Mitkä ovat parhaat renkaat Mercedes E350 -autoon?

Mercedes E-luokka on ollut suosituin Mercedes sedan-malli jo pitkään. C-luokka on hieman liian pieni, varsinkin jos aiot kuljettaa useita matkustajia, ja S-luokka on useimmille aivan liian kallis ja suuri.

Uusi 2021 E-luokka tarjoaa erittäin mukavan ajomukavuuden, ja se johtuu pääasiassa jousituksesta ja renkaista. Renkaat ovat ratkaiseva osa sitä, että voit nauttia autostasi täysin rinnoin, ja tämän vuoksi sinun kannattaa aina käyttää aikaa oikean kumin valintaan E350-luokkaan.

E350:ssä käytetään 245/40R18- ja 245/45R17-renkaita, ja kaikki renkaat, jotka vastaavat näitä vaatimuksia, sopivat E350:een ongelmitta. Useimmat Mercedes-jälleenmyyjät ja monet riippumattomat rengasliikkeet suosittelevat aina mielellään sellaisia rengasmerkkejä kuin Continental, Michelin, Pirelli, Dunlop, Bridgestone, Falken, Hankook, Toyo, Nitto, Nexen tai Yokohama.

Parhaat Mercedes E350 kesärenkaat

Kesärenkaat on tehty erityisiä ajo-olosuhteita silmällä pitäen. Lämmin sää, auringon valaisemat pinnat ja hyvin vähän tai ei lainkaan kosteutta tai sadetta ovat täydelliset ajo-olosuhteet kesärenkaille. Niissä on pehmeämpi seos kuin talvirenkaissa, ja ne tarjoavat myös erikoistuneita kulutuspintakuvioita, jotka parantavat pitoa ja suorituskykyä.

Kesärenkaat ovat myös paljon mukavammat, koska niiden vierintävastus on pienempi ja pehmeämpi seos eristää ääntä paremmin. Lisäksi kesärenkaat ovat myös tehokkaampia, mikä vaikuttaa polttoainetaloudellisuusluokituksiin. Kesärenkaita ei pidä käyttää talvella, sillä useimmat kesärenkaat muuttuvat koviksi ja hauraiksi alle 45 celsiusasteen lämpötilassa.

Paras kesäkiertoajorengas E350:een on Michelin Primacy 3 -rengas tai Pirelli Cinturato P7. Jos haluat suorituskykyisemmän kesärenkaan, parhaat vaihtoehdot E350:een ovat Hankook Ventus RS4, Continental ExtremeContact DW, Toyo Proxes R1R, Bridgestone Potenza RE-71R, Goodyear Eagle F1 -renkaat tai Falken Azenis RT615K+.

  Kumpi on parempi, Mercedes vai Audi?

Parhaat Mercedes E350 talvirenkaat

Täydellisen talvirengassarjan valitseminen Mercedes E350 -autoosi riippuu monista eri seikoista, kuten lumen määrästä, lämpötilavaihtelusta, jään määrästä tiellä, kuinka usein aiot ajaa autollasi, lyhyistä matkoista verrattuna pidempiin matkoihin tai muista.

Talvirenkaat ovat olennainen osa autoilun varustelua, ja useimmat maat vaativat, että talvirenkaat on varustettava talvikauden aikana. Ajaminen ilman asianmukaisia talvirenkaita aiheuttaa suuren terveys- ja turvallisuusriskin, sillä kesärenkaat eivät kykene selviytymään talvikauteen liittyvistä vakavista sääolosuhteista.

Parhaat suorituskykyyn tähtäävät talvirengasvaihtoehdot E350:een ovat: Continental ContiWinterContact TS830 P, Pirelli Ice Zero Fr, Michelin Winter Sottozero Serie II, Goodyear Ultra Grip 8 Performance, Hankook Winter icept evo2, Falken Euro Winter HS449 tai Yokohama BlueEarth Winter V905.

Kohtalaisen lumisissa ja jäisissä olosuhteissa suorituskykyiset talvirenkaat eivät vedä vertoja erikoistuneille lumi- ja jäärenkaille, ja parhaita erikoistuneita lumi- ja jäärenkaita ovat Continental WinterContact SI, Continental Viking Contact 7, Yokohama IceGuard Ig53, Dunlop Winter Maxx 2, Michelin X-ice tai Bridgestone Blizzak WS80 tai WS90-sarja.

