Mitkä ovat parhaat renkaat Mercedes ML350 -autoon?

Mercedes ML-malli on nyt lopetettu keskikokoinen katumaasturi, joka korvattiin GLE:llä muutama vuosi sitten. ML-luokan katumaasturi oli ennen lakkauttamista erittäin suosittu, ja käytettyjen autojen markkinoilla on viime vuosina ollut melko paljon kiinnostusta näitä malleja kohtaan, erityisesti uusimpia malleja kohtaan.

ML350 on katumaasturi, joka pystyy kevyeen maastokäyttöön, mutta useimmat ML-mallit olivat nimenomaan maastokäyttöön tarkoitettuja. Vaikka ML350 on melko kyvykäs ajoneuvo, ilman kunnollisia renkaita kaikki autot ovat tuomittuja siihen, etteivät ne koskaan saavuta täyttä potentiaaliaan.

ML350 on mitoitettu 255/50R19- ja 265/45R20-renkaille, ja kaikki näillä spesifikaatioilla varustetut renkaat sopivat ML350:een mainiosti. Mercedes ja monet riippumattomat jälleenmyyjät ja rengasliikkeet suosittelevat Yokohaman, Pirellin, Falkenin, Nitton, Bridgestonen, Continentalin, Dunlopin, Toyon, Michelinin, Atturo Hankookin ja Goodyearin renkaita.

Parhaat kesärenkaat ML350:een

Mercedes ML350 on melko suuri ja painava, ja tämän vuoksi ML on mitoitettu melko leveille renkaille. Kesäajoa varten useimmissa renkaissa pyritään saavuttamaan mahdollisimman hyvä pito mukavuudesta tinkimättä.

Kesärenkaiden on kestettävä A-, B- tai C-luokan lämmönkestävyysluokkia, joista A-luokan renkaat ovat kestävimmät ja C-luokan renkaat vähiten kestävät. Kesärenkaat tarjoavat myös parhaan suorituskyvyn, mutta ilman huomattavaa kulumista, joka liittyy erikoistuneisiin ultrasuorituskykyisiin renkaisiin.

ML350-malliin suositellut suorituskykyiset kesärenkaat vaihtelevat Pirelli P-Zero Rosso -renkaista tai Atturo AZ850/800 -renkaista ja Bridgestone Dueler H/P Sport -renkaista. Kesäkiertuekäyttöön ML350-malleihin suositellaan Goodyearin EfficientGrip ROF -renkaita.

Jos haluat saavuttaa kesällä korkeimman mahdollisen suorituskyvyn ilman mukavuuden uhrauksia, erityiset renkaat, kuten hyvin testatut Goodyear Eagle F1 -renkaat tai yhtä tunnetut Pirelli P-Zerot, tarjoavat varmasti runsaasti pitoa. Muita erittäin korkeaan suorituskykyyn luokiteltuja rengasvaihtoehtoja ML350:een ovat Continental ContiSport Contacts tai Michelin Latitude Sport 3:n renkaat.

  Kumpi on parempi, Mercedes vai Audi?

Parhaat talvirenkaat ML350:een

Oikean talvirenkaan valitseminen ML350-autoosi riippuu pitkälti siitä, millä alueella asut, kuinka paljon lunta ja jäätä on ja minkälainen lämpötila-alue talven aikana todennäköisesti vallitsee. Talvirenkaat valmistetaan eri tavalla, eri tarkoitusta silmällä pitäen.

Siinä missä kesärenkaat pyrkivät yleensä tarjoamaan hämmästyttävää pitoa, mukavuutta ja hiljaisuutta, talvirenkailla pyritään useimmiten saavuttamaan korkein mahdollinen turvallisuustaso liukkailla pinnoilla. Tämä on erityisen tärkeää, jos aiot ajaa ML:lläsi lumen tai jään läpi tai jos aiot käyttää ML:ää pidempiin ja useammin toistuviin matkoihin.

Erityiset lumi- ja jäärengasvaihtoehdot vaihtelevat tunnetuista Michelin Latitude X-Ice Xi2 -renkaista tai Continental WinterContact SI -renkaista ja Pirelli Scorpioneista. Joitakin renkaita, kuten Bridgestone Blizzak DM-V2, Dunlop SP Winter Sport 3D tai Yokohama IceGuards, suositellaan myös lumisissa ja jäisissä ajo-olosuhteissa.

Jos aiot viedä ML350:n vakavasti jäisiin olosuhteisiin, nastarenkaat ovat myös vaihtoehto. Huomaa kuitenkin, että nastarenkaat on tehty erityisesti erittäin liukkaisiin olosuhteisiin, eikä niitä ole tarkoitettu käytettäväksi usein päällystetyillä pinnoilla. ML350:n nastarenkaiden vaihtoehdot ovat Hankook Winter Piken, Toyo Observe G3-ICE -renkaat tai Atturo AW-730:n renkaat.

