät ongelmat ovat sähköjärjestelmän ongelmat, hidas latausnopeus ja tehottomampi moottori.

Mikä on paras Kia Niron moottori?

Kia Nirossa on useita moottorivaihtoehtoja, joiden avulla kiinnostuneet ostajat voivat valita haluamansa moottorivaihtoehdon. Paras Kia Niron moottori on kuitenkin Kappa II GDI HEV. Tämän moottorin iskutilavuus on 1579 cm3 ja sitä tukee sähkömoottori. Sen yhdistetty teho on 139 hv ja vääntömomentti 195 lb-ft.

Bottom line

Jos haluat ostaa käytetyn Kia Niron, kannattaa harkita pysymistä kaukana Kian vuosimalleista 2017 ja 2019. Lisäksi mallivuosissa 2016 ja 2018 on myös useita ongelmia, joita kiinnostuneiden ostajien tulisi varoa. Toisaalta luotettavimmat Kia Niro -mallivuodet ovat mallivuodet 2021, 2022 ja 2023.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z