Mitkä ovat parhaat autonpesutuotteet Audille?

On ihan ok myöntää, että monet meistä rakastavat Audia, koska nämä luksusautot ovat niin tyylikkäitä. Näytät ja tunnet olosi upeaksi, kun ajat sellaista. Kun ajoneuvo on kuitenkin likainen, se vie tyylin vetovoimaa muutaman pykälän alaspäin.

Oletko koskaan huomannut, että kun peset Audisi, se näyttää hyvältä, mutta se ei näytä aivan upealta? Ajattele, kun otit ajoneuvon ensimmäisen kerran pois autoliikkeestä. Muistatko, kuinka puhdas ja loistelias tuo ajoneuvo oli? Tuntui mahtavalta olla niin kauniin auton ratissa.

Usein ihmiset ajattelevat, että jos he haluavat autonsa näyttävän edelleen upouudelta, heidän on vietävä se autonpesulaan. Hän saattaa saada autosi säihkyvän puhtaaksi, jotta voit tuntea itsesi rocktähdeksi sen ratissa, mutta kun näet laskun työstä, et ehkä olekaan niin iloinen, jos sinulla ei ole rocktähden kokoista pankkitiliä.

Puhumattakaan siitä, että sinun pitäisi viedä Audi usein pesulaan, jotta se pysyisi hyvännäköisenä. Voit kuitenkin säästää paljon rahaa pesemällä auton itse. Jos käytät oikeita tuotteita, Audisi näyttää siltä kuin se olisi juuri tullut autoliikkeen pihalta.

Paras auton saippua

Audi tarvitsee laadukkaan shampoon ja hoitoliuoksen, joka pitää lian poissa ja maalin turvassa. Meguiar’s Gold Class Car Shampoo and Conditioner on huippuluokan tuote, jota kaikki ammattilaiset rakastavat. Se on ensiluokkainen koostumus, joka poistaa hellävaraisesti lian ja lian häiritsemättä Audisi vahasuojaa.

  Kumman merkin vakuutusmaksut ovat korkeammat, Audin vai Mercedeksen?

Tämä on yksivaiheinen koostumus, joten sinun ei tarvitse käyttää koko päivää autosi pesemiseen saadaksesi sen näyttämään uudenveroiselta. Pieni määrä riittää pitkälle, tarvitset vain pari teelusikallista saadaksesi autosi kiiltäväksi ja puhtaaksi. Se on hyvä sijoitus, sillä yksi pullo riittää hyvin pitkäksi aikaa.

Paras vanteiden puhdistusaine

Kun haluat räjäyttää lian pois ja pitää renkaat puhtaina, suosittelemme Sonax Wheel Cleaner Plus -rataspuhdistusainetta. Se on paljon vahvempi kuin muut puhdistusaineet, mutta se ei vahingoita renkaitasi, koska se on hapoton ja pH-tasapainoinen. Sitä on turvallista käyttää vanteillesi ja pinnoitteillesi.

Tämä puhdistusaine voi irrottaa vaikeasti saavutettavaa likaa, jota olet ehkä luullut mahdottomaksi saavuttaa. Erikoisvahva koostumus pystyy käsittelemään jopa paksumman pinttyneen lian, mikä tekee siitä ihanteellisen pyöränpuhdistusaineen luksusajoneuvoihin.

Paras Quick Detailer

Quick Detailer on aina hyvä olla mukana jokapäiväisenä puhdistusratkaisuna. Jos saat hieman mutaa alueelle, joka ei vaadi täyttä pesua, voit käyttää pikapesuainetta sen puhdistamiseen. Suosikkimme on Chemical Guys Synthetic Quick Detailer. Tämä raidaton kaava on sellainen, jota jopa ammattilaisilla on käsillä.

Se on hellävarainen kaava, joka ei sotke Audin vahaa tai suojapinnoitetta. Tämä helppokäyttöinen pesuaine pitää autosi kiiltävänä ja upouuden näköisenä.

Paras sisäpuhdistusaine

Kun Audimme sisätilat halutaan pitää puhtaina, luotamme vain 303 Aerospace Protectant -suoja-aineeseen. Monet sisätilojen puhdistusaineet ovat liian kovia ja irrottavat maalia auton painikkeiden ympäriltä. 303 valmistaa paljon hellävaraisempaa kaavaa, joka jättää myös hienomman pinnan.
Tämä puhdistusaine antaa sisustalle myös ylimääräisen UV-suojan, joten kaikki näyttää uudelta pidempään. Sitä voidaan käyttää monille eri materiaaleille, kuten esim:

  • Vinyyli
  • Muovi
  • Viimeistelty nahka
  • Kumi
  • Rautalasi
  • PVC
  • Lasikuitu
  • Geelipinnoite
    Tämä koostumus hylkii hienosti likaa ja pölyä myös jälkikäteen! Se on hajuton ja myrkytön vesipohjainen ratkaisu. Se ei vaadi huuhtelua eikä jätä jälkeensä rasvaisia jälkiä tai raitoja. Tämä hämmästyttävä puhdistusaine auttaa itse asiassa pidentämään siivouksen käyttöikää, joten sinun ei tarvitse hangata niin usein.
  Porschen ja Audin luotettavuus - kumpi on parempi?

Mitkä ovat parhaat autonpesutuotteet Audille? Lopulliset ajatukset

Kaikkia näitä loistavia autonpesutuotteita voit käyttää pitämään Audisi uuden näköisenä pidempään. Nyt kun salaisuus on paljastunut, sinun ei tarvitse enää tuhlata rahaa autonpesulaskuihin!

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z