Parhaat nelivuotiset ja ultrasuoritusluokitellut renkaat ML350:een.

Yleisrenkaat on tehty edustamaan välimaastoa äärimmäisiin talviolosuhteisiin suunnattujen lumi- ja jäärenkaiden ja pehmeämpien, kesäystävällisempien, kuumille auringon päällystämille pinnoille tarkoitettujen renkaiden välillä. Vaikka ympärivuotisia renkaita ei ole tehty kilpailemaan minkään niille tarkoitetun kylmän tai lämpimän renkaan kanssa, ne pystyvät silti tarjoamaan kohtuullisen suorituskyvyn useimmissa tilanteissa.

  Mikä on paras Mersu rahoilleen?

Parhaat ympärivuotiset Touring-rengasvaihtoehdot ML350:een ovat Bridgestone Dueler H/L Alenza Plus, Michelin Premier LTX, Toyo Celsius CUV, Continental 4X4 Contact, Goodyear Eagle LS-2 ROF, Dunlop Grandtrek Touring A/S, Michelin Cross-Climate SUV tai Pirelli Scorpion Verde All Season.

Ultrasuorituskykyiset renkaat on tehty tarjoamaan korkeinta mahdollista suorituskykyä, mutta ne kärsivät kulumisesta, mukavuudesta ja pitkäikäisyydestä. Ultrasuorituskykyiset renkaat on mitoitettu rata- ja tieliikennekäyttöön, mutta niitä ei ole tehty lumisiin ja jäisiin olosuhteisiin.

Parhaat ultrasuorituskykyiset rengasvaihtoehdot ML350:een ovat Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2- tai 3-renkaat, Continental ContiSportContact 5 -renkaat, Pirelli P Zero PZ4, Hankook Ventus S1 evo2 SUV, Michelin Pilot Sport 4 SUV.

FAQ-osio

Miksi SUV-renkaat maksavat enemmän kuin tavalliset renkaat?

Monet SUV-renkaat voivat maksaa jopa kaksi kertaa enemmän kuin mitä joutuisit maksamaan, jos sinulla olisi sedan. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että maastureille mitoitetut renkaat ovat suurempia, tukevampia ja joskus suunnattu lievään tai raskaaseen maastokäyttöön.

Myös monet muut muuttujat voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan, jonka maksat rengasliikkeessä. Tällaisia muuttujia ovat esimerkiksi toimituskulut, jotka ovat yleensä korkeammat maasturirenkailla, koska maasturirenkaat ovat yleensä suurempia ja painavampia, ja ne saattavat myös vaatia enemmän tasapainotusta.

Mikä on SUV-renkaiden keskimääräinen käyttöikä?

Monet muuttujat voivat heiluttaa maasturirenkaiden käyttöikää kumpaankin suuntaan, mutta on yleisesti sovittu, että renkaat tulisi vähintään tarkastaa tai jopa vaihtaa noin 6 vuoden välein. Ja renkaat pitäisi ehdottomasti vaihtaa enintään 10 vuoden välein riippumatta siitä, kuinka paljon kulutuspintaa on jäljellä.

  Kumpi maasturi on parempi - Cadillac vai Mercedes?

Nykyaikaisissa renkaissa on erityisiä merkintöjä, jotka kertovat renkaan iän. Jotkin maasturit ovat raskaampia kuin toiset, joitakin käytetään ensisijaisesti maantieajossa, kun taas jotkut niistä kulkevat säännöllisesti vaikeammissa maastoissa. Kaikki nämä muuttujat voivat lyhentää renkaan keskimääräistä käyttöikää huomattavasti.

Mitkä ovat huonoimmat renkaat ML350:een?

Jos ihmettelit, muutamat verkkopisteet ovat raivostuneet halvoista kiinalaisvalmisteisista rengasvaihtoehdoista kunnioitettaville, tunnetuille tuotemerkeille, kuten Continentalille, Michelinille tai Pirellille. Joitakin näistä merkeistä kutsutaan Chaoyangiksi tai vastaaviksi, ja suurin osa internetistä ei pidä tällaisista renkaista.

Halvoista renkaista vallitsee yleinen yksimielisyys, samoin kuin halvoista vaihtoehdoista kaikkeen. Raha puhuu, ja saat sen, mistä maksat. Eikä koskaan pidä halventaa yhtä auton omistamisen tärkeimmistä osa-alueista, kuten renkaita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z