Parhaat Mercedes E350:n ympärivuotiset renkaat

Kokokierroksen renkaat ovat täydellinen vaihtoehto maltillisilla ilmastoalueilla asuville. Alueilla, joilla ei ole paljon lunta ja jäätä, eivätkä ne myöskään kärsi kesällä äärimmäisen korkeista lämpötiloista. Monivuotisten renkaiden tarkoitus on, kuten nimikin saattaa antaa ymmärtää – käyttää renkaita vuoden ympäri ilman vaihtotarvetta.

  Paras Mercedes Youngtimer

Yleisrenkaat ovat kesärenkaisiin verrattuna kovempia ja epämukavampia paahtavan kesän aikana, eivätkä ne myöskään ole yhtä turvalliset tai pitävät yhtä hyvin kuin talvirenkaat lumella tai jäällä. Jos kuitenkin luulet, että kokokierrosrengassarja voisi sopia tarpeisiisi täydellisesti, sinun kannattaa kysyä paikalliselta Mercedes-jälleenmyyjältä tai luotettavalta rengasliikkeeltä asianmukaista neuvoa aiheesta.

Parhaat ympärivuotiset matkarengasvaihtoehdot E350-malliin ovat Pirelli Cintaruto P7 All-season, Michelin Pilot MXM4, Continental ProContact GX, Bridgestone Potenza RE97AS, Goodyear Eagle LS-2, Toyo Celsius, Yokohama Avid Ascend GT, Michelin Premier A/S.

Parhaat suorituskykyiset ympärivuotiset rengasvaihtoehdot ovat: Yokohama Avid Envigor ZPS, Dunlop Signature HP, Toyo Extensa HP II, Hankook Ventus V2 Concept2, Continental PureContact LS, Dunlop SP Sport 5000, Goodyear Eagle Sport All-season.

FAQ-osio

Mitkä ovat parhaat ultrasuorituskykyiset renkaat E350:een?

Mercedes E350 -mallit on ensisijaisesti tarkoitettu tarjoamaan mukavuutta ja matkustusmukavuutta, mutta AMG-urheilullisilla lisävarusteilla ja -lisävarusteilla varustettuna nämä sedanit pystyvät myös kunnon urheilullisiin kykyihin. Jos haluat maksimoida Mercedes E350 -mallisi suorituskyvyn ja käsiteltävyysominaisuudet, kannattaa tutustua näihin.
Parhaat ultrasuorituskykyiset renkaat Mercedes E350:een ovat: Michelin Pilot Sport Cupin renkaat, Toyo Proxes R888R -renkaat, jotka ovat jopa rata-ajoluokiteltuja, mutta ne kuluvat nopeammin. Jos haluat hillitymmät mutta silti suorituskykyiset ultrasuoritusrenkaat, kannattaa tutustua Bridgestone Potenza RE980AS, Dunlop SP Sport 5000, Goodyear Eagle Exhilarate, Continental Extreme Contact DWS06.

  Voiko Mercedestä ajaa ilman apuakkua?

Mitkä ovat parhaat nastarenkaat Mercedes E350:een?

Jos asut erittäin kylmissä ja lumisissa ilmastoissa, nastarenkaiden tarkoituksena on tarjota maksimaalinen pito jäisimmissä olosuhteissa. Ne eivät sovellu päällystetyille pinnoille, mutta ne ovat paras vaihtoehto, kun on kyse talvirenkaista.
Parhaat nastarenkaat Mercedes E350:een ovat Nexen Winguard Winspike WH62 tai Toyo Observe G3-Ice.

Kuinka paljon Mercedes E350:n renkaat maksavat?

Koko vuodenajan renkaiden sarja maksaa keskimäärin noin 637 dollaria, mutta vaihteluväli on useimmiten 525-725 dollaria. Kukin yksittäinen rengas saattaa maksaa keskimäärin 100-200 dollaria, mutta jotkin ultrasuorituskykyiset rengasvaihtoehdot saattavat maksaa paljon enemmän.
Nastojen lisääminen autonrenkaisiin maksaa yleensä noin 15-30 dollaria per rengas. Kesärenkaat ovat yleensä hieman kalliimpia kuin talvirenkaat, mutta kaikki riippuu valmistajasta ja tarjouksesta, jonka lopulta saat.
Yleisrenkaat saattavat säästää rahaa pitkällä aikavälillä, mutta ne eivät tarjoa kunnollista pitoa kylmimmissäkään olosuhteissa, eivätkä ne tarjoa mukavinta ja urheilullisinta kokemusta kesällä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z